2.500 Bloglovin followers winactie! Dankjewel!

Wow, mijn blog heeft inmiddels de 2.500 followers alweer bereikt op Bloglovin! En hoewel dit aantal niet zo heel veel zegt is het toch een perfect moment om een feestje te vieren. Ik kocht wat spulletjes en deze wil ik graag aan een van jullie geven. Lees verder om te zien wat je kunt winnen en wat je hier dan voor moet doen!

Bekijk de video hier als je hem niet kunt zien.

Wat kun je winnen?

winnen4

– Hema cadeaubon van 10 euro

– Live laugh love onderzetters

winnen5

– Essie nagellakje in de kleur she’s pampered

winnen3

– Een notitieboekje

– Twee setjes met maskingtape

– Setje met pennen

winnen2

– Twee kaartjes met quotes

winnen1

– Twee paar vrolijke sokjes

– Een clutch/tasje met leuke print

Dus… dat is wat je kan winnen! Ik heb (op de kaartjes na) alles zelf gekocht, omdat ik op deze manier precies een cadeau kon samenstellen waar de gemiddelde lezer van mijn blog wel blij van zou worden!

Wat moet je doen om dit te kunnen winnen?

– Mij volgen op Twitter, Instagram, Facebook óf Youtube. Minimaal op eentje dus. En in je comment hieronder laten weten waarop je me dan volgt.

– Daarbij laten weten sinds wanneer je Lisanneleeft.nl volgt en hoe je de website ontdekt hebt. (het is absoluut niet zo dat het een wedstrijd is wie mijn blog het langste volgt, ik ben gewoon nieuwsgierig naar jou!)

– Vertel kort iets over jezelf, wie ben je en waarom bezoek je mijn website graag?

Dat is alles! Laat het hieronder in de comments achter. Meedoen kan tot en met 1 april, daarna zal ik de winnaar mailen.

DELEN:

130 reacties

 1. Kirst 20 maart 2014 / 15:22

  Hoi Lisanne,
  ik volg je nu op Facebook en voorheen via Bloglovin’ en de nieuwsbrieven/meldingen die ik daarvan kreeg. Doordat een FB-vriendin een Blog van jou deelde over chronisch ziek zijn werd ik nieuwsgierig en ben ik naar je blog getrokken. Ik heb me meteen ‘geabonneerd’ (voor de allereerste keer ooit!!). Ik ben ook al lange tijd ziek, maar er is helaas nog geen sticker op te plakken wat er aan de hand is. Ik herkende veel in je verhaal (verhalen). Op een gegeven moment werd het me allemaal een beetje teveel, en ook teveel onderwerpen waar ik helemaal niets mee had, waardoor ik me bij Bloglovin heb afgemeld en bij Facebook heb aangemeld, zodat ik nu wat laagdrempeliger alleen doorklik als ik iets voorbij zie komen wat me aanspreekt :-). Gefeliciteerd met al je volgers, en ik hoop van harte dat ik je fantastische goodiebox win (want die spreekt me zeker aan haha 😉 )

 2. Reiny 20 maart 2014 / 15:31

  Hoi,
  Wat een leuk idee! leuk en vrolijk Pakketje heb je gemaakt!
  Ik volg je idd op Bloglovin en op twitter! Ik volg je nog niet zo lang, paar maand?
  Je hebt een leuke blog met vrolijke dingen. Je laat zien dat je ondanks jou beperkingen
  toch leuke dingen kan doen, en daar wordt ik vrolijk van!
  Ga vooral zo door 🙂
  Groetjess

 3. Kirsten 20 maart 2014 / 15:32

  Wat een supertoffe winactie! Helemaal Lisanne volgens mij (en ook helemaal Kirsten ghehe). Ik volgde je al op twitter en instagram en heb me nu ook op je youtube kanaal geabonneerd. Ik denk dat ik je blog nu ongeveer een jaartje volg, al heb ik wel echt ál je blogposts terug zitten lezen en stiekem ben jij de enige bij wie ik dat ooit heb gedaan haha. Oh en ja ik had tijd teveel, dat klopt ;P Er is een tijdje geweest dat de artsen dachten dat ik fibromyalgie had en daar ben ik eens op gaan zoeken en toen kwam ik op jouw blog uit. Vind het heel inspirerend om onder andere jouw blog te lezen over hoe jij het leven ziet en wat jouw bezig houdt, dat laat mij ook wel eens anders denken en misschien juist wat meer nadenken over dingen. En het is ook gewoon een soort alsof ik je ‘ken’, terwijl jij waarschijnlijk geen idee hebt wie ik ben en ik jou voor de rest natuurlijk niet ken, maar je blog geeft volgens mij wel een heel goed beeld van jou weer. Oh ik moet ook nog kort wat over mezelf vertellen; nou ik ben dus Kirsten, ben net 17 geworden en ik ben nu vooral aan het leren leven en mijn weg vinden in de struggles die ik tegenkom. Liefs!

 4. daphne 20 maart 2014 / 15:36

  Hay,
  Leuke artikelen! Ik volg je op twitter (@skirtsandstyle) Instagram (@xo_daphnekus) en zowel op facebook en youtube. Je filmpjes volg ik al heel lang, maar tot vandaag volgde ik je nog niet. Ik heb vandaag pas een youtube acount aangemaakt en heb je natuurlijk meteen gevolgt. Je filmpjes kijk ik al een hele poos. En ik ben echt een fan van hoe je filmpjes maakt, ook je blog vind ik echt heel mooi. Ik volg je blog ook al een poos, iets langer dan je youtube kanaal. Ik ben een soort fan van je! Haha. Maar ik ben Daphne en ik ben 15 jaar. Ik heb ook een blog maar ik ben nog lang niet zo goed als jou!
  Mijn emailadres is daphneblogt@gmail.com
  Ik hoop dat je nog veel succes gaat krijgen en vooral niet stoppen! You can do this.
  Liefs Daphne X

 5. Joli 20 maart 2014 / 15:40

  Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal!!

 6. natanja 20 maart 2014 / 15:41

  hoi Lisanne ik vlogen je denk ik al best lang tijd precies weten ik niet meer denk een jaar of 3 ik kwam op je site door dat ik thuis zat en arbeid ongeschikt raakte door bepaalde aandoeningen sinds augustus 2013 is er ook fibromyalgie geconstateerd ik heb veel aan jou en met name je positiefeit die nog steeds heb ik vlogen je op YouTube blogloven, instagram en natuurlijk ook je Twitter ik doe graag mee om dat het super leuk dingetjes zijn om te krijgen

 7. Emma 20 maart 2014 / 15:59

  Gefeliciteerd met de 2500 followers! 🙂 Leuke winactie zeg, ik doe graag mee! Ik volg je op twitter, instagram en youtube (en bloglovin’) 🙂

  Ik volg je site sinds het begin, ik ‘ken’ jou zelfs nog van kntcreations haha dat is al wel erg lang geleden! Ik vind dat je erg bent gegroeid en dat je knap schrijft. Mede doordat ik je al jarenlang volg voelt het alsof ik je ken en ik vind echt dat je mooie en knap geschreven artikelen online hebt staan. Vooral uit je blogtips-serie komt goed een zekere expertise naar voren!
  Ik heb zelf een chronische pijnstoornis en de ziekte van crohn, in het begin vond ik het lastig om te zien hoe jij omging met het hebben van een beperking, maar mede door jouw blog kwam ik erachter dat dat meer over mijzelf zei. Ik vond het zelf namelijk confronterend om ermee te ‘moeten’ leven. Ik ben echt van mening dat hoe jij open bent over je beperking voor een deel bij heeft gedragen aan het feit dat ik er in mijn omgeving ook heel makkelijk over praat wat ik nu eenmaal heb en heb moeten aanvaarden. 🙂
  Ik ben zelf student en blogs lezen is al ruim 6 jaar een hobby van me! Meerdere keren per dag check ik via bloglovin’ alle updates, heel verslavend 😉

 8. Cindy 20 maart 2014 / 16:07

  Oh die pennen, die schrijven zó ontzettend fijn! Ik volg je al een hele tijd op Bloglovin’, ik heb geen idee wanneer het begonnen is, maar het is al wel een hele tijd. Ik vind je blog erg waardevol, ondanks je ziekte ben je altijd optimistisch en ik kan daar heel wat van leren. Ik doe ook mee met je Happy Challenge en daardoor zie ik steeds meer waar ik gelukkiger van word. En je blogtips zijn ook echt superhandig. Ik hoop dat je nog heel lang door gaat met bloggen, want je maakt niet alleen mij, maar ook heel veel andere lezers en lezeressen heel vrolijk met je posts!

 9. Manon 20 maart 2014 / 16:12

  Wat een leuke winactie, leuk dat je dit doet! En ook super schattige dingetjes! Ik volg je op Twitter, Instagram, Youtube én Facebook. Sinds wanneer weet ik niet meer, maar ik weet wel dat ik je nu al bijna twee jaar volg. Volgens mij heb ik je blog gevonden doordat je ooit in een artikel op Teskuh werd genoemd en dat maakte mij nieuwsgierig naar je blog en de rest is geschiedenis haha. Ik ben Manon en ik ben 16 jaar. In 2009 heb ik een beetje een rot jaar gehad. Mijn opa overleed en een aantal ‘vriendinnen’ lieten me na de overgang van de basis- naar de middelbare school ineens vallen. Ook kreeg mijn moeder twee keer een hartinfarct en kwam ze dus in het ziekenhuis terecht. Ineens realiseerde ik me dat het leven zomaar ineens voorbij kan zijn en dat je dus zoveel mogelijk van het leven moet genieten. Hoewel ik toen nog redelijk jong was (ik was net twaalf) probeerde ik al zo positief mogelijk in het leven te staan. Dat was ook de reden dat jouw blog me zo aansprak, je staat zo positief in het leven en dat straal je ook uit. Je inspireert mij enorm om toch het beste van alles te maken. Het leven mag dan wel eens keihard zijn, maar er staan genoeg prachtige, mooie momenten tegenover die het leven het waard maken. Ik geniet elke dag van alle kansen die ik krijg en van het mooie leven dat ik heb gekregen. En dat is mede dankzij jouw blog, dus bedankt daarvoor! En ik hoop dat je nog heel lang door mag gaan met mensen inspireren, en natuurlijk hoop ik ook dat je veel meer mensen mag gaan inspireren. Deze 2500 mensen is al een mooi getal, zeker iets wat jij echt verdient!

 10. Elien 20 maart 2014 / 16:16

  Hoi Lisanne!

