12 things about me

Twaalf dingen die je nog niet over mij wist, maar ontzettend graag zou willen weten. Of liever niet, dat weet ik niet. Daar laat ik me niet door tegenhouden. Ik doe gewoon mee met de “10 things” lijstjes hype waar veel bloggers zich al aan gewaagd hebben. En ik doe er lekker gewoon 12! Oke, genoeg onzin, nu de dingen die er echt toe doen (of eigenlijk niet). Twaalf dingen die je altijd al hebt willen weten over mij:

 1. Dit wist ik zelf eigenlijk ook nog niet. Maar ik ben onwijs goed in langdradige saaie aankondigingen maken boven een blog stukje zoals deze. Ik hoop bij deze dat je nog niet afgehaakt bent.
 2. Nu ik eenmaal m’n haar geverfd heb wil ik eigenlijk alle kleuren van de regenboog proberen. Nou ja, eigenlijk vooral heel licht blond (grijs?!), rood (mag ik niet, is me verboden!) en bruin. Die laatste wordt vooral een soort excuus om het alsnog rood te laten worden, niet doorvertellen he 😉
 3. Ik ben best wel een feestbeest. De afgelopen jaren ben ik ongeveer elke week uit geweest. Met een aantal uitzonderingen, bijvoorbeeld voor de examens. Het weekend in de examens vond ik dat ik een avondje stappen verdiend had, dus ging ik maar gewoon weer. Had je dat nou van mij verwacht?
  Ik vind het gewoon heerlijk om m’n verstand op nul te zetten en lekker te gaan dansen. Vroeger (hoor mij nou, ik ben 19 en ga uit sinds ik 16/17 ben) had ik daar veel alcohol bij nodig, tegenwoordig gelukkig niet meer. (Goed teken, betekent dat ik het ook volhoud zonder)
 4. Ik heb een hele lieve vriend. Oké, dat wist je waarschijnlijk al wel als je mijn blog volgt, gezien het feit dat ik af en toe best een beetje heb geklaagd toen hij zes weken weg was. Maar goed, ik ben nu natuurlijk heeeel erg blij dat-ie er weer is.
 5. Ik maak soms hele rare spelfouten. En dan gaat het meestal om woorden waarvan ik geen flauw benul heb dat je het op een compleet andere manier spelt. En ik twijfel altijd tussen verven en verfen. Ach, dat mag nu ik het blond geverfd heb.
 6. Drankje wat ik het liefste drink? Gewoon een lekker koud biertje. Met uitgaan drink ik het alleen niet, want dan lijk ik net een vent (en dan moet ik veel te vaak naar de wc).
 7. Stiekem ben ik jaloers op mensen die naar school gaan. Ik wil ook graag naar school! Wie weet… ooit…
 8. Ik heb allemaal rare toekomst ideeën. Geneeskunde gaan studeren zodat ik mezelf kan beter maken en de fibro beter kan begrijpen. Of leren make- uppen en visagiste worden (hihi en dat met mijn lijf). Maar ook lijkt het me tof om leraar te worden en kinderen nuttige dingen leren (Ik houd niet zo van kinderen, maar dat maakt niet uit). Of iets briljants uitvinden en heel rijk worden.
 9. Ikzelf ben de meest bleke persoon die ik ken. Op het moment speel ik vals, met zelfbruiner, is mooier bij m’n haar.
 10. Een half jaar geleden zag ik mezelf als een schrijver, nu helemaal niet meer. Zo’n talentje ben ik nu ook weer niet. Dat neemt niet weg dat ik bloggen onwijs leuk vind, hoor! (En het schrijven van een boek staat ook nog steeds op de verlanglijst!)
 11. Ik moet een jurk kopen tot over m’n knieën, voor een “Winterbal” (in oktober!). Ik houd alleen van korte jurkjes en waar haalt men op het moment nou een lange jurk vandaan?!
 12. Ik neem mezelf en alles vaak veel te serieus. Maar misschien is dat gewoon nodig. Dat zou kunnen toch?
DELEN:

10 reacties

 1. Desi 7 oktober 2011 / 08:40

  Leuke feitjes! 🙂 De meeste wist ik inderdaad niet. Moet je trouwens nu niet iemand taggen?

 2. Iris Anastasia 7 oktober 2011 / 10:14

  Erg leuk om op deze manier weer wat meer over je te weten te komen (: Er staan grappige feitjes bij die ik inderdaad nog niet van je wist.

 3. Marcella 7 oktober 2011 / 14:44

  Grappig om te lezen en de meeste wist ik inderdaad nog niet!

 4. Rianne 7 oktober 2011 / 17:07

  Grappig om te lezen! Dat zijn nog eens leuke feitjes 😉

 5. Renske 7 oktober 2011 / 20:47

  Leuke feitjes. Heel eigen allemaal. En zo leren wij je weer een stukje beter kennen op je blog:)

 6. Samira 9 oktober 2011 / 19:26

  ik heb je getagd voor iets wel leuks! kom je ff kijken op m’n blog (no spam 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.