10% korting op alle Havvn producten bij Jus2you.nl!

Gister kon je mijn positieve review over Havvn JUS lezen. Even later ontving ik een mailtje dat mijn lezers 10% korting krijgen bij een bestelling op Jus2you.nl! Niet alleen op de jus die ik getest heb, maar op het hele assortiment!

Je kunt dus niet alleen de sap kopen die ik heb uitgeprobeerd, er zijn nog meer producten. Zo kun je bijvoorbeeld ook 100% natuurlijke skincare producten kopen. Neem eens een kijkje!

Voor de 10% korting kun je hier je bestelling opgeven. Zet bij de opmerkingen dat je via mijn blog komt voor de 10% korting en dan wordt er contact met je opgenomen. Je kunt op deze manier alleen niet met Ideal betalen, de korting moet berekend worden en dan kun je betalen via een bankoverschrijving. De korting is geldig tot en met zondag 31 juli.

Jus2you.nl is nu totallychange.eu!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.