  Wat ontzettend tof dat je het initiatief hebt genomen om een winactie op te zetten! Superlief dat je dit doet!
  Ik volg je nu op Instagram en ben je denk ik een jaar of 2,5 geleden gaan volgen via Bloglovin’. Ik weet niet meer precies hoe ik op je site terecht bent gekomen, maar ik weet wel dat je site me in eerste instantie aantrok door de vrolijke kleuren, de quotes en het aanstekelijke positivisme.
  Ik kan enorm genieten van de vrolijke manier waarop jij het leven bekijkt. Mede dankzij jou heb ik geleerd de prachtige, welbekende lichtpuntjes te zien in kleine dingen.
  Ik ben een meisje van 18 jaar en ik ben van plan dit jaar mijn eindexamen te halen en om volgend schooljaar een grote stap te maken richting het zelfstandige leven. Ik wil namelijk graag op mezelf gaan wonen in Wageningen!
  Als het eventjes niet zo lekker gaat of de stress van school wordt me een beetje te veel, struin ik graag rond op jouw blog. Door de prachtige foto’s die je maakt en de inspirerende teksten gaat vaak al snel weer het zonnetje in mijn hoofd weer schijnen. Dankjewel daarvoor!

  Je bent een enorme inspiratie voor velen. Ik hoop dat je het prachtige positivisme altijd zult vasthouden.

  Liefs Elien

 11. Iris 20 maart 2014 / 16:18

  Wat een leuk pakketje heb je samengesteld! Ik volg je blog denk ik zo’n twee maanden via Bloglovin en ook al lijkt t zo kort ik heb al veel gelezen.
  Ik vind je berichtjes zo enthousiast en positief en ook je blogtips hebben me geholpen (heb ze denk ik allemaal terug gelezen!)
  Sinds kort volg ik je ook op instagram en ik ben benieuwd wat je daar allemaal gaat delen. Ga zo door met je fijn leesbare positieve blog, want zelfs als je schrijft sat je je niet zo goed voelt komen er lachende foto’s en dankbaarheidslijstjes voorbij.

 12. Kirsty 20 maart 2014 / 16:19

  Gefeliciteerd met je 2500 volgers op Bloglovin’! 😀 Best gek om te bedenken dat ik er daar gewoon maar één van ben haha. Vind je winactie erg gaaf, maar ik gun het iemand meer!

 13. Marion 20 maart 2014 / 16:22

  Gefeliciteerd, meid, met dit prachtige aantal volgers! Mag je heel trots op zijn. Leuk dat je er winactie aan koppelt, maar vergeet jezelf niet ook een kadootje te geven oké? Liefs!

 14. Rilana Pal 20 maart 2014 / 16:26

  Wat een geweldige winactie wat een mooie mijpaal: 2500 volgers, ik heb er alle vertrouwen in dat dit zal blijven stijgen. Ik volg lisanneleeft nu een paar maanden, ik kwam je een keer tegen via google en sindsdien blijf ik op de hoogte via Bloglovin. Want niks is heerlijker dan ‘s avonds na een lange dag, alle leuke blogs te bekijken die mij inspireren en waarbij ik gewoon even lekker kan ontspannen. Jouw blogs vind ik leuk geschreven, inspirerend en ik kan er ook nog eens veel van leren ter inspiratie voor mijn eigen blog. Ikzelf heb nu een paar maanden een eigen food & health blog. Al een paar jaar heb ik last van vermoeidheidsklachten en sinds anderhalfjaar kwam daar enorme buikpijn bij waardoor ik steeds minder kon eten en uiteindelijk in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Om een depri verhaal wat vrolijker te maken: sindsdien eet ik puur en gezond en is kokkerellen en bakken mijn passie geworden ook geniet ik van elke momenten (klein of groot) en ben ik erg vaak te vinden in de sportschool of in de straten van mijn woonplaats met mijn Nike running shoes. Gezond en lekker eten vind ik een prachtige combinatie die ik dan ook met veel plezier met anderen deel. Bedankt voor de geweldige tips en de thumbs up!

 15. Kelsey 20 maart 2014 / 16:26

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! 🙂

  Ik volg je op Facebook, Twitter en Youtube (ik heb geen instagram) en natuurlijk al op Bloglovin’ 😉

  Ik doe niet vaak mee aan winacties, maar alles wat je hier hebt laten zien, vind ik zó gaaf en is zo ‘mij’, dat ik toch even een gokje waag.

  Je blog volg ik nog niet zo lang, een klein half jaartje. Sinds een jaar of twee ben ik echt into the blogs en lees ik ze dagelijks, en iedere dag ontdek ik nieuwe blogs, maar bij niet iedere blog blijf ik hangen. Ik heb er een aantal die ik dagelijks check en daar hoort jouw blog bij. Ik ben een ‘stille lezer’, als in, ik reageer nauwelijks op artikelen, maar dat maakt niet dat ik je blog minder leuk vind, hoor 😉

  De reden dat ik ben blijven hangen is omdat ik je blog uniek vind. De blogtips vind ik fantastisch, aangezien ik al tijden een eigen blog wil beginnen (interieur en beauty), maar er nog niet de tijd voor heb gevonden. Tot dan blijf ik me vermaken met jouw blogtips. Daarnaast vind ik de happy challenges die je stelt en doet heel inspirerend. Het hele mindstyle gebeuren wat je aanpakt in je blog vind ik leuk, prettig en inspirerend om te lezen. En tot slot ben je een enorm positief persoon, iemand die je dingen gunt, heel ‘likeable’ zeg maar. Dat is voor mij ook een reden om een blog te gaan volgen, of de blogger me aanspreekt.

  In de tijd dat ik je volg ben ik nog geen één keer teleurgesteld geweest op welke manier dan ook. Ik vind je een fantastisch mens, met een geweldig leuke blog. En omdat je nu zo’n awesome spullen hebt uitgezocht voor de giveaway moet ik toch even meedoen, want het heeft ‘Kelsey’ written all over it! Hihi.

  Nogmaals gefeliciteerd 🙂

 16. Anna Laura 20 maart 2014 / 16:41

  Wauw wat een mooi aantal! Via Bloglovin’ volg ik je nog niet zo lang maar ik volg je al denk iets meer dan een jaar door gewoon de link in te typen. Maar vond het nu wel tijd worden dat ik je ging volgen via bloglovin’. Via Instagram volg ik je pas een week ;-)! Ik heb je website ontdekt door iemand anders die jouw website als een van haar favorieten aangaf! Ik volgde je allereerst omdat je vol positiviteit bent en je me daarmee ook aanstak. En ook omdat ik je berichten zo leuk vond om te lezen. Door jouw lichtpuntjes ben ik zelf ook gaan inzien dat er geen dag voorbij gaat of er zijn wel lichtpuntjes geweest en elke dag kan ik wel ergens dankbaar voor zijn! Sinds een paar weken volg ik je ook om er achter te komen hoe jij om gaat met fibro omdat ik dat etiket sinds kort ook heb en nog heel erg op zoek ben. Ik ben 18 jaar, studeer en ondertussen blog ik bijna al weer een jaar!

  Geniet van dit aantal en ik weet zeker dat het er nog veel meer zullen worden!
  Liefs, Anna Laura

 17. Emmy 20 maart 2014 / 16:44

  Wat een super leuk pakket! Ik doe graag mee!
  Ik volg je vooral via instagram, omdat ik beeldend kijken altijd leuker vind dan tekst. En je plaatst altijd leuke foto’s! Je blog volg ik ook via bloglovin’, maar hoe lang weet ik niet hoor! Wel al een tijdje, want ik vind je blog heel erg positief en sterk, daarom ben ik ook blijven plakken toen ik je blog tegenkwam via een andere blog.

  Oh ja.. Voorstellen! Ik ben Emmy, 23 jaar. Woon sinds kort samen met mijn vriend en onze kat. Ik blog fanatiek over boeken. Ik ben illustrator en docent in opleiding. Fan van lezen en een beetje magie. 🙂

 18. Fleur 20 maart 2014 / 16:56

  Gefeliciteerd met het bereiken van de 2500 followers op Bloglovin! Dat zijn er al heel wat! Onwijs leuk dat je nu een winactie hebt opgezet voor die volgers! Ik doe graag mee en heb je gevolgd op youtube, omdat ik het gewoon altijd heel leuk vind om filmpjes van andere bloggers te zien. Hoe ik op jouw blog voor de eerste keer kwam, zo’n 4 a 5 maanden geleden? Ik zocht op google tips over het beginnen met bloggen en toen kwam jouw website naar boven. Ik vond alle artikelen die ik toen las zo interessant en goed geschreven, dat ik je standaard ben gaan volgen ;-)! Wie ik ben? Een dood gewoon 21 jarig meisje met een grote passie voor bloggen (ja, ook haha!), mode, reizen en fotografie! Liefs, Fleur

 19. Jennn 20 maart 2014 / 16:56

  Wat een leuk pakketje! Ik volg je al een tijdje, al een paar jaar denk ik, al ben ik je wel een tijdje ‘kwijt’ geweest doordat bloglovin je eruit gegooid had. Ik ben alleen niet altijd zo actief geweest met reageren. Op twitter volgde ik je al, daar had ik je gevonden via blogpraat geloof ik, en op facebook volgde ik je ook al. Sinds net ook op instagram. Ik lees je blog graag omdat je een leuke vlotte schrijfstijl hebt en je berichten positiviteit uitstralen,. Ik heb eigenlijk geen idee meer hoe ik je blog heb gevonden, ik denk via een andere blogger.

 20. Tine 20 maart 2014 / 17:00

  Hallo!
  Gefeliciteerd met je 2000 followers, haha 🙂 Ikzelf volg je via bloglovin en Twitter.
  Ik heb echt totaal geen idee meer hoe ik je blog ontdekte, ook niet meer wanneer. Misschien via een andere blog, of ik was de google zoekbalk aan het volspammen met alles in wat me opkomt omdat ik me weer eens verveelde, haha, veel mogelijkheden bij mij :p Maar ik vond je blog in ieder geval meteen leuk, anders volgde ik je nu niet. 🙂
  Je blog is zo anders als ander soort blogs. Er zijn maar heel weinig blogs zoals die van jou en dat is spijtig, want dit soort blogs lees ik net graag. Tegenwoordig wordt je overdonderd door een hoeveelheid beauty en fashion blogs, die kunnen leuk zijn, maar het moet al heel origineel zijn om er uit te springen. Op jou blog lees je van alles. Opzich volg je je leven een beetje, op een leuke manier. Dat is wel leuk en interessant, vind ik 🙂
  Ik vind het altijd leuk in het leven te kijken van andere mensen, wat andere doen enzo, maar je kan moeilijk zo’n vragen gaan stellen aan random mensen op straat, dat zou nogal vreemd zijn 😛
  Sommige artikels van je vind ik ook echt inspirerend, dat is gewoon leuk 🙂
  Supertoffe winactie trouwens! al die spulletjes, haha, ik ben verliefd op dat soort dingen :p
  Nog veel plezier met je blog en nog veel extra lezers toegewenst!
  Groetjes, Tine 🙂

 21. Petra 20 maart 2014 / 17:09

  Gefeliciteerd met de pijlpaal. Ik volg je via Bloglovin, Facebook en Instagram. Nog niet zo lang want ik blog pas 1,5 maand. Ik ben via de Happychallenge bij je terecht gekomen en gebleven. Ik bewonder de manier hoe je in het leven staat en omgaat met ziek zijn. Ga zo door!

