100 Things Summer Challenge: week 1! Hoe is het gegaan?

Wow, wat een enthousiasme bij iedereen zeg! Echt zo onwijs leuk om te zien dat mensen meedoen. Op het moment dat ik dit typ zijn er 124 leden. En niet gewoon zomaar leden, maar super leuke enthousiaste leden die zelf allerlei foto’s en video’s in de Facebook groep plaatsen.

Goed: voor nu even genoeg over de groep: hoe is het bij mij gegaan? Ik heb er een video van gemaakt!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Dat ik nu al over de 100 heen ben wil natuurlijk niet zeggen dat ik al klaar ben, we gaan sowieso door tot 1 september. Dus tot die tijd moet ik het sowieso zien vol te houden! Waarschijnlijk vertel ik jullie volgende week over welke nieuwe dingen er op mijn pad gaan komen en wat dat voor invloed gaat hebben. Volgende week weer een video, of lees je liever gewoon een geschreven artikel? En hoe is het bij jou gegaan, heb ik al iemand aangestoken? πŸ˜€

32 reacties

 1. Kelly Caresse 8 juli 2013 / 08:03

  Wat een leuk filmpje! πŸ™‚ En wat ben je goed bezig met de challenge :). Ik wilde er ook graag mee beginnen maar omdat ik zwanger ben, en nog heeel veel moet gaan kopen voor de baby, babykamer etc vind ik het nogal lastig om aan 100 items te komen (en er vervolgens weer 100 bij te kopen). Dus probeer ik voor mezelf even niets te kopen, en heb ik mijn kasten uitgeruimt en een hoop weg gedaan πŸ™‚

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 10:34

   Je kan ook gewoon voor jezelf zeggen dat de spullen voor de baby niet meetellen πŸ™‚ Want ehh tsja, die heeft toch ook spullen nodig!

 2. martina 8 juli 2013 / 08:27

  goed bezig! ik ben ook bezig met dingen uitzoeken en weggooien, ben benieuwd hoe ver ik kom πŸ™‚

 3. Linda 8 juli 2013 / 09:37

  Ik kocht zaterdag in de outlet van Rosada in Roosendaal een superleuke short en een hemdje, en eigenlijk had ik mezelf toegezegd dat ik niets ging kopen deze maand… Dus nu ga ik kijken of ik ook wat weg kan doen! Vond ik pas een hele goede tip van je: als je iets koopt, ook iets weg doen! πŸ™‚

  Wat ben je trouwens goed bezig! πŸ˜€ Wat een leuke video ook!
  Ik ben nog niet lid geworden van de Facebook-group, heb namelijk een Facebook-vrije maand deze maand, maar wie weet in juli… πŸ™‚

 4. Miranda 8 juli 2013 / 09:40

  Wat een leuke video. Ik ben zelf aan het opruimen en dingen weggooien/weggeven. Ik doe overigens niet mee met de challenge, maar echt voor mijzelf. Om rust te creΓ«ren.

 5. Hester 8 juli 2013 / 10:17

  Leuke video! In mijn zomervakantie ruim ik ook altijd op, gewoon alle plekken waar spullen liggen doorgaan, opruimen en herschikken. Gisteren al een hoop papierzooi van het afgelopen schooljaar weggedaan, heerlijk!

 6. Catelijne 8 juli 2013 / 10:26

  Leuk om te zien! Ik zit ook al over de 100. Ging echt makkelijker dan ik dacht. In het begin was het even moeilijk om sommige dingen weg te doen maar als ik me realiseerde dat ik het toch de afgelopen jaren niet gebruikt had, was het niet moeilijk meer.

 7. Eline 8 juli 2013 / 10:32

  Heel interessant om te zien! ik doe niet mee want ik ruim regelmatig op dus heb nu ook niet 100 spullen om weg te doen πŸ˜›

  • Catelijne 8 juli 2013 / 11:07

   Ja ik ga zeker verder, heb de smaak te pakken. Over een uur is de kringloop open en dan gaan de spullen die in de weg staan in mn studentenkamertje van 7m2 πŸ˜‰ lekker weg. Woensdag laat ik een vriendin nog in mn kledingkast neuzen in kleding die ik niet naar de kringloop wil doen omdat ze te mooi zijn, maar wel aan haar wil doneren. Een stuff-list zal er niet komen want ik heb daarvoor echt te veel spullen om te tellen. Komen er deze week nog posts over minimaliseren? Of blijft het bij de maandag? πŸ™‚ Het blijft daardoor lekker motiverend voor me namelijk haha

   • Catelijne 8 juli 2013 / 11:08

    sorry ik dacht dat ik op jou geantwoord had lisanne, foutje Eline πŸ˜‰

   • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 18:15

    Oeh, goed bezig! πŸ˜€

    Ik moet nog even kijken hoe ik dat ga doen met mijn planning. Misschien nog een korte extra tip ofzo? Even kijken of dat haalbaar is! πŸ™‚

 8. MySimplySpecial 8 juli 2013 / 11:29

  Lekker bezig! Ik ruim regelmatig alles grondig op en dan gooi ik ook vaak veel dingen weg. Lekker opgeruimd!

