100TSC week 2: Een aardige uitdaging!

De tweede week van de 100 Things Summer Challenge is alweer achter de rug! En ja, ik moet zeggen dat ik er deze week niet heel goed aan toe ben gekomen. Maar ik heb zeker niet stil gezeten en er valt genoeg te vertellen. Dus… lees mee!

Ik beken maar vast: ik heb deze week niets weg gedaan. Ik ben wel met een aantal dingen bezig geweest, maar dat was speciaal voor een blog met tips en het is nog niet de deur uit, dus het telt niet. Wel zijn er een aantal dingen binnen gekomen. Ik was zaterdag natuurlijk jarig! En ik heb zelf ook wel wat gekocht.

100tsc

Wat erbij gekomen is:

 • Een kaarsen houder (hoe heet zoiets?) met een super cute bordje met een inspirerende tekst erop. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag, vind hem echt heel leuk! Vooral dat kaartje is helemaal ‘Lisanne’, haha. +2
 • Nog zo’n kaarsenhouder die ik cadeau heb gehad, ook heel leuk! +1
 • Gezichtsverzorging, ik weet niet helemaal zeker of ik dit mee moet tellen, maar ik ga er maar vanuit van wel +2

tijdschriftenbon

Deze telt niet als +1, maar het is natuurlijk wel iets waar ik uiteindelijk weer nieuwe spullen (tijdschriften) voor ga kopen. Op deze dingen na heb ik eigenlijk alleen maar geld gekregen voor mijn verjaardag, dus dat is natuurlijk helemaal super!

De stand is dus -134 van vorige week +5, waarmee we totaal uitkomen op -129. Maar dan hebben we nog niet naar de spullen voor het huis gekeken, daarover schrijf ik binnenkort nog een blog!

Andere bloggers over de 100 Things Summer Challenge

De challenge is natuurlijk bedacht/georganiseerd door NicoleMariekeJelle en mij. Wij bloggen sowieso elke week over de challenge, dit doen we op maandag. Maar er zijn veel meer mensen die meebloggen, dat is ook zeker de moeite waard om eventjes naar te kijken. Hieronder in elk geval 3 updates die ik erg leuk vond:

sharon

Sharon schreef een blog over waarom zij meedoet aan de challenge met een update. Je leest hem hier!

Een video van Monique!

updatevanlisaloves

Ook Lisa schreef een update over de challenge, kijk hier om te lezen hoe haar eerste week van de challenge is gegaan!

Vind het heel erg leuk overigens om de updates van andere bloggers te lezen! Zal ik er de volgende keer weer een aantal in de schijnwerpers zetten? 😀 Als je ook mee wilt doen, word dat lid van onze Facebook groep, daarin kun je nog veel meer updates van andere bloggers/Facebookers lezen! We zitten alweer op de 300 leden, het gaat hard, echt heel erg leuk. En, voor de mensen die al met ons meedoen, hoe is afgelopen week bij jullie gegaan?

19 reacties

 1. Suzanne 15 juli 2013 / 08:23

  Ik ben heel hard op weg, maar ik ben niet gaan tellen. Het voordeel is dat ik op dit moment toch niets kan aanschaffen 😛 ik sta sowieso al meer dan -100. Ik heb gewoon een soort verlate voorjaarsschoonmaak gedaan en een heleboel weg gegooid.

 2. Karlijn 15 juli 2013 / 08:49

  Wat leuk dat er meer ‘bloggers’ mee doen. Inspirerend toch?! Je bent super op weg zeg, wow! Je hebt al veel weggedaan en ja, met je verjaardag hoor je cadeautjes te krijgen toch:)

 3. Linda 15 juli 2013 / 09:01

  Superleuk dat zoveel mensen meedoen!
  Cadeautjes horen bij je verjaardag – wat een leuke dingen heb je gekregen! 🙂
  Je bent echt goed bezig!

 4. Bo 15 juli 2013 / 09:03

  Leuk dat er meerdere bloggers meedoen! En leuke cadeautjes heb je gekregen!

 5. Yara 15 juli 2013 / 09:31

  Whoehoeeee, goed bezig zeg! Ik heb het even naast me neer gelegd omdat ik het veel te druk heb met werk enzo! Al staat de tussenstand al rond de -90 (ik heb weer items gekocht…. :’))

  • Lisanneleeft 15 juli 2013 / 11:10

   Ach joh, de zomer duurt nog lang! Genoeg tijd om het weer in te halen 😀

 6. Monique 15 juli 2013 / 10:25

  Hy! wat leuk dat je me noemt! dankjewel ^^
  Ondanks je verjaardag en je nieuwe huisje zijn er toch niet zo heel veel spullen bij gekomen.

  En misschien wel een voordeel dat je een huisje hebt en met deze challenge bezig bent, want nu kan je daar echt alles een nieuw plekje geven en omdat je alles in pakken gaat zie je precies wat je eigenlijk hebt. Beste manier eigenlijk om op te ruimen is verhuizen.. elke keer dat ik van (studenten)kamer wisselde heb ik zo veel weg gedaan.. 🙂

 7. Kimberley 15 juli 2013 / 10:30

  Leuk dat jullie met z’n allen de challenge doen, dan is het een stuk makkelijker vol te houden! Succes 🙂

 8. Olga 15 juli 2013 / 10:30

  Leuk dat het minimaliseren een hype aan het worden is. Ik denk dat het ook komt door de economie. Mensen gaan anders nadenken over consumeren. Ik ben blij dat we nu aan zijn gekomen bij het moment dat mensen er hun voordeel mee gaan doen en creatiever worden.

 9. Kelly Caresse 15 juli 2013 / 10:57

  Wat leuk dat er zoveel mensen mee willen doen! Ik wilde ook wel meedoen maar ik moet nog zoveel spullen kopen voor de baby uitzet voor ons kindje dat in november geboren gaat worden, dat het lastig wordt. Wel shop ik bewuster, enkel wat ik echt nodig heb, en heb ik al heel wat kledingstukken en ‘troepjes’ die ik niet gebruik weg gedaan 🙂 Ik vind het heel goed om hier bewust mee bezig te zijn

 10. Catelijne 15 juli 2013 / 11:24

  Ja, volgende keer een aantal andere bloggers in de schijnwerpers zetten is leuk! Bij mij is het redelijk gegaan. Ik merk dat nadat het eerst heel hard ging, het nu een beetje lastiger aan het worden is.

 11. Marije 15 juli 2013 / 11:28

  Ik ben zelf ook begonnen, maar 100 dingen is nog wel een uitdaging! Wel super dat je al zoveel hebt weggedaan, maar wat moeilijk als er dan weer spullen bijkomen haha.

 12. Lisa 15 juli 2013 / 12:10

  Wow ik schrok me even rot toen ik een screenshot van mijn blog zag, haha. Dankjewel voor je vermelding! Ik ben wel benieuwd naar de update over je verhuizing!

 13. Hester 15 juli 2013 / 21:14

  Leuk om te zien dat zoveel mensen enthousiast zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.