QUOTE: People wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness

Prachtige quote! Over je dromen waarmaken, doen wat je leuk vindt, alleen maar super vette te gekke dingen doen. Een soort droomleven dus. Als het kan is dat natuurlijk helemaal geweldig, en ik denk ook dat je daar naartoe moet werken, maar…

wachten

Je kan niet altijd de aller-gaafste dingen doen. Je kan niet ook doordeweeks weekend vieren en in de winter zomer vieren. Maar wat je wel kan doen is je bezigheden door de weeks leren waarderen. En ja, als je het echt niet leuk vindt moet je iets veranderen. Maar leren waarderen, ervan genieten en dankbaar zijn is the key.

En dat is wat ik doe. I feel like shit, maar als ik weer noodgedwongen tijden in bed moet doorbrengen, dan ben ik blij dat mijn bed zo lekker ligt. Het is een kunst, en balen doe ik ook heus wel, maar je verzetten is het laatste dat gaat werken. Ik denk dat je van alle stomme dingen – bezigheden in minder geweldige tijden – wel iets moois kunt maken. Al is het maar in je hoofd!

DELEN:

29 reacties

 1. Martina 2 juni 2013 / 07:12

  Ik kende deze quote nog niet maar ik vind hem super !

 2. Kimberly 2 juni 2013 / 07:22

  Ik ben het helemaal met je eens! Van stomme tijden kun je altijd wel wat goeds maken, al is het alleen maar in je hoofd

 3. LounaBeauty 2 juni 2013 / 07:34

  Ik zei het gisteren nog op me werk!! Zegt een mevrouw: ‘Zoooo jammer dat jij moet werken he, nu de zon schijnt’. Beetje sarcastisch. Ik gaf gelijk als antwoord; ‘mevrouw, u moet van elke dag een feestje maken en niet alleen wanneer de zon schijnt’.! Potverdorie. 😉 hihihii

  • Tamarah 2 juni 2013 / 08:25

   Haha gelijk heb je! En bovendien dankbaar zijn dat je werk hebt in deze tijd. En met het geld dat je verdient kan je lekker een zonvakantie boeken 😉

  • Sylvia 2 juni 2013 / 09:27

   Ik denk dat dat de enige goede reactie is op zo’n opmerking 😉 Ik heb er sowieso een hekel als mensen van die inkopper opmerkingen gebruiken, houd dan gewoon je mond, toch?

 4. Beautydagboek 2 juni 2013 / 08:02

  Dat klopt inderdaad, maar soms ben je zo druk in je leven dat je wacht op de dingen die nog moeten komen. Terwijl je natuurlijk nu moet genieten!

 5. Kelly Caresse 2 juni 2013 / 08:13

  Wat een mooie quote! De boodschap : nu genieten, en niet alsmaar verlangen naar betere dagen haal ik eruit, vind dat een mooie boodschap!

 6. Tamarah 2 juni 2013 / 08:29

  Mooie quote inderdaad! En ik probeer nu echt te genieten als de zon er is! Ik laat mijn huishouden liggen en ga lekker in de tuin genieten.

 7. Hester 2 juni 2013 / 08:36

  Ik merk heel erg bij mezelf dat ik van weekend naar weekend leef, terwijl de schooldagen eigenlijk helemaal niet minderwaardig zijn ofzo! Wel iets minder leuk, maar ook daar moet je gewoon van genieten. ‘Don’t count the days; make the days count’ vind ik daarom altijd erg mooi, en deze ook!

 8. Jessica 2 juni 2013 / 09:26

  Een eyeopener! Ik zit in een periode met veel stress en kan alleen maar uitkijken naar het moment dat alles voorbij is. Zo stom om in de tussentijd alleen te mopperen en te balen. Ik ga vanaf vandaag proberen aan het eind van iedere dag 3 pluspunten van die dag te benoemen. Bedankt, ook namens mijn omgeving 😉

 9. Ingeborg 2 juni 2013 / 09:35

  Ik blijf dit een prachtige quote vinden, aangezien deze quote écht voor iedereen geldt.

 10. Lizzy 2 juni 2013 / 11:22

  Hele mooie quote! We focussen ons te veel op de leuke momenten in het leven, en we vergeten dat we het eigenlijk altijd leuk kunnen hebben! Positief denken is inderdaad belangrijk!

 11. Gerrianne 2 juni 2013 / 13:11

  Het is een hele mooie quote en absoluut waar. Ik vind het vooral een goed voorbeeld: in de winter kan je geen zomer vieren. Ha, true story. Stiekem moest ik er echt eventjes om lachen, maar het is echt een kei goed voorbeeld Lis! Zelf probeer ik nu ook steeds meer te genieten en laat veel dingen op zij gaan. Doe wat je wilt, no stress en voel je gelukkig!

 12. Suzanne 2 juni 2013 / 13:29

  Amen! Ik ben het er helemaal mee eens Lisanne! Dikke knuffel!

 13. Kimberley 2 juni 2013 / 14:05

  Ik vind het jammer als mensen zeggen ‘later ga ik dit en dat doen’ of bijvoorbeeld heel veel sparen waardoor je nu op een houtje moet bijten. Natuurlijk moet je verstandig zijn en iets achter de hand houden, maar het leven is nu! Ik ben het helemaal met je eens dat we moeten genieten van de kleine dingen en van elke dag een feestje moeten proberen te maken 🙂

 14. Jenny 2 juni 2013 / 17:46

  Niet helemaal eens met je laatste zin. Maar wel mooie quote.

 15. Ilse 2 juni 2013 / 17:54

  Mooie quote en ik geef je groot gelijk. 🙂 Je moet van iedere dag genieten en mijn motto is dan ook : Leef iedere dag alsof het je laatste is. 😀

 16. Ise 3 juni 2013 / 13:17

  Absoluut mee eens, je moet niet gaan afwachten maar elke dag genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.