Video How’s Lyme?! Q&A

Sommige mensen volgen mij alleen op YouTube, daar had ik eigenlijk nog niks gedeeld over mijn behandeling. Daarom een extra toevoeging aan de vragen die jullie stelden: een video! Daarnaast heb ik uiteraard ook nog twee geschreven versies (ziekte en persoonlijk). Dat is makkelijk nalezen! Maar de vragen die veel gesteld zijn op YouTube en ook gemakkelijk te beantwoorden waren heb ik op video beantwoord.

Bekijk de video hierย als je hem niet kan zien enย klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De rest van de vragen over de behandeling beantwoord ik aankomende vrijdag!

3 reacties

  1. Debbie 15 augustus 2018 / 14:26

    Oh meid, ik ben zo blij om te zien dat het zo veel beter met je gaat!

  2. Hilde 25 augustus 2018 / 13:50

    Mijn vriend en ik hebben ook gedoneerd. Mooi om te zien hoe je opknapt en dat het goed mag blijven gaan. Een ding wil ik wel zeggen: je bent veranderd in een mooie (dat was je altijd al ๐Ÿ™‚ volwassen vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.