 22. Luna Begnor 20 maart 2014 / 17:13

  HIEP HIEP HOERA!!!♡♥ DE 2500 ABBONEES GEHAALD!!!! GEFELICITEERD!!!!!!

  Ik ben luna, en ik volg je al bijna 1 jaar en lees nog heel vaak de leuke artiekeltjes van je terug( met plezier natuurlijk) ik volg je op je blog en YouTube ik ben 12 jaar en ik moet nog een beetje ontdekken welk make up bij me past dus lees ik en kijk ik heel veel filmpjes en artiekeltjes omdat te ontdekken. Wat mij jou heel erg trekt is de manier HOE je de dingen schrijft dat vind ik het leukst aan je blog.

  xxx luna en nog vele abonnees te gaan!!!!!

 23. Mandy 20 maart 2014 / 17:16

  Hoi Lisanne, Gefeliciteerd met je 2500 Bloglovin volgers!
  Ik ben via Dagmar en de happy challenge op je blog gekomen. (Ik volg je trouwens nog niet mega lang). Ik ben je gaan volgen doordat ik je positieve manier van denken heel erg fijn vind. Ik heb wel een hele andere aandoening (hersenletsel) dan jij, maar ik zie wel overeenkomsten. Alhoewel ik zelf ook positief in het leven sta, geef jij me nog meer motivatie en positieve energie. Ik denk dat je heel veel mensen hiermee helpt, wat erg fijn is!! Dus bedankt daarvoor! Liefs, Mandy

 24. Stephanie 20 maart 2014 / 17:28

  Ik doe niet mee, maar wat een leuke actie! 🙂 Ik wil toch even antwoorden op je vragen:
  Ik denk dat ik je een half jaartje volg? Of misschien toch langer, ik weet niet hoe ik dat kan terugvinden? Ontdekt via een andere blog :). Mijn naam is Stephanie, ben 23 jaar en ik heb een lifestyle/personal blog, gewoon om te vertellen over alles wat ik leuk vind :). Ik bezoek je website graag omdat het ook een persoonlijke blog betreft en ik daarover gewoon graag dingen lees 🙂

 25. Whitney 20 maart 2014 / 17:39

  Wauw top! Gefeliciteerd! Daar was je gister dus mee bezig. Leuk pakketje samen gesteld 🙂

 26. Rianne 20 maart 2014 / 17:59

  Wat een aantal zeg, en super leuk zo’n winactie! Ik doe graag mee 🙂 Ik heb je gevolgd op Instagram en daar kan ik heel simpel over zijn, want je hebt er gewoon mooie foto’s op staan! Ik weet niet precies hoelang ik je al volg, maar ik heb mijn vorige blog (miss-daydreamer.com) ongeveer 4 jaar gehad, dus ik denk ongeveer wel zo’n tijdje? Ik ben in ieder geval via andere blogs op jouw blog terecht gekomen! En even over mezelf, nogmaals, ik was van miss-daydreamer.com maar ben nu overgestapt op een nieuwe blog 🙂 Mijn naam is Rianne, 18 jaar. Ik vind je blog zo leuk omdat je zó positief bent over alles, je blog heeft zo’n warme uitstraling 🙂 En ik zou zeggen, op naar de volgende mijlpaal 🙂

 27. Kim 20 maart 2014 / 18:04

  Gefeliciteerd! Ik volg je op bloglovin en Youtube 🙂 Ik heb je blog leren kennen doordat je op veel blogs een reactie nalaat! Zelf ben ik een 22-jarig Belgische meisje, ik studeer psychologie, en ik blog zelf ook 🙂 Zelf sta ik erg positief in het leven en ik vind het erg fijn dat jouw blog dit ook zo benadrukt!

 28. melissa 20 maart 2014 / 18:17

  heeii, ik volg je op youtube, ik heb je website ontdekt door je filmpjes. ik kijk je filmpjes nu denk ik een half jaar? maar dat weet ik niet zeker.. ik was aan het rondkijken naar beautyfilmpjes, en zag een filmpje van jou staan, en toen heb ik geabboneerd. ik zelf ben een 16 jarig meisje, en woon in Nederland. mij inspireerd het altijd hoe vrolijk je bent over dingen, zelfs over de kleinste dingen doe je vrolijk en blij!

 29. Janey 20 maart 2014 / 18:19

  Ik volg je op Instagram (en op Bloglovin’ maar die staat niet in het lijstje). Ik volg je blog sinds de 100 things summer challenge van vorige zomer. Op Instagram volgde ik je al eerder, ik kwam namelijk via via op je account en vond dat je leuke foto’s had! 🙂 Iets over mezelf: ik heet Janey, ik ben 17 en ik ben een student Diergeneeskunde in Antwerpen. Wat ik leuk vind aan je blog is dat het anders is dan de andere blogs die ik volg, want ik volg namelijk vooral beautybloggers. Je schrijft leuke, originele artikelen en je bent ook altijd zo lekker vrolijk in je video’s 🙂 Heel erg gefeliciteerd met je 2500 volgers en ik hoop dat het er nog veeeel meer worden!

 30. Angela 20 maart 2014 / 18:20

  Super gefeliciteerd! Ik lees je posts altijd met veel plezier! 😀 Ik volg je blog al sinds dat ik mijn eerste blog startte twee jaar geleden, en heb hem ontdekt via via, volgens mij via een reactie op een andere blog, ik weet het niet meer precies! Ik ben zelf een 21 jarige meid, die zelf dus ook blogt. Ik blog al enkele maanden in het engels, en ben onlangs een nederlandse blog begonnen! 🙂 Ik hoop dat je nog een hele hoop volgers erbij mag krijgen!

  Ik volg je op blogloving, facebook & youtube!

  Groetjes ~

 31. José 20 maart 2014 / 18:29

  Gefeliciteerd met je 2500 volgers! Een hele prestatie, maar ook zeker terecht!
  Ik ben 28 en woon samen met mijn man (dat went zelfs na anderhalf jaar nog niet, om te zeggen :)).
  Ik werk momenteel tijdelijk ergens, maar ben op zoek naar mijn droombaan, om vervolgens een gezinnetje te starten. Ik lees je blog nog maar recent (sinds oktober vorig jaar), maar ik heb geen idee hoe ik hier terecht ben gekomen, haha! Ik lees je blog trouw (via bloglovin’) en vind vooral je positiviteit erg fijn. Je komt alitjd een beetje blijer van jou site weer weg.
  Ga vooral zo door!

  Groetjes, José

  Ps: Ik volg je ook op Youtube!

 32. Linda 20 maart 2014 / 18:39

  Tof pakketje! Echt gaaf ook dat je al zoveel volgers hebt, gefeliciteerd! 🙂
  Ik volg je op Facebook en op Bloglovin’ (ook al staat dat er niet bij haha). Ik heb geen Twitter en Instragram trouwens.
  Ik ben op je blog terecht gekomen zo’n anderhalf jaar geleden geloof ik – ik weet het niet meer precies – via… De blog van Annemerel, denk ik – weet ik eigenlijk ook niet meer precies haha!

  Ik ben Linda, 21 jaar (bijna 22, haha!) en ik heb zelf ook een blog. Ik hoop deze zomer af te studeren voor mijn master (middeleeuwen en renaissance studies); ik heb mijn bachelor geschiedenis op zak sinds afgelopen zomer. Ik woon samen met mijn vriend sinds september 2012 en 25 juli a.s. hopen we te gaan trouwen 🙂

  Ik volg je blog trouw en lees al je posts, ik vind je echt een voorbeeld qua positiviteit, zo fijn! 🙂

 33. Merel 20 maart 2014 / 18:49

  Hi!
  Gefeliciteerd met 2500 volgers! Superleuke winactie, wil ik graag aan mee doen :). Ik volg jou nu denk ik zo’n twee weken op youtube en je blog. Ik zocht een beetje naar inspiratie voor mijn eigen blog en kwam toen op jouw website terecht. Ik ben 15 jaar en woon in Nederland. Sinds een jaar ben ik chronisch moe en is er sinds het begin van dit jaar ook nog eetprobleem bijgekomen. Ik zit eigenlijk altijd vol en na een paar happen eten kan er niks meer bij. Ben al een jaar lang bloed aan het prikken en testen doen, maar dokters kunnen er geen vinger op leggen wat het is. Ik vind het erg leuk om te lezen hoe jij zo positief blijft ondanks je ziekte!

 34. Denise 20 maart 2014 / 18:59

  Whooh zoveel alweer super!!!!

  Ik doe graag mee met de winactie en wat super leuk dat je alles zelf uitgezocht hebt!! Vind dat toch veel persoonlijker als gekregen prijzen weggeven 🙂

  Ik volg je al een behoorlijke poos, zolang dat ik echt geen idee meer heb hoe ik op je blog terecht ben gekomen!!! Ik volg je op fb instagram en YouTube. Op instagram vind ik het leukste omdat een beeld veel meer weer geeft dan woorden. ( en omdat ik dan niet de enige ben met wekker foto’s ^^)

  Ik typ dit in m’n pauze in de mediamarkt waar ik werk voor Nespresso 🙂 ik ben thuis vaak bezig met diy dingen en de kringloopwinkel bezoek ik ook graag, dit vind ik ook altijd erg leuk om te zien bij andere wat ze daar dan scoren en tegen welkenprijs. Mode is altijd mijn passie geweest en tevens m’n studie 🙂

  Op naar de 5000 :)!!!

  Lfs, Denise

 35. Lisa 20 maart 2014 / 19:08

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En wat ontzettend leuk dat je ons als bezoekers wilt bedanken met een winactie. Ik volg je nu een jaartje ongeveer en hoe ik je blog ontdekt heb? Dat is een hele goede…. als ik eerlijk ben weet ik dat niet meer, volgens mij via een andere blog? Ik vind het knap van je dat je ondanks alles zo positief bent en blijft. En je artikelen zijn er leuk om te lezen. Ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal!

