15 Dingen die niemand vraagt (maar ik nu wel beantwoord)

Ik werd door Kelly getagd voor deze tag, en ik moest er eigenlijk wel om lachen. Als blogger worden je soms de meest gekke vragen gesteld, en eigenlijk past deze tag daar wel bij: dit zijn namelijk 15 vragen die niemand vraagt. Bij sommige grote bloggers heb je een soort ‘fans’ die alles van hun ‘idool’ willen weten, gelukkig heb ik die ‘fans’ niet. Dus ik hoop dat jullie toch deze tag leuk vinden om te lezen, hahaha. Bereid je voor op een paar bijzondere vragen. En antwoorden.

tag-dingen-die-niemand-vraagt

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Haha, allebei niet! Ik heb een gordijntje voor mijn kledingkast omdat ik dat handiger vond dan de gekke deurtjes die erop zaten.

2. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Niet meer. Ik heb een keertje toen we langer verbleven (en met veel kamers) in een hotel alles meegenomen. Die dingen heb ik toen in een schaal bewaard en nooit meer aangeraakt. Uiteindelijk hebben ze nog wel een goed doel gekregen: ze gingen in verrassingspakketen voor mensen die het niet zo breed hebben. Voor mensen die erg krap zitten is douchegel en shampoo natuurlijk heel erg bruikbaar. Maar daarna heb ik ze nooit meer meegenomen. Misschien moeten we met zijn allen gaan inzamelen bij hotels voor mensen die het hard nodig hebben (en dan maar hopen dat er geen hotels failliet gaan, hehe).

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee. Wie doet zoiets? Vind ik een beetje gek.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Soms heel fanatiek, soms helemaal niet. Dit is een moment dat ik ze nodig weer moet gaan gebruiken. Allemaal in de bullet jounal natuurlijk (dat herinnert me eraan dat mijn extra uitleg nog op mijn to-do list staat! In mijn hoofd)

5. Heb je sproeten?

Ja!

6. Heb je weleens in de bosjes geplast?

Natuurlijk. Als je moet, dan moet je. Dan maakt het niet meer uit waar het is, hahaha.

7. Hoe groot is je/jullie bed?

Eh, een gewoon tweepersoons bed, denk ik?

8. Ben je lui?

Ik heb een soort strijd met lui zijn. Ik heb door het hele associatie ding met moe/lui een soort afkeer gekregen tegen lui zijn. Maar zo nu en dan lui zijn is juist goed voor je! Dus ik doe het wel soms. Maar of ik dan ook lui ben? Geen idee.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ik kon niets bedenken, maar deze zin is fout geformuleerd (iets irriteert je, of je ergert je ergens aan) en dat irriteert me op dit moment. En ik erger me eraan. Dus… haha.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Nee, alleen op pennen. En alleen als ze lekker zijn. Ik betrap mezelf er weleens op, maar het is absoluut niet zo dat al mijn pennen afgekloven zijn, dus dat is best wel knap, hehe.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je kleiner was?

Nee, ik ben alleen een keertje mee geweest met een vriendinnetje ‘naar de scouting’. Mijn broer wel trouwens, ik kan me nog herinneren dat hij allemaal gekke dingen moest doen zodat hij weer een nieuwe insigne kreeg.

12. Kijk je nog weleens naar tekenfilms?

Nee, ik kijk nauwelijks tv (alleen kijk ik programma’s terug via het internet), en eigenlijk helemaal geen tekenfilms.

13. Tel je de treden als je op de trap loopt?

Nee, gelukkig maar! Er zijn natuurlijk wel mensen die dat altijd van zichzelf moeten doen, dat lijkt me heel vervelend.

14. Dans je weleens als er geen muziek te horen is?

Ehm, nee, eigenlijk niet.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Nee, maar dat hoeft ook niet, ik heb namelijk geen auto. En geen rijbewijs!

Ik zal niemand in het bijzonder taggen, maar als je de tag wil overnemen voor op je eigen blog, dan mag dat natuurlijk!

