1+1 Gratis op 8×4 deo's bij Etos!

Advertorial

Op dit moment heeft Etos een actie waarbij heel veel producten 1+1 gratis zijn. Zo ook de deo’s van 8×4! Elke dag is anders, heeft een andere sfeer, er gebeuren andere dingen, en door middel van je deodorant kun je een passende geur kiezen. Deze actie is in elk geval een leuke kans om nieuwe deo’s met nieuwe geuren te proberen!

8x4-deodorant-Etos

Je ziet links de nieuwe 8×4 unithy parfumdeo (unisex) en rechts de 8×4 Mild en soft deoroller (vrouwen).

8x4-unity-deo-Etos

Deze 8×4® geur begint met de geur van krachtige bergamot en witte thee met een zuiver en aquatische impuls, afgerond met een vertrouwde en aangename hint van muskus.

 De nieuwe Unity deo heb ik alvast geprobeerd, en wat mij betreft is hij goed gekeurd! Ik vind vooral de geur heel erg lekker. Je blijft hem in elk geval de hele dag door wel een beetje ruiken, wat ik normaal bij mijn deo’s vaak niet heb, maar eigenlijk wel erg kan waarderen!

Etos-8x4-deoroller

En dit is de Mild & soft deo roller, deze is niet nieuw. Maar dat maakt hem niet minder fijn, deze geur is iets subtieler en de naam zegt het al: mild & soft. Niet alleen mild voor de huid, maar dus ook niet overheersend qua geur.

De actie van Etos geldt op alle 8×4 deo’s, dus niet alleen op de deo’s die ik hier laat zien: voor elke dag en elke gebeurtenis een passende geur! Dat is natuurlijk een erg fijne aanbieding, dus ik zou zeggen: sla je slag! Gebruik jij weleens 8×4 deo?

DELEN:

12 reacties

 1. Marloes / GLAMOURMOES 12 mei 2014 / 19:37

  8×4 heeft wel lekkere deo’s! Helaas zit er wel alcohol in, dus dan moet ik wel oppassen als ik net mijn oksels geschoren heb.

 2. Lauriëtte 12 mei 2014 / 20:23

  Nee! Ik gebruik dagelijks Dove! 🙂 Vind de geuren van 8×4 meestal zo sterk!

 3. Marion 12 mei 2014 / 20:43

  8×4. Nee, nog nooit gebruikt. Ben ook wel gevoelig met deo’s, dus wissel niet zo snel. Wie weet een keer proberen.

 4. Lenneke 12 mei 2014 / 21:40

  Ik gebruik dit echt nooit, haha. Altijd Odorex en Fa.

 5. Elize 13 mei 2014 / 00:00

  Ik kan er niet tegen helaas, krijg er enorme uitslag van 🙁
  Ben maar een gevoelig typje haha!

 6. Ilse 14 mei 2014 / 07:35

  Ik had nog nooit van dat merk gehoord. Ik denk ook niet dat het te koop is hier in België. Ik gebruik meestal Nivea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.