 36. Jolijn 20 maart 2014 / 19:23

  Gefeliciteerd! Je verdiend het Lisanne!
  Via bloglovin’ heb ik je ontdekt en toen ik over jou leven las had ik meteen respect voor jou! En Tim! Dat is volgens mij sinds de maand van de lichtpuntjes, september was dat.. Dacht ik.. Heel inspirerend was dat! Ik vind het heel knap dat je ondanks alles zo positief en vrolijk blijft! Ga zo door ♡♡
  Liefs , Jolijn. ( Ik volg je op alle 4 de social media accounts)

 37. Dianne Overbeeke 20 maart 2014 / 19:31

  Wat een mijlpaal gefeliciteerd!! Ik volg je via Twitter (diiianneee), via Facebook (dianneoverbeeke) & via Instagram (_dianneo). Ik volg je denk ongeveer twee maanden maar weet echt niet mee hoe ik op je blog terecht ben gekomen. Ik vind dat je superleuke artikelen schrijft en het is altijd wel een leuk onderwerp wat mij aanspreekt. je positiviteit spreekt me ook heel erg aan en daar mag je trots op zijn.

  Ik ben Dianne Overbeeke en ben 20 jaar. Ik blog op http://www.dambitious.nl over beauty, lifestyle en alles wat ik meemaak en interessant vind. Mijn blog is heel divers en heeft van alles wat. Ik studeer communicatie en wil na mijn studie de journalistiek in en daar is bloggen natuurlijk een super aanvulling in.

  Ga zo door meid!!
  xxx

 38. Susanne 20 maart 2014 / 19:35

  Super leuk die winactie! Ik doe niet mee maar wil ook even antwoord geven 😉 Ik ben Susanne en een trouwe bezoekster van je site. Ik volg je al een jaar of 3 denk ik. Best lang! Ik heb je hoogst waarschijnlijk gevonden via google omdat ik nog niet op bloglovin zat of blogs volgde 😉 Ik denk dat ik je blog ben gaan volgen door de herkenbaarheid van ”iets” hebben. Je niet fit voelen en te leven zoals een meisje van 16/17/18 etc leeft. Ik vond de verhalen over school ook erg leuk toen en vond je persoonlijke updates altijd erg interessant. En nu nog steeds 😀

 39. Carlijn 20 maart 2014 / 20:14

  Hey Lisanne,
  Gefeliciteerd met je 2500 volgers op bloglovin. Ik volg je ondertussen al weer een jaar, of anderhalf. Geen idee hoelang ik mijn eigen blog al heb. Jouw positiviteit is voor mij een ontzettende inspiratiebron, waar ik mijn negatieve buien mee kan compenseren. Ik weet nog dat ik voor het eerst op je blog kwam en een fotoshoot met Tim en jou bekeek. Wat een leuk stel zijn jullie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik je een tijd uit het oog ben verloren omdat ik bloglovin nog niet had ontdekt, maar via twitter vond ik je blog terug. Ik heb ontzettende bewondering voor de positieve manier waarin jij in het leven staat, ondanks je beperkingen.

  Heel veel succes met je blog en bedankt, je hebt me door moeilijke tijden geholpen.

  Liefs Carlijn

 40. Linda 20 maart 2014 / 20:21

  Hoihoi!

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de 2500 followers op Bloglovin!
  Ik ben Linda een 19-jarige student HRM.
  Ik volg je site nu zo’n jaartje gok ik.
  Ik vind vooral leuk dat je blog over psychiologische onderwerpen gaat en erg persoonlijk is.
  Ik kan echt inspiratie uit je blog halen. Ik vind het knap hoe je met je ziekte omgaat en toch naar de positieve punten van het leven kijkt.
  Je hebt een erg leuk pakketje samengesteld!
  Ik volg je trouwens via Bloglovin en YouTube

  Groetjes, Linda

 41. alexa 20 maart 2014 / 20:35

  ik heb alle stappen gedaan ook al stond er of tussen, ik volg je al een tijdje zou niet weten hoelang al maar zeker al een half jaartje, de manier waarop je schrijft spreekt me aan, misschien reageer ik niet altijd maar lezen doe ik het wel. Gefeliciteerd met je 2500 volgers op naar nog 500!! Bij mij loopt er momenteel ook een win actie & ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!!

 42. Conny 20 maart 2014 / 20:38

  Hoi!
  Ik kwam je blog tegen vanwege de lepel-theorie! Via Google zat ik verhalen van lotgenoten te zoeken ivm oa mijn fibromyalgie. Waar ik vooral nieuwsgierig naar ben, is hoe vrouwen als ik toch een leuk mooi en vooral rijk leven kunnen hebben. Ik ben begonnen om op te houden met vechten, een nieuwe start voor een nieuw leven!
  De lepel-theorie heeft me geraakt, gepakt en meegenomen. Zo’n gevoel van herkenning, zo mooi omschreven en vooral iets om met mijn vrienden te kunnen delen om het duidelijk te maken wat mijn dag is! Natuurlijk ben ik verder gaan lezen en ondertussen nog steeds bezig. Wat schrijf je ontzettend leuk, over alles. Wat kan een mens hier positieve energie uithalen, hoop voor een toekomst mèt en niet ondanks! Hoe dan ook, ik wil je bij deze bedanken voor het delen….. Ik weet dat alleen al het delen je ook lepels kost, dus ik hoop dat ik je bij deze er eentje terug kan geven, want dat geef je mij ook hier!
  Lieve groet, Conny

 43. Sandra 20 maart 2014 / 20:40

  Hoi Lisanne,

  Allereerst gefeliciteerd met je behaalde resultaat…wat snel zal gaan oplopen…daar ben ik van overtuigd!
  Ik heb je blog ontdekt, toen ik aan het rondneuzen was op het net omdat ik net als jij fibromyalgie heb.
  ik heb je toen ook wat advies gevraagd en daar heb je mij goed mee geholpen.
  Ik kijk elke keer uit naar je berichten, omdat je voor mij toch wel een inspiratiebron ben, aangezien jij altijd zo positief in het leven staat, en je slechte momenten kan ombuigen naar iets goeds (althans zo komt het op mij over…want ook jij zult je nare momentjes hebben 😉 )
  In het kort iets over mijzelf, ik had dus al verteld dat ik ook fibromyalgie heb, en daarnaast ook wat andere lichamelijke ongemakken zoals een B12 tekort… hyperthyreoïdie en Lichen Sclerose, vooral dat laatste heeft een grote impact op mijn leven, gezien mijn redelijk jonge leeftijd van 35 jaar.
  Ik werk niet, en vul mijn dagen met het huishouden, lezen, mijn nagellakverslaving, en speel ‘s avonds graag een potje scrabble met mijn vriend.
  Dat was het wel zo’n beetje.
  Lijkt me echt superleuk om te winnen 🙂
  Ga vooral zo door!!
  Oh enne ik volg je via Bloglovin en Instagram en Facebook

 44. Tiffany 20 maart 2014 / 20:47

  Wat leuk dit! Proficiat, het is je van harte gegund. 🙂 She’s pampered is een heerlijk kleurtje, hihi.
  Ik volg je al een tijdje via Bloglovin’, Twitter en Facebook. Ik leerde je blog ooit kennen door een keertje door te klikken denk ik. Ik zag je op een andere blog een gevatte reactie zetten, de leuke naam van je blog en je had me benieuwd gemaakt. Sindsdien ben ik niet gestopt je te volgen, ik denk dat dit vorig jaar tijdens de zomer was, midden juli ergens. Ik ben trouwens Tiffany, zoals je hiernaast kan zien 😀 Ik ben zelf mijn blog gestart door jou, ik was een beetje geïnspireerd denk ik, om te doen wat ik altijd al wilde doen. Dus begon ik er gewoon aan! 🙂

  Ik bezoek jouw blog erg graag om je positiviteit en het feit dat ik enorm blij wordt van jouw artikels. Hoe jij in het leven staat en daarmee omgaat vind ik erg leuk. Je schrijft heel makkelijk en ja, ik lees je blog gewoon echt graag, elke dag! 😀

  Ohja, de lichtpuntjesmaand sprak me echt énorm aan, sindsdien volg ik je op de voet, hihi 🙂

 45. Fleur 20 maart 2014 / 20:57

  Ik volg je op twitter en Facebook!
  Ik ken je site al heel erg lang, weet niet meer precies hoe ik hem heb ontdekt maar ik denk via een andere site!
  Ik ben fleur ik ben 16 jaar en ik ken je site al heel erg lang, ik kijk regelmatig op je site omdat ik vind dat je een leuke manier van schrijven hebt en leuke artikels hebt!

 46. Kim 20 maart 2014 / 21:11

  Leuke actie ik volg je op twitter!

 47. kim 20 maart 2014 / 21:18

  Heeeeee!

  Ik heb je gevolgd op Insta en twitter!
  Ik volg je blog nog niet heel lang maar ik ben er wel heel blij mee dat ik je ben gaan volgen. Je hebt een super leuke blog met veel handige en interessante dingen. I’m in love with it. Ik heb je blog ontdekt door gewoon te zoeken op bloglovin en toen kwam ik hem ineens tegen. hihi (:

  Ik ben kimberley en ik ben 17 jaar. Ik ben nog een beetje een flop in bloggen want heb er niet heel veel tijd voor. Maar het lijkt mij leuk om voor de eerste keer over een andere blog te bloggen. (Die van jou dus).
  MIjn hobby’s zijn creatief zijn en bloggen ghehe.

  Gefeliciteerd dat je dit aantal heb bereikt!!! 😀
  Ik zelf ben nog lang niet zo ver. haha
  Mocht ik winnen dan zou ik het leuk vinden om je heel ouderwets een bedank brief te sturen. hihi

  xxx
  kimm

 48. Elise 20 maart 2014 / 21:24

  Wauw! Van harte! 🙂 Ik volgde je al op Facebook, Youtube en Instagram, maar heb je ook voor deze gelegenheid gevolgd op Twitter! 😉
  Ik heb jou website denk ik al een paar jaar geleden ontdekt toen je een keertje genoemd werd op een andere website. Ik geloof bij Teske! Uiteraard was ik nieuwsgierig naar je website en ik was meteen hooked! 😉
  Ik ben trouwens Elise, 20 jaar en ik bezoek graag je website, omdat ik zelf ook chronisch ziek ben. Ik ben dan wel op een andere manier chronisch ziek, want ik heb een chronische huidziekte genaamd psoriasis. Het is echt super vervelend. Ik word echt gek van de jeuk. Ik word gek van steeds weer andere smeerseltjes en shampoos en crèmepjes te smeren. Ik herken daarin gewoon de onzekerheid van zal dit medicijn dan misschien toch een beetje helpen (in mijn geval tegen de jeuk) Hierdoor zit ik soms gewoon echt niet lekker in m’n vel. Ik kom dan graag op jou blog, want je blog straalt zoveel positiviteit uit, voor iemand die ook chronisch ziek is. Soms zijn er dagen dat ik denk dat je beter pijn dan jeuk kan hebben, maar dan lees ik soms hoe ellendig jou dag is geweest en dan denk ik, misschien moet ik blij zijn met constante jeuk?
  Je inspireert mij in ieder geval om ondanks alles toch het positieve in alles in te zien, hoe vreselijk moeilijk het soms ook kan zijn. Bovendien ben ik ook gek op de Flow, lijstjes maken, vrolijke sokken, heel veel mooie quotes en de geweldige slingers uit de Flow. Dus jou blog is mijn manier om mij positiever te gaan voelen als het eventjes niet meer gaat.
  Stiekem moet ik ook bekennen, dat ik na al die jaren dat ik je volg, ik nog nooit een reactie heb achter gelaten. Maar nu vond ik het gewoon tijd, dat jij weet wat je bij sommige van je lezeressen te weeg brengt! Keep up the good work, Lisanne!

