100TSC: XXL Update van week 3, 4 en 5 & hoe het ging op vakantie

Ja, eindelijk weer een update wat betreft de 100t things summer challenge! De afgelopen paar weken was ik op vakantie, dus niet in de gelegenheid om een update te schrijven/filmen. Maar dat maakt natuurlijk dat ik deze keer extra veel te vertellen heb. In een video vertel ik hoe het is gegaan op vakantie. Uiteraard heb ik daarnaast ook nog een geschreven update en een tussenstand voor jullie!

Ofwel, de vakantie was een +5! De zeep tel ik maar gewoon mee, hoewel ik dat niet mee zou tellen als je niet zo veel zeep hebt als ik, haha.

En verder, hoe is het verder gegaan?

De vorige keer zijn we uitgekomen op een tussenstand van -129. Zoals je al hebt gezien in de video hierboven is het op vakantie erg goed gegaan. Echter zijn er wel een aantal dingen bij gekomen.

 • Tijdschriften en boeken voor op vakantie (hier lees je een blog over wat ik precies meenam). Bijna alles daarvan had ik al, ik heb er alleen 2 bij gekocht. +2
 • De spullen uit de Glossybox +5
 • Een pakketje met kleding en accessoires die ik ontving voor mijn blog +3
 • Gelukkig heb ik ook wat spullen weg gedaan. Steeds tussendoor dat ik dan bedenk van; oh, dit wil ik weg doen! Uiteindelijk kwam dit uit op -14

Totaal komt dit uit op -4, wat de tussenstand – 133 maakt. Niet zo heel erg goed, maar ik ga binnenkort weer hard aan de slag! ik ga echt heel erg veel kleding weg doen, ik heb veel te veel. Hopelijk kan ik hiervan nog wat verkopen. Ik heb sowieso al wat dingen online te koop staan, die vind je hier.

Wat schreven andere bloggers over de challenge?

Zoals beloofd zou ik elke keer dat ik een update plaatste ook een aantal updates over de challenge van andere bloggers in het zonnetje zetten. Deze keer zijn er weer heel veel bloggers die er iets over online gezet hebben, waaronder deze drie:

100t5hingssss

Serena van Beautylab schreef over de challenge! Een tof artikel met de plannen van Serena, lees het artikel hier. Onwijs leuk dat zo’n grote blog er aandacht aan besteedt ook natuurlijk!

100thingsssumer

Onwijs gaaf, Janine maakte een stufflist! Een stufflist is een lijst met letterlijk alle spullen die je bezit, heel erg leuk om over te lezen van iemand anders. De lijst van Janine vind je hier. De laatste paar updates op de blog van Janine gaan overigens ook over minimaliseren in het algemeen, dus als je het leuk vindt kun je die ook lezen.

100tsc234

En Tamarah van Typischtam schreef een onwijs leuke update over de challenge! Ze gebruikte bepaalde schemaatjes met foto’s, ziet er heel erg leuk uit. Sowieso vind ik de blog van Tamarah onwijs leuk, dus doe eens gek en neem een kijkje 😀

Gisteren zijn we verhuisd naar ons nieuwe plekje. Ik denk dus dat ik volgende week een update schrijf wat de tussenstand is met de spullen die we gekocht hebben voor het samenwonen. Die tussenstanden houd ik apart, maar dat is natuurlijk ook wel leuk om op een rijtje te hebben. Dus dan moet ik deze week hard aan de slag met tellen! Ik vind het wel moeilijk overigens, om steeds alles bij te houden. Ik doe mijn best! hoe gaat het bij jullie?

Al zijn we al een tijdje bezig, je kan natuurlijk nog steeds meedoen, je bent van harte welkom in de Facebook groep! Lees ook mijn andere blogposts over de 100 Things Summer Challenge.

9 reacties

 1. MySuperSweetLife 5 augustus 2013 / 07:24

  Wat leuk dat anderen er ook over hebben geschreven. Eigenlijk moet ik ook wel veel spul wegdoen, maar ik wil eigenlijk alles houden… Ik ben te hebberig denk ik..

 2. Rosa 5 augustus 2013 / 09:39

  Ik woon op een woonboot en ben bezig om onze kruipruimte op te ruimen. Echt niet normaal hoeveel spullen daar liggen.. Door deze blogposts kan ik wel beter dingen wegdoen haha!

 3. Hester 5 augustus 2013 / 12:06

  Wat lief dat je Tamarah erbij hebt gezet! Ze is mijn nicht en ik heb haar aangestoken met bloggen, haha 😀 Ik ga het filmpje nog even kijken, maar verder weer een leuk artikel!

 4. Anouk 6 augustus 2013 / 21:51

  Wauw! Je hebt je echt flink ingehouden op Kreta. Niet dat ik zo uit mijn dak ben gegaan, maar ik heb toch wel iets meer aankopen gedaan hihi. Alweer bijgekomen van de vliegreis? Ik nog niet helemaal… 😉

 5. Tamarah 7 augustus 2013 / 09:42

  Hey wat tof om te zien en om te lezen! Zeepjes koop ik ook graag op vakantie. Ik gebruik er nu eentje die ik tijdens mijn vakantie naar portugal hebt gwkocht en is elke keer weer een leuke herinnering als ik hem gebruik. Lief dat je me genoemd hebt in jouw artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.