 9. Sanna 8 juli 2013 / 11:38

  Video niet afgekeken want wel erg slecht kwaliteit helaas. Heel schokkerig. Maar de challenge is er verder een leuk idee.

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 18:12

   Ik heb niet zo veel kracht in mijn arm waardoor ik hem niet zo makkelijk omhoog kan houden, sorry! Even kijken of ik hem de volgende keer gewoon op een statief kan zetten πŸ™‚ Goed dat je het zegt Sanna, ik vond het zelf wel meevallen, maar blijkbaar zijn de meningen erover verdeeld, goed om te weten!

 10. Linda 8 juli 2013 / 13:48

  Leuk filmpje en je bent al goed op weg! Krijg gelijk ook zin om m’n kamer op te ruimen πŸ˜›

 11. danique 8 juli 2013 / 14:40

  ik vind het echt gezellig in de facebook groep !
  als je ziet hoe de rest ermee bezig is ook,de filmpjes en foto’s,dat inspireert nog meer om verder te gaan πŸ™‚
  ik ben nog niet op de 100 maar lang gaat dat niet meer duren πŸ™‚

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 18:11

   Daar ben ik het helemaal mee eens, ik word er echt enthousiast van, hihi πŸ™‚

 12. Astrid 8 juli 2013 / 17:27

  Ik gebruik overbodige make-up in schilderijen (een pastel opleuken met felle nagellak bijvoorbeeld). Misschien een ideetje? Kun je natuurlijk ook met lipstick en oogschaduw doen! Succes!

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 18:10

   Wat een leuk idee zeg! Eens kijken of ik daar iets mee kan, thanks voor de tip!

 13. Lianne 8 juli 2013 / 18:13

  Nooooh, heb je al zo veel weg gedaan, wat goed! Als je dit een paar weken eerder aangekondigd had, dan had ik mee kunnen doen. Heb poosje terug grote opruiming gehouden maar nu weet ik niet meer wat ik weg moet doen. (er is overigens nog genoeg om op te ruimen maar ik heb geen energie meer uit m;n werk, haha)

 14. Manja 8 juli 2013 / 19:24

  Zo wat ben je goed bezig zeg! Super πŸ˜€

 15. Nikita 8 juli 2013 / 20:46

  ik ben door het jaar altijd al bezig met declutteren. Mijn moeder koopt heel veel, ook dingen die ik niet graag gebruik en deze geef ik dan toch zo snel mogelijk weg aan een vriendin. Ik geef echt zeker de laatste tijd ENORM veel weg. Make-up of knutselspullen die ik niet gebruik hup maak ik graag iemand anders blij mee ^^

  • Lisanneleeft 8 juli 2013 / 21:56

   Dat is zo leuk aan weggeven he, dat andere mensen er zo blij mee zijn πŸ˜€

 16. Tamarah 8 juli 2013 / 22:13

  Wel heel herkenbaar dat je soms make-up of andere items hebt gekocht omdat je er heel enthousiast over was maar dat je het in de praktijk gewoon niet gebruikt.. zonde… en je kan er misschien iemand anders wel heel blij mee maken.. heerlijk om weer fijn op te ruimen.. ik ben ook al goed bezig :).

 17. xx_Patries_xx 10 juli 2013 / 13:52

  wat ga je goed zeg.. hihi grappig om mezelf tegen te komen op de fb groep πŸ˜›
  Zelf ben ik tussendoor ook steeds beetje bij beetje bezig.. het gaat goed gelukkig hebben we nog even πŸ˜‰

 18. Gerrianne 11 juli 2013 / 10:52

  Halllelu, wat heb je mega veel spullen weg gedaan! Dat is dan ook de bedoeling, maar die doos met make-up ziet er zo zonde uit. Ik ben zeer benieuwd tot hoever je gaat…. en wat krijg ik nu zin om m’n kamer op te ruimen! Misschien dat ik dat ook nog wel zo ga doen ook! πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.