1 Paar schoenen – 3 outfits! Welke is jouw favoriet?

Een tijdje geleden mocht ik een paar schoenen uitkiezen bij laarzenwinkel.com. Leuk! Ik koos voor een paar blauw gekleurde, lage laarsjes. Maar hoe combineer ik die? Ik laat je drie opties zien van hoe ik ze combineer!

drie-outfits-1-paar-laarsjes

outfitje-3

Met een lange bruinige trui en een legging. Deze laarsjes in combinatie met een legging kan altijd wel, vind ik. De trui is lekker wijd én lekker warm! Ik vind het een fijne outfit. Oja, tipje: ik haal mijn leggings altijd bij Action, dit zijn van die thermoleggings, maar in de zomer draag ik ze ook wel, haha.

outfitje-2

Met een licht H&M shirtje dat ik eens in de sale scoorde en een groene broek van Vero Moda. De armband die ik steeds om heb komt van Primark. Ik vind de combi van de groene broek met de blauwe laarsjes leuk, vooral met een wat neutralere bovenkant zoals het lichtje shirtje.

outfit1-met-laarsjes

Dan de outfit met mijn grijze broek van Action en een spijkerbloesje van Pull&Bear. Met een grijze broek vind ik de laarsjes ook leuk! Ik vraag me af hoe het zal staan met een blauwe jeans. Ik combineer vaak blauw, met blauw, met blauw, heel veel blauw dus. Wie weet staan ze met een blauwe jeans ook wel heel leuk!

outfitje-nummero-1-1

En dit is dezelfde outfit, maar dan zonder het bloesje. De top is van H&M.

dit-zijn-de-schoenen

En nog even de schoentjes: ze zijn leuk! Ze hebben aan twee kanten een ritsje, leuk detail. Ze werken zelfs beide, haha, hoewel die aan de binnenkant duidelijk bedoeld is om te gebruiken. De laarsjes zijn van JJ Footwear, de prijs is €149,95. Handig aan deze webshop is dat ze heel veel met breedtematen werken. Vooral als je wat bredere voeten hebt hebben ze een groot aanbod. Ik heb een normale breedte genomen: G. Ook de hogere laarzen hebben verschillende maten, hierbij kijken ze vooral naar kuitmaten en kun je er dus ook terecht als je erg dunne onderbenen hebt, of juist wat vollere.

Ik word blij van mijn nieuwe schoentjes! hoe zou jij ze combineren?

DELEN:

24 reacties

 1. Darina 19 oktober 2016 / 16:12

  Ik vind de laarsjes ontzettend mooi! Deze had ik vast ook uitgekozen! En wat een leuke foto’s Lisanne! Prachtig!

 2. Lifeaholic.nl 19 oktober 2016 / 17:20

  Wat een leuke schoenen! Alle outfits staan je super! Ik zou het op dezelfde manier combineren! 😀

 3. Astrid 19 oktober 2016 / 17:21

  Hey Lisanne,

  Wat een mooie laarsjes. Ik vind jouw eerste en laatste outfit het mooist!

  Liefs!

 4. Romy 19 oktober 2016 / 17:59

  Wat een mooie laarsjes en je hebt ze heel leuk gecombineerd! Ik vind vooral de laatste outfit leuk!

 5. Marion 19 oktober 2016 / 18:32

  Supermooie laarzen, vooal de kleur. Ik ben nu eenmaal gek op blauw. Ik vind ze erg mooi uitkomen bij de zwarte legging.

 6. marit 19 oktober 2016 / 18:39

  Wat een mooie blauwtint, de eerste outfit vind ik het leuk!

 7. Aneta | Love4seasons 19 oktober 2016 / 19:33

  Wat en toffe laarsjes! Het setje met de spijkerblouse vind ik persoonlijk het leukst. Ondanks dat ze blauw zijn, zijn deze makkelijk te combineren zie ik. Liefs Aneta

 8. Jacqueline 19 oktober 2016 / 19:38

  Ik hou van schoenen met kleur! Staan super bij de grijze broek.

 9. Ilse 19 oktober 2016 / 20:03

  Leuke outfits! Ik vind de eerste de leukste wel. En de schoenen zelf vind ik ontzettend leuk!

 10. Jeanine 19 oktober 2016 / 20:49

  Stoere laarsjes zeg! Die kleur is echt heel erg mooi. Ook een goede tip van die Action leggings, echt geen idee dat je die daar ook kunt krijgen. Aangezien ik (zwanger) nog amper in broeken pas is dit voor mij een ideale budget oplossing. 🙂

 11. Annet 19 oktober 2016 / 22:05

  Mooie laarzen! Waar heb je de lange bruinige trui gekocht van foto 1?

  • Lisanne 20 oktober 2016 / 15:45

   Deze heb ik vorig jaar gekocht! Dus ik denk dat je hem nu nergens meer vindt…

 12. Charelle 20 oktober 2016 / 08:31

  Ooh outfit 1 vind ik echt heel gaaf! Leuk bedacht zo, drie outfits met één paar schoenen. (:

 13. Vanessa 20 oktober 2016 / 08:37

  Leuke laarsjes! Ze hebben een mooie kleur die je niet vaak tegenkomt. Ik vind alle outfits eigenlijk mooi 🙂

 14. Suzan 20 oktober 2016 / 10:24

  Leuke laarsjes, ze zijn blauw 😀
  Maar zo te zien toch goed te combineren.
  Ik vindt de laatste outfit zonder spijkerbloes je het mooist staan.

 15. Rianne 20 oktober 2016 / 11:13

  Echt een hele leuke style! Hele mooie kleuren die echt bij jouw passen. Ik heb wel eens als tip gekregen dat je kleuren kunt dragen die bij je ogen passen. Dus dezelfde kleur van je ogen als van je kleding.

 16. marjon 20 oktober 2016 / 13:28

  De schoenen zijn erg leuk! De kleur is weer eens iets anders.
  Ik heb zelf ook lage laarsjes maar draag ze weinig omdat ik niet weer hoe ik ze moet combineren, maar zo te zien, mogelijkheden genoeg.

 17. Anneleen 20 oktober 2016 / 14:52

  Wat een mooie laarsjes en leuk gecombineerd! Mooie outfit foto’s trouwens, Lisanne! 🙂

 18. Elke 22 oktober 2016 / 20:22

  Super leuke schoenen! Combineren heel vlot met de verschillende outfits.

 19. Daniëlle 23 oktober 2016 / 19:47

  Wat heb je leuke laarsjes gekozen en wat sta je mooi op alle foto’s! Ik vind alle outfits je leuk staan, maar de eerste vind ik het leukst!

 20. Lian Mijnheer 26 oktober 2016 / 15:29

  Wat leuk gedaan zeg! Ik zag gisteren laarsjes in deze kleur maar ik heb ze laten staan omdat ik dus geen idee had hoe ze te combineren. Deze blogpost is slecht voor mijn portemonnee haha!!

  De eerste outfit is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.