 49. lapurevie 20 maart 2014 / 21:27

  Ik volg je op youtube, ik volg je denk ik al een maand en ontdekte je website via Teskuh.nl. Ik hou zo van je website omdat ik je bewonder om hoe je toch zo positief blijft onder de toch wel moeilijke omstandigheden. En natuurlijk ook omdat je superleuke artikelen hebt!

 50. Lauriëtte 20 maart 2014 / 21:35

  Woehoee! Gefeliciteerd met je 2500 followers! Ik volg je sinds een halfjaartje (denk ik?) en bezoek graag je site door de vele verschillende artikelen en de diversiteit! Ik volg je op Instagram, Twitter & Facebook! 🙂 xx

 51. Vink 20 maart 2014 / 21:48

  Gefeliciteerd met de 2500 volgers & wat een leuke winactie! Ik volg & like je al op alle social media hierboven. Ik volg je blog nu iets meer dan een jaar en kwam er eigenlijk per toeval. Ik tikte op google in “inspiratie voor je blog” en bovenaan stond jou artikel met blog inspiratie. Ik klikte het aan en bleef daarna rondklikken op je site. Later bleef ik terug komen en uiteindelijk ben ik je gaan volgen op bloglovin. Jouw blog is één van de enige blogs waar ik bijna alle artikelen op lees. Ik vind het super leuk dat je zo ontzettend positief bent en ik krijg daar ontzettend veel inspiratie van.

  Ik ben Vink, 15 jaar en ik zit nu in de derde. Zelf blog ik ook (mijn naam is klikbaar) over onderwerpen als lifestyle en fotografie. Ik hou van schrijven, muziek en ik fotografeer heel erg graag.

 52. Anne 20 maart 2014 / 22:01

  Hoi! Ik likete je al op facebook, volgde je via twitter en instagram en was ook al geabonneerd op je YouTube kanaal. Makkelijk!
  Ik heb je site ontdekt via Teske. Ik geloof door die TAG met al die plaatjes met teksten als “met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit”. Sindsdien volg ik je en probeer ik dagelijks je posts te lezen.
  Tot slot: mijn naam is Anne. Ik ben 17 jaar en doe de opleiding hbo verpleegkundige. Ik lees je blog graag omdat je altijd heel positief bent. Momenteel loop ik stage en merk ik dat veel patiënten het hoofd al snel laten hangen. Uit jouw blogposts kan ik dan inspiratiehalenom ze te helpen. Daarnaast lees ik je blog graag voor mezelf. Shoplogs en crea-bea-dingetjes vind ik heel leuk en warempel.. jij ook!
  Ontzettend leuke winactie trouwens en je hebt echt leuke spulletjes gekocht! Die clutch is zo leuk!
  liefss, Anne

 53. Lisanne 20 maart 2014 / 22:10

  Hoi Lisanne

  Allereerst een hele dikke proficiat met deze bereikte mijlpaal!
  Ik volg je pas enkele weken, maar ik moet zeggen dat je mijn kijk op het leven positief beïnvloed hebt.
  Die bewuste aantal weken terug ging ik op het internet op zoek naar allerlei blijmakende dingetjes, en zo stootte ik op jouw blog.
  Ik was meteen nieuwsgierig, vooral omdat wij naamgenoten zijn. (Nu moet je weten dat ‘Lisanne’ een heel zeldzame naam is in
  België. Vandaar wordt ik altijd een beetje blij wanneer ik een naamgenoot tegenkom :D)

  Ikzelf ben een 18jarige studente. Ik zit in mijn eerste jaar aan de universiteit.
  Hoewel ik best een gelukkig leven leidt, heb ik toch momenten waarop ik mij totààl niet goed voel.
  Waar ik vroeger alles opkropte, kan ik de laatste tijd mijn gedachten verzetten door allerlei blogs te lezen, waarbij jouw blog een
  heel belangrijke rol speelt. Ik begon met de happy challenge, maakte een soort dagboek waar ik nu elke dag een dankbaarheidslijstje
  neerpen en ik merk écht dat het verschil maakt. En daar ben ik je heel dankbaar om!

  Ik zou hier nog een heleboel kunnen schrijven, maar ik hou het nu hierbij.
  Het enige wat echt nog gezegd moet worden, is dat jij heel goed bezig bent.
  Ik heb heel wat respect voor je werk en voor jou als persoon!
  Keep up the good work! 🙂

  Lieve groetjes
  Lisanne

 54. Melissa Charlotte 20 maart 2014 / 23:37

  Gefeliciteerd Lisanne, je verdient het! Ga zo door!

  Ik volg je op Twitter (melisscharlotte) en op Instagram (melissacharlottex). Je blog volg in inmiddels een aantal maanden. Ik heb je ontdekt via een andere blogger en ik dacht dat dat Anne Solveig was. Ik lees je artikelen graag omdat het vol positiviteit staan en je geeft hele fijne tips. Dankjewel daarvoor, het is een plezier om het te lezen.

  Ik ben Melissa Charlotte, 17 jaar en op het moment druk bezig in het eerste jaar van de Pabo in Utrecht. Ik heb sinds een half jaar een persoonlijke lifestyle blog waarop ik deel wat ik leuk vind en meemaak.

  Liefs,
  Melissa Charlotte

 55. Jorinde 21 maart 2014 / 08:03

  Hoi Lisanne,

  Gefeliciteerd!
  Normaal ben ik niet zo’n commenter, maar deze winactie is zo leuk dat ik nu wel meedoe!
  Ik heb je blog via Bloglovin’ leren kennen toen ik op zoek was naar Nederlandstalige beauty- en lifestyleblogs om te volgen.
  Dit is inmiddels zo’n twee jaar geleden denk ik, misschien zelfs wel drie (bestaat je blog al zo lang?!)
  Nu volg ik je op Twitter, Instagram en Bloglovin’!

  Wie ik ben? Ik ben 22 jaar, woon nu twee jaar samen met mijn vriend en wil heel graag een kat. Ik geef les (Nederlands) op een middelbare school en heb het daar erg naar mijn zin! Het is zo leuk!
  In mijn vrije tijd houd ik van koken, eten (dat vooral), sporten en lezen. Familie is erg belangrijk voor me, vandaar dat ik ook daar vaak te vinden ben of dat ik familie bij me thuis uitnodig. Dat klinkt misschien een beetje oubollig, maar ik vind het zo gezellig!

  Bedankt voor je interesse en het lezen van mijn berichtje!

 56. Graciël 21 maart 2014 / 08:15

  Dag lissanne!
  Ik heb jou ontdekt bij teske, en wat ben ik blij dat zij jou heeft aangeraden. De manier waarop jij schrijft vind ik heerlijk! Ik volg je op bloglovin’ en sinds vandaag op youtube. Tja ik heb er nooit echt aan gedacht , zal ik maar eerlijk zeggen. Elke ochtend lees ik weer een vrolijk positief blogbericht en wat vind ik het heerlijk omzo optestaan! Dus Lissane: bedankt!
  Liefs Graciël

 57. Maai 21 maart 2014 / 09:23

  Jeetje Lisanne, wat een verwennerij. Ik volg je blog al een tijdje, geen idee hoelang eigenlijk. Weet ook echt niet meer waar ik je ben tegen gekomen, sorry. Ik gok via google. In ieder geval lees ik je blog graag omdat ik vind dat je altijd zo positief overkomt en ik qua bloggen veel van je kan leren. Ik vind het heerlijk om een kijkje in jou leventje te nemen, sorry ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en ik vind het zo knap hoe jij blij wordt van de kleine dingetjes. Daarom lees ik je zo graag. Ik volg je al via bloglovin en fb. Ga vooral zo door, hele dikke knuffel, maai!

 58. ashley 21 maart 2014 / 09:52

  Wat een leuke winactie, waar heb je die clutch gekocht? die is echt heel mooi.
  Ik volg je op youtube maar het kan zijn dat je mij er niet tussen ziet staan omdat mijn kanaal prive is kwa abbonees.
  Ik volg je best al een tijdje, ong, een maand of 3 4.
  ik vind je blog echt superleuk/professioneel.
  (ik hoop dat ik een kansje maak) maar ik gun het iedereen 🙂

 59. Wendy 21 maart 2014 / 11:10

  Hoi,
  Ik volg je op FB en bloglovin.
  Vanaf wanneer precies weet ik niet meer. In ieder geval minimaal een jaar. De reden dat ik je ben gaan volgen is omdat ik ook FM heb en ik benieuwd was/ ben hoe een ander ermee omgaat!

 60. Arja 21 maart 2014 / 11:24

  Hoi hoi, ik doe heel graag mee met je geweldige winactie!
  Ik volg je al zeker 1,5 jaar met heel veel plezier via Youtube en je blog/website en sinds vandaag ook via facebook :).
  Ik heb je blog ondekt via Youtube :).

  Je bent niet alleen heel enthosiast in je filmpjes, maar ook open en eerlijk!
  Ik ben zelf ook een blogger en doe veel inspiratie op uit jouw manier van schrijven!

