13 dingen die je nog niet over mij wist!

Er was een tijd… dat ik regelmatig een aantal random feitjes op een rij zette en daarvan een blog maakte. Deze zullen ongetwijfeld bij de gerelateerde artikelen staan van deze blog, maar het wordt tijd voor meer! Gewoon even 13 leuke, interessante, gekke weetjes over mij!

 • Mijn hoofd stroomt altijd over van de leuke ideeën.
 • Ik ben nog steeds heel enthousiast bezig met het veranderen van mijn kamer. Dat vind ik heel erg leuk om te doen! Constant op zoek zijn naar nieuwe meubeltjes, nieuwe spulletjes, nieuwe opbergruimte… waarom is het zo lang geleden dat ik dit heb gedaan? Ik vind dit van jongs af aan al geweldig namelijk 😀
 • Drie jaar geleden was ik 12 kilo zwaarder dan dat ik nu ben.
 • Tot en met groep 8 (of zelfs de eerste klas) speelde ik met Barbies (en later met Bratz), ik kon echt uren in mijn eentje zoet zijn met mijn Barbies. Verhalen bedenken, aankleden, spelen… Jep, ik was een echte Barbie-fan!
 • Is het raar om te zeggen dat ik trots op mezelf ben? Als ik kijk wat ik allemaal al heb meegemaakt en heb gedaan in mijn leven, dan ben ik trots.
 • Ik ben heel graag sociaal bezig. Menselijk contact maakt me echt heel erg gelukkig!
 • Dat is ook meteen een reden waarom ik het heerlijk vind om te werken (en voorheen naar school te gaan), lekker onder de mensen zijn!
 • Wat daar dan weer helemaal niet bij past is dat ik helemaal niet zo veel vrienden heb. Wel een hele leuke vriendengroep, maar niet één iemand die een ‘echte’ vriend is. (als in: op ziekenbezoek komen, met mij meeleven of vragen hoe het ECHT met me gaat. Niet dat dat hoeft hoor, maar volgens mij hebben sommige mensen dat wel).

 • Dit was op de schoolkrantdag (in schooljaar 2010-2011, geloof ik). Op deze dag werd ik voor het eerst herkend door lezers van mijn blog! Terwijl ik stond te wachten bij de wc’s 😀 Dat was echt heel erg leuk!
 • Ik heb een enorme liefde voor Mac Donalds kipnuggets en patatjes (met die mayo!). Super slecht, maar heeeeel erg lekker!
 • Als ik ooit een kans kreeg om te kunnen gaan studeren, dan zou ik echt niet meer kunnen kiezen. Ik vind zo veel dingen leuk, ik zou zo wel 20 studies uit kunnen kiezen die ik echt ontzettend graag zou willen doen! Vooral richting de reclame, PR, media. Maar ook weer die connectie met de psychologie. Maar aan de andere kant zou ik het ook geweldig vinden om mijn laatste studiekeuze van de Havo uit te gaan voeren, technische bedrijfskunde! Als ik kon studeren destijds dan was ik zeker dat gaan doen!
 • Ik ben een beetje gek als het gaat om statistieken van mijn blog. Als ze hoog zijn kan ik er heel erg blij om worden en trots op zijn. En als het een dagje wat minder is, dan kijk ik gewoon niet totdat ik er weer een goed gevoel over heb. Zo word ik altijd blij van mijn statistieken 😀
 • Sinds kort ben ik groot fan van vrolijke (was ik al) warme (was ik nog niet) sokken. Ik wil nooit meer andere!
 • Ik ga in de kerstvakantie op vakantie naar Gran Canaria!!! Jeeeej! Ik voel me wel echt een beetje verwend, zo vaak op vakantie, wat dat betreft ben ik echt een geluksvogel 😀

Nog iets wat ik niet leuk genoeg vind voor in het rijtje, maar ik jullie toch even wil laten weten… op dit moment is er iets fout met mijn medicatie (of met mij, maar dat hoop ik van niet) waardoor ik ontzettend vergeetachtig ben. Hierdoor kan het zijn dat ik niet of laat antwoord op mails en misschien wat minder aanwezig ben bij de comments. Ik voel me hier heel rot over om heel eerlijk te zijn, maar ik krijg het even niet voor elkaar. Mijn hoofd is een grote rotzooi en ik moet eerst de belangrijke dingen even op een rij te zien krijgen.

Dit waren weer een aantal weetjes over mij (het waren er 14, wie had het door? :D) Leuk om zo weer eens iets nieuws over mezelf aan jullie te vertellen, dat doe ik volgens mij niet heel erg vaak meer. Welk feitje vinden jullie het leukste? 😛

DELEN:

31 reacties

 1. Laura 8 november 2012 / 13:51

  Leuke weetjes! Wowie, ik kan me niet voorstellen dat jij 12 kilo zwaarder was, je bent zo slank nu! De statistieken van mijn blog hebben ook veel invloed op mijn humeur, haha :’)

 2. Emilia 8 november 2012 / 13:56

  Wat leuk om te lezen, grappig dat je zo lang met barbies hebt gespeeld haha. En wat heerlijk dat je naar Gran Canaria gaat in de Kerstvakantie!
  Wel rottig van je medicatie zeg :(. Hopen dat het snel weer helemaal goed is! X

 3. Zina 8 november 2012 / 14:00

  Leuk om te lezen! Dat je zo vergeetachtig bent is niet iets waar je je rot over moet voelen, kan je niks aan doen! Zolang je leuke blogjes als deze blijft schrijven is het je vergeven 😉 je bent een topper!

 4. Daniëlle 8 november 2012 / 14:14

  Gran Canaria is zo leuk, ben er ook een keer geweest! En vervelend van je medicatie 🙁

 5. Rosalie 8 november 2012 / 14:40

  Haha, had het niet eens door dat het er 14 waren. Zie je dat je zo makkelijk gelooft wat er wordt gezegd 🙂

 6. Liann. 8 november 2012 / 14:55

  Leuk om te lezen!
  En hopelijk voel je je snel weer wat beter qua vergeetachtigheid.

 7. Marike - LIVWOW.nl 8 november 2012 / 16:09

  Leuke blog! Ik heb ook heel lang met barbies gespeeld! 😉 En Tim is toch wel jouw beste vriend? 😉

  • Lisanneleeft 8 november 2012 / 19:46

   Neee, Tim is mijn soulmate 😀
   (maar ja, dat komt misschien wel neer op dat hij OOK mijn beste vriend is :P)

 8. Mariska 8 november 2012 / 16:33

  Erg leuk om even een kleine samenvatting te lezen 🙂 wat betreft je statistieken snap ik dat wel heel goed hoor, is toch ook leuk! 😀 mag je best trots op zijn!

 9. Karin 8 november 2012 / 16:40

  En terecht dat je trots bent op jezelf! Fibro hebben en dan toch zo positief in het leven staan!

 10. Kimberley 8 november 2012 / 17:09

  Wat leuk zeg! Weer wat dingen die we inderdaad nog niet wisten haha. De meeste in ieder geval. Ik heb hetzelfde met mijn statistieken hoor! En ik kan me bijna niet voorstellen dat jij 12 kilo zwaarder was. Je lijkt echt een persoon die hoeveel ze ook eet, nooit zal bijkomen haha!

  • Lisanneleeft 8 november 2012 / 19:46

   Toen ik 12 kilo dikker was at ik echt achterlijke hoeveelheden snoep, chips en ijs naar binnen. En ik kon niet/nauwelijks bewegen dus dan word je vanzelf wel wat zwaarder, haha 😛

 11. Charlot 8 november 2012 / 17:10

  Leuke post!! 🙂
  Op deze manier leren we Lisanne steeds beter kennen! Hihi!
  Hele leuke weetjes… En want knap dat je 12 kg bent afgevallen!!
  Keep up the good work!

  X Charlot

 12. Suzanne 8 november 2012 / 17:28

  Klinkt herkenbaar en wat vriendschap betreft, je bent niet de enige! Ik herken dat al helemaal. Daarentegen was ik een meisje die het liefst heel hard weg rende voor barbies. Ik zat meestal bij mams want ik hield niet van alleen zijn. Kletste haar de oren van der hoofd. Hihi je mag zeker trots zijn op jezelf Lis! Liefs

   • Suzanne 8 november 2012 / 21:07

    Haha dat deed ik tegen m’n mama en anders tegen de muur haha! Je mag nu altijd even komen kletsen hoor 😉 !! Liefs

 13. Hester 8 november 2012 / 18:03

  Superleuk om te weten! Ik speelde ook heel lang met de barbies, maar dan wel met mijn zus. Heerlijk! Dat van je vergeetachtigheid lijkt me heel erg rot zeg, succes ermee. (oeps, dat klinkt zo bot…)

 14. mysupersweetlife 8 november 2012 / 18:11

  Leuke weetjes, mag ik niet mee naar gran canaria 😉
  Ik was ook een enorme barbie fan!
  Liefs

 15. Sepideh 8 november 2012 / 19:05

  ik speelde ook met barbies tot groep 8 hihi

 16. Fien 8 november 2012 / 20:42

  Wat vervelend van die vergeetachtigheid! Hopelijk komt het snel goed!

 17. Ilse 8 november 2012 / 21:33

  Erg leuk om te lezen, een aantal dingen wist ik nog niet. Balen zeg van je medicatie en begrijpend dat je dan reacties en dergelijke vergeet. 😉

 18. Marieke 8 november 2012 / 21:37

  Hihi ik speelde ook zo lang met de barbies, en schaamde me er voor in de brugklas :p

  Was verbaasd dat je geen 1 echte vriend (op Tim na) hebt. Nooit gehad? Nooit gemist?

 19. Kelly 8 november 2012 / 22:26

  Interessante weetjes over je! Ik wist het allemaal nog niet over je. Altijd leuk om op zo’n manier iets over je te weten te komen.

 20. Laura 9 november 2012 / 13:11

  Wat een leuke weetjes om te lezen zeg! Ik heb ook heel lang met barbies gespeelt haha!

 21. Lianne 9 november 2012 / 16:58

  Wat nou raar om te zeggen dat je trots op jezelf bent?
  Je mag juist supertrots zijn op jezelf! 😀
  Wat grappig om dat van die barbies te lezen! Ik dacht dat ik de enige was die tot groep 8 nog met de poppen en de barbies speelde terwijl iedereen verder achter z’n computer of mobieltje zat. haha. Ik ben wat uitgelachen zeg daarom..
  Enne.. bah, wat naar die vergeetachtigheid! Hoop dat het gauw minder wordt!
  Weet je wat ik stiekem wel een beetje grappig vind: ik heb je nooit ontmoet maar door het lezen van je blog lijkt het alsof ik je een beetje ken. En soms vertel ik dan wat aan tafel over wat ik gelezen heb in je blog en dan betrap ik mezelf er op dat ik bijna praat alsof ik je ken, haha.

 22. Katrien 10 november 2012 / 19:21

  Ik was vroeger ook echt gek op barbies, haha! Met mijn statistieken heb ik net hetzelfde, gewoon positief blijven 😀 x

 23. Roxanne 11 november 2012 / 12:45

  Ik kan ook erg vrolijk worden van leuke, gekleurde sokken! 🙂 Hopelijk is je medicatie snel weer op orde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.