Dingen waar je blij van wordt

Yay, woensdag… eentje waar je blij van wordt, want er staat weer een blogpost online. Vol dingen waar je blij van wordt, haha. Een Flow special die ik al even in huis heb, Stabilo markers in de leukste kleurtjes én… een kringloopvondst!

De pastel fineliners van Stabilo scoorde ik op het moment dat ik hoorde dat ze in de winkel lagen. Over de markers twijfelde ik nog… Maar ook deze moesten eraan gaan geloven, ze zitten nu in mijn bakje met pennen! Ik had nog geen ‘highlight markers’, dus eigenlijk kwam het wel goed uit. Deze kleurtjes zijn stiekem natuurlijk net even iets leuker dan de standaard fluorescerende kleurtjes die je overal vindt.

Ik kocht deze bij Bruna voor €7,99. Maar ik zag online dat je ze wellicht goedkoper kan krijgen, misschien is het de moeite waard om daar even te kijken voor je naar de winkel rent (nouja… ik zou alsnog naar de winkel rennen, hihi).

‘Zeg, Lisanne… wanneer ga je eens iets schrijven of filmen over de nieuwste Flow special?’

Nouja… nu… Nu ik al twee nieuwere in huis heb, oeps. Maar deze kun je vast nog vinden in bepaalde boekhandels, dat was met voorgaande specials ook. Daarbij hadden ze zelfs leuke deals dat ze bijna voor de helft van de prijs te koop waren! Het thema wonen vond ik heel erg leuk. De tijd om veel te lezen heb ik nog niet gehad vanwege… het slapen. Haha, sorry. Ik heb natuurlijk wel even een doorbladersessie gedaan en de extra’s (love them!) gefotografeerd. Beter laat, dan nooit, toch?

Een Flow dierenposter… welke dieren vind je in de tuin? Deze zou ik geweldig vinden voor in een kinderkamer. Lekker vrolijk én leerzaam!

Een krantje over Tiny houses. Deze heb ik nog niet bekeken, maar Tiny houses zijn altijd wel heel interessant, als je het mij vraagt. Voor mij zou het niks zijn, ik houd van mijn ruimte, maar ik vind het geweldig dat mensen zo innovatief zijn om comfortabel zó klein te kunnen wonen.

En het kamerplantenboekje. Deze vind ik wel heel erg leuk, aangezien mijn huiskamer steeds verder gevuld wordt… met planten! Ik ben helemaal plantenfan, terwijl de kamer eerst nauwelijks iets van groen bevatte (een bamboestok, hahaha). Leerzaam, leuk én inspiratie voor mijn aquareltekeningen.

Hoe duur de special precies was weet ik niet meer, deze zijn meestal rond de €13 of €15. Binnenkort de andere twee Flow items die ik aan je ga laten zien. En nog twee toffe boeken!

En als laatste, mijn kringloopvondst, het jurkje dat ik droeg op het lentebal. Rood (love it!) en perfect passend. Dan móet je hem wel kopen, toch? De schoentjes die ik draag zijn al heel oud, maar aangezien platte schoentjes voor onder een galajurkje met mijn voeten (en horrotenen) een opgave is draag ik ze nog steeds met liefde (van Hobbs). Het jurkje was €4,50 bij de kringloopwinkel. Ik was helemaal blij en voelde me helemaal fijn in dit rode jurkje.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

24 reacties

 1. Lisette 5 juli 2017 / 06:35

  Dat je blij bent geworden van dit jurkje kan ik me zeker voorstellen. Hij staat je mooi. Zo af en toe heb je zo een leuke meevaller! Ik kocht laatst een actifry waar ik momenteel heel blij mee ben ?
  Lisette blogde laatst over… Favoriete Koopjes Uit De Folders! #3

 2. Sofie 5 juli 2017 / 07:48

  Die markers zou ik wel kunnen gebruiken. Tof dat ze nu andere kleurtjes hebben. Ik zag je jurkje eerder al op foto maar wist niet dat ie van de kringloop kwam, wauw! Het is echt heel erg mooi.
  Sofie blogde laatst over… Afvalvrij lunchen op school of kantoor

 3. Bettie 5 juli 2017 / 09:09

  Ik zat gisteren nog te denken dat ik eens andere kleuren markers wou hebben, want ik heb alleen feloranje en felgroen. Dus dit artikel komt precies op het goede moment. Ik ga eens online kijken.
  Bettie blogde laatst over… You get me

 4. Donna 5 juli 2017 / 09:19

  Ik vind die markeerstiften zo leuk! Ik wil ze ook erg graag. Wat een prachtig jurkje heb je gescoord! Ik kom eigenlijk nooit bij de Kringloop…
  Donna blogde laatst over… The Unsuccessful Adulting TAG

 5. Lineke 5 juli 2017 / 11:02

  Ik lees al heel lang je blog, maar reageer bijna nooit. Maar nu wil ik toch even zeggen hoe ik je kracht en doorzettingsvermogen bewonder! Je bent echt een voorbeeld en een inspiratiebron. Dank je wel!

 6. Anniek 5 juli 2017 / 15:02

  Wat een leuke dingen allemaal, ik snap dat je er blij van wordt! Maar het meest fantastisch is toch wel je jurkje! Wat staat het mooooi, en wat een spotprijs! Een vondst met hoofdletter V!

 7. Daniëlle | Mama Lifestyle Blog 5 juli 2017 / 19:17

  De markers zijn heel leuk, maar het jurkje is helemaal top natuurlijk! Een prachtige kleur en het zit je als gegoten, mooi hoor! Kon je ook passen bij de kringloopwinkel?

 8. Nikita 6 juli 2017 / 15:18

  zo een leuke dingetjes, markers zijn altijd leuk en al zeker in leuke kleurtjes ! (op het werk pak ik altijd de roze, dat maakt het werken toch iets fleuriger) ooh leuk van de flow ! ik ga zeker zien als ik hem nog kan scoren, we zijn pas verhuisd naar ons huisje dus dan kan een flow die over wonen gaat zeker van pas komen.

  maar het leukste vind ik het kleedje. Het staat jou prachtig en je straalt er echt in !!

 9. Lisa 6 juli 2017 / 20:22

  Super mooi jurkje! Ben zelf ook gek op kringloopwinkels.

 10. Kim 7 juli 2017 / 11:52

  Het jurkje staat je zo mooi! 🙂
  AHHHH en die markers. Lisanne, was het nu echt nodig om ze te noemen? Daar gaat m’n geld. 😉 Of nou ja, 7,50… Moet ik hebben! Daar ben ik al zo lang naar op zoek!

 11. Elisabeth 10 juli 2017 / 11:34

  Jurkje staat je erg goed! En leuk die markers in eens andere kleuren dan de fluorescerende.

 12. Rosita Elise 20 juli 2017 / 15:35

  Ik zag jou pagina al vaker voorbij komen dus dacht laat toch even een berichtje achter! Wat een mooie gevulde blog!

  Ik twijfel echt om die markers nog te gaan aanschaffen! Bleeden ze nog heel erg door? IK heb namelijk zelf een bullet journal dus zou het zonde vinden als het dan door me papier heen drukt.
  Ik heb zelf de Flow nog nooit gelezen omdat ik het altijd zo een duur blad vind, maar toch lijkt ie me erg leuk!

  Ik ga je volgen!

  Liefs,
  RositaElise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *