10 dingen over mij & mijn blog

Jullie denken misschien dat jullie mij kennen, maar ik denk dat er nog heel veel verborgen geheimen zijn over mij! En dan hebben we het nog niet eens over mijn blog… Haha, dat klinkt wel héél mysterieus. Vandaag leren jullie mij weer een klein beetje beter kennen door middel van een aantal feitjes over mij en een aantal over mijn blog!

 • Ik denk dat ik een soort van bijgelovig ben. Als iets niet meezit of ik pech heb gehad, dan geloof ik altijd dat ik dat aan mezelf te wijten heb. Dat ik bijvoorbeeld niet dankbaar genoeg ben geweest, of niet goed genoeg mijn best heb gedaan. En ja, dat geloof ik ook als ik aan hetgeen zelf niets had kunnen doen, maar dat het universum me op die manier op de vingers tikt. Ofzo. Klinkt heel stom, maar soms helpt het me wel, haha!
 • Plannen is niet mijn sterkste punt. Vooral als het gaat om vooruit schrijven heb ik geen groot talent. Maar wat wel opvallend is, is dat als het echt moet (jaaa, als ik op vakantie ga!), ik het toch altijd weer voor elkaar weet te krijgen. Bijzonder toch?
 • Ik heb inspirerende quotes op mijn muur die ik zie terwijl ik blogs typ. Ik denk dat het me onbewust inspiratie en kracht geeft. Ik ben misschien weer een beetje zweverig, haha. Maar ik geloof echt doordat ik deze quotes vaak zie, ik daarnaar ga leven. De quotes hebben jullie hier stiekem al gezien.
 • ‘s Avonds (eigenlijk ‘s nachts) ben ik op mijn best. Op een of andere manier voel ik me ‘s avonds en ‘s nachts altijd veel beter dan ‘s ochtends (en vaak ook beter dan ‘ middags), misschien ben ik een vampier-achtige. De meeste van mijn blogs worden dus ook ‘s nachts geproduceerd! De foto’s maak ik uiteraard wel overdag.
 • Ik kan me geen leven zonder bloggen meer voorstellen! Als ik nu zou moeten stoppen met bloggen zou ik me echt enorm leeg en alleen voelen, denk ik. Eigenlijk heb ik elke dag bezoek van mijn bloglezers 😀 Da’s nog eens goed gezelschap!

 • Elk jaar stel ik mezelf doelen wat betreft mijn bezoekersaantallen. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, want tsja… waar hebben we het nu eigenlijk over? Toch blijft het leuk om ‘het onmogelijke’ als doel te stellen en er uiteindelijk achter te komen dat het onmogelijke toch mogelijk was! Ik ga hard nadenken over een volgende doel!
 • Er zitten op dit moment 1334 mailtjes in de Lisanneleeft inbox. Jep, da’s best veel. Die moet ik ooit toch maar eens gaan opruimen!
 • Een van de meest gelezen artikelen op Lisanneleeft.nl is de Tag ‘the chosen one’. Hierbij kun je een van de quotes kiezen en deze vervolgens op je blog plaatsen. Het is echt super leuk hoe veel mensen deze tag hebben geplaatst. En nog leuker is uiteraard hun toelichting hierbij!
 • Ik had nooit gedacht dat je zo veel kon bereiken met een (relatief) kleine blog! Af en toe moet ik mezelf echt even knijpen. Of mezelf even heel hard afvragen of iemand niet gewoon een grapje maakt, haha. Dat hoeft niet eens iets groots te zijn hoor, maar bijvoorbeeld alle reacties, mails en tweets die ik ontvang maken me al aan het blozen.
 • Ooit Googlede iemand op ‘Droomwereld foto’, kwam op Lisannleeft.nl, bezocht 185 pagina’s en bleef bijna 3 uur lezen! Wow, dat is veel! Dit is degene die het langste is gebleven die via Google op mijn blog is gekomen, voor zover ik dit kan zien.

Zoals je misschien al merkte, de eerste 5 gaan meer over mij, de laatste 5 meer over mijn blog. Toevallig weet ik dat jullie persoonlijke blogjes leuk vinden om te lezen, dus ik hoop dat deze blog/persoonlijke weetjes ook leuk zijn 😀

30 reacties

 1. Laura 27 december 2012 / 07:09

  Leuke feitjes Lisanne! 😀 Wat gaaf je dat je kan zien dat iemand zo lang op jouw blog is rond blijven hangen! Er worden bij mij soms echt rare dingen gegoogled waardoor mensen op mijn blog komen, haha :’) Heel leuk om te zien.

 2. Lifesplash 27 december 2012 / 08:12

  Aaaahw, leuk om te lezen Lisanne! Echt grappig om dan te zien dat sommige mensen zo lang op je blg blijven, dat verwacht je echt niet haha. En nu ga ik ook allerlei bezoekersaantallen doelen stellen. Best bizar om te doen eigenlijk, hihi, maar leuke motivatie!

