11x Bank met ronde vormen

Sinds ik een bank met ronde vormen bij Kopen zonder kijken zag wist ik het zeker: dit wil ik! Nu ga ik natuurlijk over een half jaar verhuizen en daar hoort natuurlijk ook opnieuw inrichten bij. Of ik mijn huidige bank meeneem weet ik nog niet, maar dromen over mooie ronde banken kan geen kwaad. Alles wat ik online vond wat betreft banken met ronde vormen deel ik graag met je in deze blogpost!

Westwing ronde banken

Zulke banken vind ik prachtig, maar ik denk dat het niet zo comfortabel is als mijn huidige bank, haha. Maar met het tafeltje (of is het een hocker?) erbij staat het beeldig. Deze banken vind ik supermooi!

Dit is de Alba bank van Westwing, links de tweezits in het grijs (€ 1.099) en de driezits in cremekleur (€ 1.599). Alle Alba banken vind je hier.

Dit is ook een beauty, net even weer anders door de schijven aan de onderkant van de bank. Ik houd er wel van! Maar dit is ook niet echt een bank waar je lekker languit op gaat liggen, haha.

Driezits in beige (€ 2.299), ook van Westwing.

Misschien is dit wel mijn favoriet uit dit rijtje. Niet het meest praktisch, maar toch wel handig (je kan er makkelijk ook ónder stofzuigen). Maar of hij het meest comfortabel is, dat weet ik niet. Maar wat een mooierd is het, vind je niet?

Deze vind je ook op Westwing (€1449).

Sissy boy ronde bank

Ook bij Sissy Boy verkopen ze banken met ronde vormen. Deze is al een lekker stukje groter (er is nog een grotere versie), Dit zou ik dan toch eerder in mijn woonkamer neerzetten, ondanks dat hij misschien iets minder perfect stylish is.

De Empress bank vind je hier (€2039,15).

Fonq modulaire bank met ronde vorm

Kijk, dit soort banken vind ik geweldig! Comfortabel én met een ronde twist erin. Dat lijkt me perfect in de praktijk. Deze bank lijkt daar ook een beetje op, een gewone bank, maar met een rond detail.

By FonQ move hoekbank (€2099). Hier te vinden op de website.

Ronde bank op Made

Ook op Made verkopen ze hippe rond gevormde banken. Kijk nou hoe schattig deze is?

Reisa hoekbank € 1.900 hier te vinden op Made.

En ook in een simpelere vorm verkrijgbaar. Alle banken die ik laat zien zijn er trouwens in meerdere kleuren, klik even op de linkjes als je interesse hebt!

Reisa bank in vintage goud (€1.400).

Wehkamp bank met ronde vorm

Laat de kleur je niet afschrikken, deze bank is er ook in een lichte kleur, maar ik dacht: voor de afwisseling doen we dit kekke paarse kleurtje. Dit lijkt me ook een heerlijk comfortabele bank, maar met ronde details.

De bank van Wehkamp vind je hier (€1079)

Deze bank is ook van Wehkamp, je kan hier perfect op chillen en de ronde vorm is weer net even iets anders. Ik ben fan! Zo’n soort bank lijkt me geweldig in mijn nieuwe woonkamer.

Hier te vinden (€1099). De banken van Wehkamp zijn vergeleken met de rest wel betaalbaarder, valt me op!

Dok 2 ronde bank

En dit is weer zo’n niervormige. Het heeft ook echt wel iets. Ik denk alleen niet dat ik hem relaxed genoeg vind voor in de woonkamer. Eerder geschikt voor op een kantoor!

Deze is er in verschillende kleuren (€1450).

Ik denk dat ik me eerst moet concentreren op praktische dingen als het gaat om het nieuwe huis, haha. Maar dromen over mooie banken kan altijd! Ik ben wel benieuwd, zou jij ook graag een ronde bank in jouw woonkamer willen? Of vind je het juist verschrikkelijk? (kan ook natuurlijk)

DELEN:

2 reacties

 1. Naomi 21 oktober 2022 / 07:13

  Supermooi, die ronde vormen! ik vraag me dan wel af of ze nog lekker slapen, maar er zitten er een paar tussen waarvan ik zeker weet dat je er ook nog prima op kunt liggen.

 2. astrid 2 december 2023 / 18:43

  Haiii
  Ik wil een graag een ronde bank.
  Ik zie dat jij er een aa tal hebt.
  Heb je een winkel waar ik kan kijken??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.