12x Leuke interieurspulletjes

Elke dag ben ik bezig met mijn spullen inpakken voor de verhuizing, maar stiekem droom ik van de leukste accessoires voor in huis. Ik kan niet wachten tot het straks zo ver is en ik helemaal los kan gaan met decoratie in ons nieuwe huis in Alkmaar! Ik ging alvast een paar van mijn favoriete woonwebshops af…

Kandelaarkaarsen met printkussensprei

Sissy Boy

Sissy Boy is echt een van mijn favoriete websites als het gaat om wonen. Maar ook prijzig! Ik denk dat als we eenmaal wonen en alles een plekje heeft, dat ik misschien een of twee spulletjes uitkies die ik ga bestellen van Sissy boy. Het kussen vind ik prachtig, het kleedje ook. Dat zijn spullen waar je echt lang plezier van hebt!

Stoelmokposterkastje

Søstrene Grene

Ik vind het zo jammer dat er geen Søstrene Grene in de buurt zit, maar we wonen straks zeker drie kwartier dichterbij een filiaal, haha. Het kastje voor aan de muur vind ik heerlijk kneuterig en ik weet zeker als ik de mok in de winkel zie, dat hij meegaat. Zo schattig!

Paars dekbedovertrekorganisch vloerkleedlampbijzettafel

H&M HOME

En misschien wel de winkel waar ik het meeste ga kopen voor ons fijne nieuwe huis, want in Alkmaar zit een H&M met een woonafdeling! H&M heeft altijd echt heel veel leuke en hippe spulletjes voor een niet al te gekke prijs. Vooral het kleed hierboven vind ik geweldig, die vorm vind ik prachtig.

Wat ik ook heel leuk vind zijn koffietafelboeken, je vindt hier prachtige versies. Bijvoorbeeld eentje van Christian Dior. Het geeft meteen een luxe look aan je tafel.

Waar koop jij het liefst woonaccessoires? En vind je het ook zo leuk om af en toe iets af te wisselen, of houd je het graag zoals het is?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.