14 april FES jongerendag!

Omdat ik weet dat er toch wel een aantal dames mijn blog lezen die ook fibromyalgie hebben, plaats ik dit oproepje. De jongerencommissie van de FES (Fibromyalgie en Samenleving) organiseert elk jaar een jongerendag. Dit jaar is het op 14 april en als jij ook fibromyalgie hebt, dan is het super leuk om daarbij te zijn!

Zoals je al in dit stuk heb kunnen lezen gelezen, zit ik sinds een aantal maanden in de jongerencommissie. Dus uiteraard ben ik er ook bij dit jaar! Het thema is werk, studie en re-integratie. Iets waar je bijna zeker wel iets uit kan halen voor nu, of in de toekomst. Daarnaast wordt er ook een creatieve workshop gegeven.

De jongerendag vindt plaats in het Techcenter in Ede, van half 11 tot 4 uur. Volgens mij is dit redelijk in het midden van het land, dus ik hoop dat er veel mensen kunnen komen. En het liefst natuurlijk veel mensen via mijn blog, haha. Lijkt me gezellig! Voor de dag wordt een bijdrage van 12,50 euro gevraagd, maar hiervoor krijg je natuurlijk wel een leuke dag inclusief lunch.

Kijk hier voor meer informatie over de dag en over het aanmelden.

Ik ben er in ieder geval bij. Het lijkt me super leuk om daar ook een aantal van mijn lezeressen tegen te komen! Als er meer nieuws is dan laat ik het jullie natuurlijk weten, maar je kunt ook gewoon de website fesinfo in de gaten houden. Kom jij ook?

5 reacties

 1. Vintagirie 11 januari 2012 / 09:40

  Super dat dit wordt georganiseerd en wat leuk dat je in de commissie zit!

 2. Lydia 11 januari 2012 / 10:57

  Wat gaaf dat je in de jongerencommissie zit. Yay voor positief bezig zijn! 🙂

 3. Ise 11 januari 2012 / 15:24

  Ah jammer, die dag heb ik al iets… Anders leek het me echt leuk om erbij te zijn!

 4. Charlotte 20 januari 2012 / 10:44

  Leuk,
  Tof dat je ons erop wijst =)

  Is het de bedoeling dat het enkel voor de jongeren is die fibro hebben of denk je dat het ook intressant is voor omstaanders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.