DELEN:

29 reacties

 1. Dionne 29 juli 2014 / 06:45

  Deze TAG vind ik zo leuk! Leuke antwoorden. Ik heb hem toevallig vorige week ingevuld op mijn blog. (:

 2. Kelly Caresse 29 juli 2014 / 07:03

  Wat leuk dat je de tag van me hebt overgenomen Lisanne! haha de foto die je erbij gedaan hebt die past er echt helemaal bij. Lekker gek! ‘Haha ik kauw alleen op pennen als ze lekker zijn’ lol! Herkenbaar haha

 3. Nicky 29 juli 2014 / 07:43

  Haha, ik formuleer als ik dit soort dingen lees altijd mijn eigen antwoorden in mijn hoofd, en had bij 9 hetzelfde antwoord.
  Hoe weet je of een pen lekker is? Is het niet zo dat pennen lekkerder worden naarmate je er meer op kauwt? Oh, de grote vragen des levens.

 4. Elize 29 juli 2014 / 07:44

  Het blijft een grappige tag 🙂
  En het antwoord op vraag 9: Fantastisch! Haha! Blij dat jij het ook zag 😛

 5. Joyce 29 juli 2014 / 09:06

  Ik vind dit zo’n leuke tag om te lezen haha!

 6. Karin 29 juli 2014 / 09:18

  Inderdaad is het ‘je ergeren aan’ maar btw, het is ook oliepeil. (Sorry, ik kan ook niet tegen spelfouten :-))

 7. Susanne 29 juli 2014 / 09:27

  Het blijft een leuke TAG haha. Jij hebt best wel veel ‘nee’ eigenlijk, het meeste wat ik nu gelezen heb. Zo zie je maar dat iedereen weer andere dingen doet 😉

 8. Miranda 29 juli 2014 / 09:31

  Leuke tag haha! Ik heb hem een tijdje geleden ook ingevuld. Grappig, idd dingen die niemand vraagt en bij sommige vragen vraag ik me echt af wie het antwoord eigenlijk wil weten… Maar ach daarom is ie juist zo leuk denk ik;)

 9. Cindy 29 juli 2014 / 10:13

  Ik vind dit echt een leuke TAG! Je hebt ‘m leuk ingevuld

 10. Hester 29 juli 2014 / 10:19

  Eigenlijk ook gewoon 15 dingen die niet niet interessant zijn en veel antwoorden zijn een beetje hetzelfde bij bloggers, maar toch is het wel leuk om te lezen 😛 Moest wel lachen om je antwoord bij 10. Bij de laatste vraag moet het alleen wel echt ‘autopeil’ zijn!

 11. Angela 29 juli 2014 / 10:39

  Haha! Wat een super leuke tag! 🙂 Leuk beantwoord!

 12. Kimberley 29 juli 2014 / 11:44

  Ik weet niet zo goed waarom, maar toch blijft deze tag leuk haha! Ik ga hem ook invullen 🙂

 13. Jenn 29 juli 2014 / 12:07

  Leuk om te lezen! Ik heb een tijdje terug al de langere versie van deze ingevuld, dus ik neem hem niet nog een keer over.

 14. Jorien 29 juli 2014 / 12:59

  Het is en blijft een leuke tag, hoe vaak je hem ook leest! 🙂

 15. Vanessa 29 juli 2014 / 13:59

  Leuk om te lezen. Ik vind die vraag van dat straatnaam bord ook een beetje gek, haha!

 16. De Zuinige Student 29 juli 2014 / 14:51

  Deze tag heb ik al vaker langs zien komen maar ik blijf hem leuk vinden.
  Misschien dat ik hem volgende week een keer in ga vullen.

 17. Mariette 29 juli 2014 / 17:04

  Volgens mij zag ik je vandaag in Ermelo.. Dus mocht je je iemand herinneren die net iets te lang keek (omdat ze dacht iemand te herkennen maar niet meteen kon bedenken wie)… Dat was ik! (Nu ik dit typ ga ik wel weer twijfelen omdat ik dus pas later bedacht dat jij het wel eens geweest zou kunnen zijn..)
  Liefs!

  • Lisanneleeft 1 augustus 2014 / 21:50

   Hahaha, ja, dat was ik! 😀
   Je hebt niet opvallend genoeg gekeken, dus ik heb je niet gezien, hihi, jammer!

 18. Emma 29 juli 2014 / 19:30

  Deze tag blijft leuk om te lezen! ‘k Heb ‘m zelf ook pas ingevuld, haha.
  Gelukkig, ik ben niet de enige die de fout bij vraag 9 zag, haha.. Ik had het er alleen niet bijgezet.
  X Emma

 19. Diy's for you and me 30 juli 2014 / 12:07

  Haha best wel toevallig, heb net deze TAG ook op mijn blog ingevuld!!
  (de fout bij vraag 9 was me alleen niet opgevallen haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.