100 Vragen om het ijs te breken – Dating

De afgelopen weken heb ik elke zondag een aantal vragen beantwoord. Dit waren vragen uit een soort spelletje dat je erbij kan pakken op een date, bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Omdat ik het een leuk blikje vind, gekocht bij Action, laat ik hem graag aan je zien!

dating-het-ijs-breken

dating-spelletje

Wat het is: het blikje is gevuld met vijftig kaarten met vragen erop. Op de voor- en achterkant vind je een vraag! Zoals je afgelopen weken hebt kunnen lezen zijn het echt wel leuke en nuttige vragen voor tijdens een date. Je kan om en om een kaartje trekken en de ander de vraag stellen, maar je kunt ook allebei antwoord geven op dezelfde vraag. Allebei leuk!

Uiteraard heb ik het ook op een date getest, en het was eigenlijk heel erg leuk. Ik denk dat we elkaar door deze kaarten zeker beter hebben leren kennen!

Er zitten wel vragen tussen die voor sommige mensen ongemakkelijk kunnen zijn. Die kun je er natuurlijk gewoon tussenuit halen, mocht je je daar beter bij voelen. Ik ben een vrij open persoon, dus ik kon op elke vraag wel antwoorden. En je hoeft natuurlijk niet altijd heel uitgebreid te antwoorden, als je dat liever niet wil. Daarin ben je helemaal vrij, dat is fijn!

dating-vragen

Zo vind je hem in de winkel. Ik geloof dat de prijs rond de €4 lag, maar dit weet ik niet meer precies. Hij was er ook te vinden in een familieversie, iets met een popquiz en… er was nog een soort, maar ik weet niet meer wat. Deze dating versie is in elk geval geslaagd!

Zou jij er zo’n ‘spelletje’ bij pakken op een date?

DELEN:

10 reacties

 1. Josephine 30 augustus 2016 / 10:10

  Dat doosje heb ik ook zien liggen bij de Action! Ik vind het leuke vragen, maar misschien wel te diepgaand en persoonlijk voor een eerste date. Daarom heb ik ze ook niet zelf beantwoord onder jouw blog, al vond ik jouw antwoorden wel interessant om te lezen ;-).

  Ik vind het een goed idee van je om de vragen te filteren voordat ze mee op date gaan. Ze zeggen toch dat je beter niet over exen en blauwtjes lopen kunt beginnen op je eerste date? 😉

  Maar verder denk ik dat ik de vragen eerder geschikt vind als je elkaar al even kent en misschien een beginnende relatie hebt. Zo heb ik met mij man eens een vergelijkbaar vragendoosje gebruikt en dat werden leuke gesprekken.

  Succes en veel plezier met daten trouwens. 🙂

 2. Britte 30 augustus 2016 / 11:31

  Wat leuk! Ik denk dat ik het zelfs leuk is om met je partner te doen. Zo kom je vast nog nieuwe dingen te weten!

 3. Nancy 24 november 2016 / 00:08

  Erg laat met reageren, maar hier was ik dus precies naar op zoek! Ik wil mijn date verassen, wil savonds gaan picknicken met een wijntje, kaarsje, en dit zou dus echt top zijn! Hopen dat ze hem nog hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.