  Ik ga snel naar je facebookpagina om daar nog wat meer te lezen :).
  En voor nu: duimen maar!
  Fijne dag nog, en alvast een goed weekend!
  X Arja

 61. Mariëlle 21 maart 2014 / 12:22

  Hoi hoi,

  Mijn naam is Mariëlle, ben 19 jaar en woon in Brabant. Ik moet eerlijk zeggen dat ik je nog niet zo lang volg, want ik heb je pas net ‘ontdekt’. haha dat klinkt zo gek… Ik was gewoon wat aan het surfen op het internet, blogs van anderen en kwam toen op je blog terecht. Ik bekeek wat artikelen en ik dacht, die moet op mijn lijstje! (mijn lijstje met blogs die ik dagelijks af ga) Ik volg je nu op Facebook, instagram en Youtube. Dan nu even wat over mijzelf 🙂 Ik heb een enorme passie voor alles wat met uiterlijk te maken heeft, ik ben ook erg creatief. Make-up,sieraden, parfum, kleding, tassen, schoenen: daar kan ik maar nooit genoeg van hebben! Ik surf veel op internet naar nieuwe dingen en als ik mijn kans zie, maak ik het zelf na. Ik heb inmiddels al een beetje een stash opgebouwd, een gevuld nagellakrek aan de muur en een mooie kast vol met kleren, sieraden en schoenen. Ik word daar echt gelukkig van, als ik me slecht voel, helpt shoppen altijd! Ik ben iemand die geniet van zulke kleine dingetjes 🙂 Qua opleiding studeer ik bank- en verzekeringswezen, dat is weer iets heel anders he 😉 Verder ben ik een enorme dierenfan, ik smelt van baby konijntjes en puppies 🙂 Ik hoop dat je zo een beetje een beeld van me hebt! Ik vind het echt super leuk dat je een winactie houdt! Wie weet …!

 62. Nancy 21 maart 2014 / 12:51

  Hoi Lisanne,

  Ik volg via Bloglovin’ je blog maar heb me ook aangemeld op jouw youtube kanaal en volg je op twitter. Ik ben begonnen met je blog volgen sinds vorig jaar, zo tegen de herfst. Ik was op zoek naar leuke blogs om te volgen en daar kwam jij uit! Gewoon via bloglovin en toen ik zocht onder populaire posts, stond er een post van jou bij. Ik sla er altijd veel over, maar jij bleek content te hebben die me aansprak.
  Ik heb zelf een 365 dagen geluksproject gedaan en ik vind het ook erg grappig dat jij die kleine momentjes net zo goed weet te waarderen. Ik zie daarin wel gelijkenissen en ik vind het ook fijn om te zien dat je een website hebt die populair ofwel gewild is bij mensen waarbij je juist heel verschillende onderwerpen belicht – je inspireert me dus. Dan gaat het over je ziekte, dan gaat het over wat je gekocht hebt, dan weer over waar je gelukkig van wordt. Mijn blog is ook een verzameling van meerdere dingen en daarom vind ik het leuk om te lezen bij jou dat je ook lekker divers bent (ik houd van diversiteit, alleen maar fashion foto’s word ik soms zo moe van).
  De serie die je gemaakt hebt, de blogtips, lees ik altijd en er zitten soms echt posts tussen die ik heel handig vind (zoals laatst met het copyright op foto’s).

  Ik ben zelf 29 jaar, ik werk parttime omdat ik gemerkt heb dat dat beter is voor mijn gezondheid en ik het belangrijk vind om mijn energie te stoppen in dingen waar ik blij van word dan voorheen mijn tijd te ‘verdoen’ op kantoor met banen van 45 tot 50 uur in de week. Ik heb liever wat minder geld dan minder aandacht voor de belangrijke dingen in het leven. Ik ben een enorm positief ingesteld mens en ondanks mijn tegenslagen (overspannen geweest, mijn vader is 2,5 jaar geleden plotseling overleden, PDS) probeer ik altijd een lichtpuntje te zien. Dat zeggen mijn vrienden ook altijd. En daarnaast ben ik gewoon lekker gek haha! Ik houd van schrijven, dansen en lekker eten. En ja, van het leven.

  xxx Nancy

 63. Laura 21 maart 2014 / 13:25

  Wauw wat geweldig dat je blog het zo ontzettend goed doet! Ik volg je nu sinds de start van de Happy Challenge en je bent zo’n ontzettend inspirerend persoon. Jou positiviteit in het leven is inspirerend en ik heb dan ook geen seconde hoeven twijfelen om mee te doen aan jullie challenge. Ik ben je gaan volgen en ik merkte gewoon dat ik door jou instelling ook een stuk positiever werd! De challenge heeft me daar enorm in geholpen! Bedankt daarvoor!

  Ik ben Laura, ben een blog gestart omdat ik zo geweldig veel van schrijven houd. Nooit gedacht dat ik er zo lang mee door zou gaan, maar ik vind het blogwereldje geweldig. Je leert zoveel van andere mensen en ik dan vooral van jou. Ik lees je blog elke keer weer met veel plezier 🙂

  Even het praktische gedeelte: Ik volg je via Instagram (lauravanhoorn), Facebook (Laura van Hoorn) en youtube (iflovewouldbethefoodoflife).

  Echt ga zo door, ik bewonder je enorm!

 64. Nans 21 maart 2014 / 13:48

  Dag Lisanne,

  Op 20 oktober 2013 sprak de prof: “Mee leren leven, mevrouw”. De allesoverheersende vermoeidheid waar ik al twee jaar tegen vocht, bleek een permanente te zijn in mijn leven vanaf nu. Mijn wereld stortte in, de grond onder mijn voeten zakte weg. Wat met mijn gezin, mijn man, mijn kinderen, deze situatie was permanent? Nooit meer voltijds werken, nooit meer hardlopen, mijn huishouden niet meer in handen kunnen houden zoals voordien, het waren harde noten. Ik zakte na die mededeling fysiek helemaal weg. Ik had het -naast het fysieke- ook mentaal enorm moeilijk en ging op zoek naar positieve verhalen. Geen mirakeloplossingen, ik zocht mensen die ook kampen met vermoeidheid maar er op een positieve manier mee om konden gaan. Op die manier kwam ik op jouw website terecht. Via jouw website leerde ik Bloglovin’ kennen, waar ik je vanaf dan volgde. Nu is Bloglovin’ het eerste wat ik open in bed ‘s ochtends op mijn telefoon, ik lees je blog en vaak later op de dag nog eens opnieuw via de website om de foto’s beter te kunnen bekijken. Sinds kort volg ik je ook op Instagram.
  Via jouw website leerde ik het boek “Ziekelijk gelukkig” kennen. Ik leende het in de bibliotheek en heb het nadien zelfs gekocht. Dankjewel voor de tip!
  Je bent stukken jonger dan ik en je zou in theorie zelfs mijn dochter kunnen zijn ;-), maar ik kan nog veel van jou leren wat betreft het positief in het leven staan.

  Al het bovenstaande is geen verkoopspraatje, Lisanne, maar komt recht vanuit het hart. Lisanne, doe zo voort. Je hebt voor mij een verschil gemaakt in die eerste donkere weken. Dankjewel.

  Nans

  • Nans 21 maart 2014 / 13:57

   Oh, Lisanne, nog even dit, ik schreef dit niet om het pakketje te winnen. Laat dat maar aan een jonge toffe meid 🙂 Ikzelf wou je gewoon mijn appreciatie tonen.

   Liefs,

   Nans

 65. Suzanne 21 maart 2014 / 14:06

  Hoi Lisanne, gefeliciteerd met de mijlpaal op Bloglovin’! Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik volg je blog al een poosje, weet niet meer hoe ik er op kwam, via via zoals dat gaat. Volgens mij ook via Bloglovin’, waar je tussen de blogs staat die ik volg. Ik vind dat je een hele leuke frisse en vrolijke blog hebt! Ik heb je net toegevoegd op Twitter en Instagram, daar volgde ik je nog niet maar nu dus wel. 🙂 Fijn weekend alvast!
  Groetjes,
  Suzanne

 66. Thea 21 maart 2014 / 14:17

  Gefeliciteerd met de (zeer verdiende) mijlpaal!
  Ik doe niet mee aan je winactie maar wil je wel even feliciteren en bedanken dat je ons
  zo vaak op een prachtige manier laat zien hoeveel positiviteit kan doen.

 67. Nicole 21 maart 2014 / 17:06

  Hoi Lisanne,

  Ik volg je via twitter en bloglovin’ en ik kom hier door de happy challenge. Zo heb ik je ontdekt en ik kom hier graag omdat je heel positief in het leven staat en ik enorm van jouw manier van schrijven hou!
  Ben zelf een 28jarige mama van een 2 weken oud meisje genaamd Fay en daar schrijf ik dan ook voornamelijk over op mijn eigen blog. Vooral omdat de laatste weken vd zwangerschap en nu de eerste weken van haar leventje niet van een leien dakje gaat.
  Mijn blog is mijn uitlaatklep en het lezen van andermans bloggen is een heerlijke hobby!

  Gefeliciteerd in ieder geval met je 2500 volgers, erg gaaf! En je hebt een leuk pakketje samengesteld. Mag ik sowieso vragen waar je die masking tape vandaan hebt?

 68. Marleen 21 maart 2014 / 17:18

  Van harte! En ik doe niet meer, maar vind het leuk om al die reacties hier te lezen. Je bent echt een inspiratie voor veel mensen 🙂

 69. Maaike 21 maart 2014 / 19:15

  Superleuk! Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee met je winactie en ben geabonneerd op je Youtube kanaal. Ik volg je nu denk ik zo’n half jaar! Ik ben je gaan volgen omdat er bij mijn zusje +- een half jaar geleden ook fibromyalgie werd geconstateerd. Om me een beetje in te kunnen leven ben ik op internet naar informatie gaan zoeken. Toen ik op je blog kwam heb ik me meteen geabonneerd. Ik heb echt heel veel aan je artikelen (ook aan degene die niet perse over fibromyalgie gaan ;)). Nogmaals gefeliciteerd en ga zo door meis!

 70. Tamarah 21 maart 2014 / 19:43

  Gefeliciteerd met je 2500!! Bloglovin volgers!
  Ik doe graag mee met de winactie want ik vind alle spulletjes zo super leuk ^-^!
  Ik volg je op alle social media en ik lees je blog nu ongeveer 1,5 jaar! Ik heb je leren kennen door mijn nichtje Hester (www.hesterly.nl).
  Toen ik net begon met bloggen gaf ze wat tips wie ik kon volgen en toen zei ze:”Volgens mij vind jij lisanneleeft wel een leuke blog om te volgen!”. En daar had ze helemaal gelijk in! Ik lees je artikelen met veel plezier en ik vind je enthousiasme en doorzettingsvermogen geweldig. Daarnaast hebben we veel dezelfde interesses.
  Mijn motto van mijn site is: Enjoy the little things in life… en dat doe jij ook! Ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen!