 3. Ashley 27 december 2012 / 08:42

  Super leuk om te lezen! Een leven zonder bloggen, zou echt erg zijn. Ik ben juist in de ochtend het best! En WAUW 3 uur lang op je site rondsnuffelen is wel heel leuk!

 4. Vera 27 december 2012 / 09:27

  Leuk! Zelf ben ik ook ‘s avonds/’s nachts op mijn best, dan ben ik wakker en krijg ik inspiratie 🙂

 5. Rachel 27 december 2012 / 09:28

  Leuk om te lezen! Hopelijk groeit de blog nog meer want dat verdien je 🙂

 6. Daniëlle 27 december 2012 / 09:54

  Leuk om te lezen! En wat grappig om te zien dat iemand zo lang op je blog blijft rondhangen, is altijd een leuk gevoel toch 🙂

 7. MySuperSweetLife 27 december 2012 / 10:16

  Wat leuk, die laatste wist ik al! Ik zou me ook geen leven meer zonder mijn blog kunnen voorstellen..
  Liefs

 8. Alyssa 27 december 2012 / 10:17

  Wauw meer dan de helft is herkenbaar voor mij 🙂 lol! Leuke weetjes.

 9. Rieke 27 december 2012 / 10:56

  Wat een leuke feitjes! Echt leuk dat iemand 185 bladzijdes van je blog bekijkt, diegene zal je blog wel leuk gevonden hebben! (net als ik 🙂 )

 10. Miranda 27 december 2012 / 11:27

  Wat leuk. Ik ben ook echt een avond/nacht mens.

 11. Josephine 27 december 2012 / 11:29

  De quotes lijken mij heel erg stimulerend, zo mooi! Ik kan mij ook geen leven zonder bloggen meer voorstellen. Wow, het laatste feitje, wat tof! Ik vind dit zeker leuk om te lezen 😀

 12. theseasarestormy 27 december 2012 / 11:55

  Wat heb je toch een prachtige blog! Iedere keer als ik een kijkje neem, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.

 13. Laura 27 december 2012 / 11:57

  We lijken best veel op elkaar 🙂 Ik heb nu 697 mailtjes in mijn inbox (oei), ik haat plannen (want ik raak altijd gefrustreerd van mijn eigen planningen) en ik ben echt een avondmens. Leuk om te lezen, Lisanne :).

 14. Hester 27 december 2012 / 14:48

  Wat een leuke feitjes, erg leuk om te lezen! Heb je je doelen voor 2012 ook weer gehaald? Ik heb het idee dat mijn Google Analytics nog niet helemaal klopt, want óf ik heb me erg nog niet genoeg in verdiept of ik kan dat nog niet allemaal zien… Wel leuk om te weten!

 15. Natasja 27 december 2012 / 15:58

  Leuk om te lezen. 🙂 Haha ik heb ook een hekel aan plannen maar het lukt op de een of andere manier (bijna!) altijd. Drie uur?! Jeetje, dat is wel erg bijzonder. 🙂

 16. Aleida 27 december 2012 / 16:04

  Super leuke feitjes en weetjes om te lezen

 17. Linda 27 december 2012 / 16:39

  Hihi leuk! En in dat bijgelovig zijn en slecht kunnen plannen, kan ik me (helaas) enigszins ook wel herkennen 😛

 18. Petra 27 december 2012 / 20:08

  Wat een schattig blogje 🙂 Ik ben ook echt een nachtdier hoor. Of in elk geval een avondmens. Jammer dat mijn peuterzoon juist een ochtendmens is, waardoor ik ook om 7 uur al uit mijn warme bedje moet.

 19. Ilse 27 december 2012 / 20:28

  Leuk om te weten, ik schrijf zelf gedichten en die inspiratie krijg ik echt op de meest vreemde plekken.

 20. Lenneke 27 december 2012 / 23:15

  Wat leuk! En ik herken me in veel dingen. Vooral het ‘s nachts actiever en productiever zijn, helaas. Komt mijn ritme niet altijd ten goede…

 21. Noor 28 december 2012 / 00:47

  Leuk om te lezen! En wow, 3 uur?! Maar opzich niet zo raar, je hebt gewoon een hele leuke blog. 🙂

 22. Aaf 28 december 2012 / 14:45

  haha, ik geloof dat ik ook een nachtdier ben;) Val overdag bijna om van slaap, maar ‘s avonds bruis ik van energie! Meestal erg onhandig:(

 23. Anouk 28 december 2012 / 21:13

  Wat super leuk, kan me voorstellen dat je hier energie van krijgt!

 24. Rosalie 29 december 2012 / 13:38

  Wat een leuke weetjes, zo komen we steeds meer te weten over lieve Lisanne!

 25. Jolien 30 december 2012 / 00:21

  Leuk om te lezen! En je brengt me op ideeën met die quotes op je muur. Moet ik mss ook eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.