 71. Tess Evea 21 maart 2014 / 20:37

  Ik bekijk je website ondertussen al weer bijna een jaartje, nog elke dag met plezier trouwens. Vooral je mindstye artikelen vind ik super om te lezen, het zet me altijd zo fijn aan het denken over alle positieve dingen in het leven. Qua de verplichte dingen, heb ik alles gedaan. Wat een super leuk pakketje trouwens. 🙂

 72. Marjolein 21 maart 2014 / 21:01

  Hoi Lisanne!
  Ik volg jou natuurlijk op al je kanalen. Oke, ik heb me net geabonneerd op je youtube kanaal, maar ik dacht dat ik dat al had gedaan 😉 Ik heb trouwens geen idee hoe lang ik je volg. Een jaar misschien? Ik heb je toen gevonden via twitter omdat ik info zocht over fibro. Maar dat weet je natuurlijk ook al lang 😉
  Wel een leuke winactie trouwens. Hoop dat ik ooit ook zoveel volgers krijg om dat te kunnen doen!
  Liefs Marjolein

 73. hanna 21 maart 2014 / 21:24

  Heey ik ben hanna ben 17 jaar en doe graag mee met de winactie.Aller eerst wil ik je van hartefeliciteren
  Met je 2500 volgers ik hoop dat je er een miljoen krijgt of zelfs meer.Ik volg je op youtube en daar heet ik hanna lopsa
  Ik volg je sinds een week geleden ongeveer en had can een vriendin gehoord dat je goed filpjes maakt
  En je een website hebt dus maakt ik een kijkje en ze heeft gelijk.Ik en mijn vriendin zijn gek om bloggers en darom
  Dat ik meedoe .Ik wens je sucses metvhet kiezen van een winnaar en fijn weekeind xxx

 74. Mirte 21 maart 2014 / 22:12

  Lieve Lisanne,

  Wauw, gefeliciteerd met dit aantal volgers op bloglovin! Ik gun je er nog vele vele meer.
  Ik ben niet op je site gekomen omdat ik zelf ook ziek ben of een ziekte heb.
  Eigenlijk weet ik niet zo goed hóe ik op je site ben gekomen, maar wat ik wel weet is dat ik je ben gaan volgen op bloglovin. In mijn geval is (was dat toen al) best uniek omdat ik al heeel veel bloggers volg. Had met mezelf afgesproken om het een beetje overzichtelijk te houden, om niet nog meer te gaan volgen. Waarom ik toch op like klikte? Je positiviteit en creativiteit. Ik vind het erg leuk om elke keer weer een leuke DIY te zien waar je dat weer combineert met je positiviteit. Daarnaast vind ik het ook errrrg leuk dat we beiden een liefde hebben voor leuke budgetwinkels haha! (Action, primark, wibra, xenos etc haha)
  Misschien overbodig om te vertellen, maar natuurlijk volg ik je op twitter, facebook, bloglovin, youtube en instagram.
  Op naar de 5000!

  Liefs

 75. Anjuli 21 maart 2014 / 22:38

  Heeeey ik ben anjuli ik volg je eigenlijk pas net omdat ik je pas net ontdekt heb . Ik vind je vrolijk en entusiast ik hou daar van . Ik ben net begonnen met filmpjes maken en dat soort dingen jij bent mijn inspiratie ik ben op je geabboneert op youtube en daar heet ik anjuli foodbeautysitebff ik hoop dat ik win ik vind de spullen echt zooo tof en lekker vrolijk en daar hou ik van vrolijke kleuren zijn gewoon geweldig ! OMG ik vind het gewoon zo leuk en lief dat je dit doet xoxoxoxoxoxoxoxoxo.anjuli

 76. Elise 21 maart 2014 / 22:52

  Ik volg jenoffel instagram Facebook en YouTube ik heb eerst een filmpje van je gezien pp YouTube en ben zo op je blog terecht gekomen,

  • Elise 21 maart 2014 / 22:53

   * ik volg je op ….. Bedoel ik

 77. Maudy 22 maart 2014 / 10:19

  Wat super leuk! Allereerst natuurlijk hartstikke gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik moet zeggen: ik ben zelf ook trots één van je bloglovin’-volgers.
  Ik volg je al een tijdje, maar ik zou puur gokken als ik zeg hoe lang. Ik kan me alleen nog maar herinneren dat ik via via op jouw blog terecht kwam (ik geloof via een verwijzing van een andere blogger, kan dat?) en toen dacht: “wauw, lisanneleeft, klinkt goed!” Wat ik nog wèl weet, is dat ik jou tegelijk met Lianne van The Selfhelp Hipster ben gaan volgen. Je kunt je misschien voorstellen dat dat voor mij voor veel verwarring zorgde, haha.
  Ik ben Maudy, een 18-jarig meisje dat nu in haar examenjaar van het VWO zit. Ik volg je blog omdat ik helemaal vóór een positieve vibe ben, en die van jou blijft gewoon ontiegelijk goed hangen. Het leukste vind ik misschien nog wel de posts over je boulletjournal (is dat stom? ik ben echt een planfreak).
  Ik volg je op Twitter trouwens: mijn twitternaam is @Maawtie .

  Liefs!

 78. Elize 22 maart 2014 / 11:57

  Wat een hoop followers, geweldig! Gefeliciteerd!
  Ik heb nog nooit meegedaan met een winactie via een blog (is dat heel raar? Misschien een beetje, haha!), maar meestal vind ik gewoon dat ik de dingen niet zo nodig heb. Alleen jouw pakketje is wel heeeel erg leuk en goed uitgezocht! En toevallig stond ik naar de meeste van de producten al kwijlend te kijken afgelopen week 😛

  Hoe dan ook, ik doe dus graag mee. Ik volg je op Facebook YouTube (en Bloglovin). Ik volg je nog niet zo lang. Ik denk sinds eind vorig jaar. Ik was toen op zoek naar blogtips, omdat ik net begonnen was met mijn eigen blog. Ik heb ze gelijk allemaal gelezen! Zo handig! Ik keek diezelfde avond ook naar een heleboel andere artikelen op je site (voor ik het wist was het al bijna 2 uur ‘s nachts). Ik vond op je website ook herkenning. In de periode dat ik op je site belandde was ik veel bezig te verwerken met dat ik eigenlijk mijn hele leven onnodig ziek ben geweest omdat artsen gewoon steeds de diagnose hebben gemist. Ik vond het heel fijn om jouw ervaringen met zo ziek zijn te lezen. Je gunt het natuurlijk niemand, maar herkenning krijgen is soms toch fijn. En misschien nog wel het belangrijkste: je positiviteit is super inspirerend! Al snel was bijna het eerste dat ik deed ‘s ochtends even kijken wat je had geschreven vandaag (doe ik nog steeds eigenlijk haha).

  En wie ben ik? Ik ben Elize, 22 jaar, sociologie student, glutenvrij, lente-lover, fanatiek amateur bakker, giechelaar, chocaholic en levensgenieter. Ik denk dat dat het wel zo’n beetje samenvat ;).

 79. Adila 22 maart 2014 / 16:54

  Gefeliciteerd! Ik volg je op Youtube en Bloglovin. Ongeveer voor 3 maanden denk ik. Ik heb dit ontdekt omdat ik om zoek was naar een positieve blog en uiteindelijk kwam ik jou blog tegen en sindsdien lees ik elke post! Ik hou erg van positiviteit omdat ik zelf een tijdje geleden erg negatief naar het leven keek. Ik ben 18 jaar (over een maand 19) en bezig met mijn HAVO diploma te behalen. Ik hou van muziek, lezen, DIY, gezellige mensen, natuur en koken.

 80. Sharone 22 maart 2014 / 17:50

  Hi Lisanne,

  Ik volg je blog nu een aantal maanden. Hoe ik ben op je blog gekomen volgens mij door kellycaresse. Wat me in jouw blog aanspreekt is dat je het ook over fibromyalgie hebt. Mijn moeder heeft dat namelijk ook. Ik was 4 jaar toen zij ziek werd en kan me haar eigenlijk niet anders herinneren dan dat ze altijd ziek is. Bij haar heeft het ook lang geduurd voordat ze achter kwamen wat ze had. Dus ik herken er wel heel veel in, en dat is voor mij wel fijn. Alhoewel ik het wel heel rot voor je vind, vooral ook dat jij er al zo jong mee werd geconfronteerd. Ik ben nu 18 jaar maar heb zelf ook sinds me 12e heel veel problemen met me gezondheid en het duurde bij mij heel lang voordat artsen mij geloofde en ontdekte wat ik heb. Ik vind het heel knap en inspirerend om te lezen hoe jij met je ziekte omgaat dat helpt mij ook weer. Daarvoor wil ik je heel erg bedanken!!

  Ga zo door met je blog want je bent een topper en ook grote inspiratiebron.

  Liefs, Sharone

  Ps: ik volg je op instagram

 81. Elbrich 22 maart 2014 / 18:10

  Ik ken je blog pas eigenlijk net! Ik zag het staan bij Lifestyle op bloglovin’. Ik doe altijd graag mee aan winacties, en volg je blog nu ook, want nu ik het even bekijk, schrijf je echt heel leuk en heb je echt wel zoveel volgers verdiend! Ook volg ik je nu op instagram ( xelbrich ). Je schrijft je artikels op een hele leuke manier, dat spreekt me aan. Ik ben trouwens Elbrich, 15 ( bijna 16 ) jaar oud, ik blog nu een anderhalf jaartje, en ga straks de opleiding fotografie volgen.

  Liefs, Elbrich!

 82. Isabelle 22 maart 2014 / 19:39

  Ik volg je via bloglovin en ook via instagram en facebook. Ik heb geen youtube en twitter account 🙂
  Ik heb je blog vorige zomer leren kennen. En eigenlijk was het één van de eerste blogs die ik ben beginnen volgen, haha. Ik ben in aanraking gekomen met je blog door een artikel over chronische pijn, over de lepeltheorie. Ik heb sinds een jaar nu de ziekte van crohn en ben ook vreselijke gewrichtspijn en vermoeidheid beginnen krijgen. Sinds december weet ik nu de oorzaak van mijn pijn en kan ik er dus iets aan gaan doen. Ik heb hypermobiele gewrichten en ben hoogsensitief. Mijn lichaam ervaart elke prikkel als een pijnprikkel. Maar dus een half jaar geleden zat ik er echt een beetje onderdoor en jouw blog helpt me wel een beetje. Gewoon om te lezen hoe jij hiermee omgaat enzo. Ook heb ik via jouw blog HAVVN jus ontdekt en daar krijg ik wel wat meer energie van 🙂
  Ik blog nu zelf bijna een half jaar, overl vanales en nog wat, maar ook over mijn gezondheid. Dus je blogtips lees ik ook zeker graag!
  Gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal Lisanne!!

 83. Matilda 22 maart 2014 / 20:57

  Hey Lisanne,
  Ik volg je al een heel tijdje via bloglovin’ en nu ook via facebook 🙂
  Ik heb je ontdekt door een vriendin, een paar maanden geleden, nog vrij recent dus.
  Zij zette toen een link p m’n prikbord omdat we een gesprek hadden gehad over een onderwerp waar jij al een mindstyle artikel over had geschreven. Ik ben toen meteen beginnen doorklikken en heb gelezen tot 1 uur ‘s nachts.
  Je hebt een superblog !
  Proficiat !

  Groetjes , Matilda

 84. Miranda 22 maart 2014 / 21:48

  Wow, wat veel volgers, super. Gefeliciteerd. Ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik volg je overal, ben Miranda, mama van twee jonge kindjes. Toen ik te horen kreeg dat ik fibromyalgie had ben ik hier veel over gaan lezen. Ergens daar moet ik jou blog ontdekt hebben want jij was één van de eerste blogs die ik ging volgen. Niet alleen voor de fibromyalgie verhalen hoor, maar dat is wel de reden dat ik je gevonden heb.

 85. kim 23 maart 2014 / 10:42

  Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal!!
  Ik volg je op twitter, instagram en facebook!
  Je stelt nu wel een lastige vraag haha 😛 Ik zou zo echt niet kunnen zeggen sinds wanneer ik dit leuke blog volg.. En hoe ben ik er gekomen.. Mmmm een jaar geleden ben ik zelf begonnen met bloggen, daarvoor keek ik al verschillende blogs. Dit werden er steeds meer en meer en zo ben ik waarschijnlijk ook hier terecht gekomen hihi! Of dan ging ik kijken wie sommige bloggers allemaal volgden op social media en die ging ik dan bekijken en volgen 🙂 Zo ben ik ook op toffe blogs terecht gekomen!
  Ik ben Kim en op social media justnailpolish of iets in die vorm 🙂 Ik ben 5 maart vorig jaar begonnen met bloggen. Dit wilde ik al heel erg lang, maar durfde de stap nooit te zetten. Toen dacht ik ik doe het gewoon en tadaa. Nu ligt mijn blog even stil helaas, omdat ik het heel erg druk heb met 4 dagen stage en nog een dagje school en werk. Ik vind het erg jammer. Maar ik zit in mijn laatste jaar dus moet alles goed afronden. Ik hoop dat ik daarna weer aan de slag kan met mijn blog! Na mijn opleiding zou ik nog graag een cursus doen tot nagelstyliste!!
  Nog vele volgers gewenst!

 86. Marloes 23 maart 2014 / 12:16

  Jeeh gefeliciteerd! 2500 is echt veel!
  Ik volg nog niet zo heel erg lang jouw site. Maar ik wist wel dat die bestond maar was er altijd een beetje.. ja, ‘skeptisch’ over ofzo, aangezien je uit dezelfde woonplaats komt als ik (en op dezelfde school gezeten)! Ik denk dat ik het dan raar vond dat ik wel wist wie je was, dus ik had nooit echt je blog serieus gevolgd. Maaar paar maanden geleden kwam ik weer langs je site, en alles was zo lekker positief! Ook denk ik erover om een eigen blog te gaan starten (alleen nog geen idee hoe en wat) en op jouw blog stonden goede tips. Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door, ik vind je echt een enorm sterk persoon dat je zo een blog met je ziekte zo goed kan hebben! O ja, ik volg je nu op instagram omdat ik je diary’s altijd erg leuk vind om te lezen, en instagram is in principe een mini diary 🙂

 87. Mirthe 23 maart 2014 / 13:25

  Gefeliciteerd Lisanne met je 2.500 volgers! Ik doe graag mee aan de winactie! Leuke dingen! Ik volg je nu op bloglovin en op youtube. Op youtube als M Mirthe en op bloglovin als Mirthe Kruizenga! Ik heb je blog gevonden op Luna Lovely World volgens mij, omdat zij een tijdje geleden een artikel had over welke blogger vind ik… en daar stond jij volgens mij in! Zo heb ik je dus gevonden volgens mij….. en ik vind je blog gewoon heel leuk omdat je daar het ook over je fibromyalgie. En sorry omdat ik alleen op youtube en bloglovin volg, ik heb geen twitter,facebook en instagram!

  Hoop dat ik win!
  Liefs, Mirthe

  • Jessica 23 maart 2014 / 13:48

   Gefeliciteerd!

   Ik volg je op instagram/facebook en bekijk altijd je artikelen via mijn favorieten 😉 !

   Een jaartje terug heb ik de diagnose ziekte van Bechterew gekregen en was op zoek naar verhalen van meiden die hetzelfde hebben. Toen kwam ik op jou site terecht en Bechterew en fibromyalgie hebben veel overeenkomsten en snap jou altijd helemaal als je dagen hebt dat niks wil, je moe bent en alles pijn doet.
   Ik vind het altijd fijn om te lezen hoe goed jij daar mee om gaat! En dat jou vriend ook altijd voor jou klaar staat! Heel herkenbaar allemaal! Mijn vriend heeft er nu namelijk ook meer begrip voor en staat altijd voor mij klaar! We boffen maar met onze vriendjes! 😛

   Liefs, Jessica

 88. Jessica 23 maart 2014 / 13:49

  Gefeliciteerd!

  Ik volg je op instagram/facebook en bekijk altijd je artikelen via mijn favorieten 😉 !

  Een jaartje terug heb ik de diagnose ziekte van Bechterew gekregen en was op zoek naar verhalen van meiden die hetzelfde hebben. Toen kwam ik op jou site terecht en Bechterew en fibromyalgie hebben veel overeenkomsten en snap jou altijd helemaal als je dagen hebt dat niks wil, je moe bent en alles pijn doet.
  Ik vind het altijd fijn om te lezen hoe goed jij daar mee om gaat! En dat jou vriend ook altijd voor jou klaar staat! Heel herkenbaar allemaal! Mijn vriend heeft er nu namelijk ook meer begrip voor en staat altijd voor mij klaar! We boffen maar met onze vriendjes! 😛

  Liefs, Jessica

 89. Malou 23 maart 2014 / 16:34

  Hee Lisanne, gefeliciteerd! =) Ik doe graag mee aan je winactie.
  Ik ben volgens mij via Teske op jouw blog gekomen en volg je sindsdien via Bloglovin! Heb je nu ook geliked op Facebook & me op je kanaal op Youtube geabonneerd =)
  Ik lees je blog graag omdat ik het heel tof vind dat je zo positief in het leven staat en daar veel over schrijft. En dat je zo open & eerlijk bent.

 90. Floor 23 maart 2014 / 18:22

  Wat leuk dat je al zoveel volgers hebt. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik ben op jou blog gekomen, doordat jij reageerde op blogs die ik ook lees. En zo klikte ik een keer op jou en kwam op jou plekje terecht. Ik ben eigenlijk altijd wel weer terug gekomen. Ik ben niet dagelijks te vinden op je blog, maar lees sowieso elke week wel wat blogpostst van jou. Ik vind het heel leuk dat je schrijft over hoe je jezelf moet leren kennen, en dat soort dingen. Echt van binnen. Daar heb ik echt wat aan!
  Ik volg je trouwens op Bloglovin, Facebook en YouTube. BYE!

 91. Dionne 23 maart 2014 / 21:06

  Wat een super leuke winactie!

  Ik volg je op BL, instagram.
  Sinds een halfjaar (denk ik) volg ik je blog. Dit omdat ik het erg leuk vind om te ‘zien’ hoe je van alles altijd wel weer iets positiefs weet te maken. Dat inspireert mij, positief zijn is heel belangrijk. Ik heb je website ontdekt via een overzicht van fijne lifestyle blogs.

  Ik ben Dionne, een 22 jarige studente die in haar vrije tijd ook een blog runt.
  Diolifestyle@gmail.com

 92. Edith 23 maart 2014 / 23:43

  Gefeliciteerd met je 2500 volgers, super! Ik doe graag mee aan de leuke winactie en volg je overal met de gebruikersnaam edithmeijer. Ik volg je nu ongeveer een jaar. Ik ken je blog via via en ben je toen gaan volgen omdat ik je schrijfstijl erg leuk vind, je bent altijd erg positief. Ook je artikelen vind ik heel erg leuk en vaak leerzaam!

 93. Shirley 24 maart 2014 / 01:13

  Heey Lisanne,
  Mijn vorige berichtje ging niet helemaal goed.
  Ik volg je blog sinds een jaar, omdat ik op zoek ging naar een blog van iemand die ook chronisch ziek is. k ben zelf namelijk ook chronisch ziek. Ik heb spierspasmen waardoor mijn spieren niet tot nauwelijks kunnen ontspannen en dat zorgt elke dag weer voor veel pijn.
  Ondanks dat ga ik nog naar school en loop ik stage. Ik doe de opleiding tot verzorgende, het is vol te houden, maar wel met aanpassingen (aparte stoel op school, kortere stagedagen)
  Ik ben inmiddels 22 jaar en loop alweer 9 jaar het ziekenhuis in en uit. In de hoop dat ze kunnen vinden wat de oorzaak is, en wat ze er behalve pijnstilling aan kunnen doen. Tot nu toe met weinig resultaat, omdat niet elke arts evengoed naar je luistert. Maar ik blijf moed houden, in de hoop dat ze iets vinden, en weten wat ze eraan kunnen doen.

  • Shirley 24 maart 2014 / 01:15

   Ik volg je trouwens op Facebook (onder de naam Nicky Jansen) en op twitter

 94. nadieh 24 maart 2014 / 18:23

  hi lisanne,
  ik volg je al een tijdje, maar steeds als ik een video van je bekijk vergeet ik op de abboneer knop te klikken. dom. haha maar dat doe ik vaker. ik volg je dus op youtube, maar ook op twitter en instagram!
  je bent een leuke youtuber en hebt ook inspirende filmpjes

 95. Elleke 25 maart 2014 / 21:11

  Ten eerste wow, wat een super leuke win actie!
  Ik ben je gaan volgen op alle 4 de media, zo dat ik zeker weten niks mis van je blog 🙂 om eerlijk te zijn, heb k je blog pas begin deze avond ontdekt en ben k er al heel de avond op aan het rond snuffelen! Je hebt echt een super gaffe blog! Ik ga hier zeker weten heel veel vaker komen! (Ik volg je met bijna alles onder de naam elleke_emma, of iets met elleke (; )
  Ik ga je blog zeker vaker lezen, want je inspireert me echt!
  Liefs x

  • Elleke 25 maart 2014 / 21:20

   Doordat ik zo enthousiast over je blog was, vergat ik iets over mezelf te vertellen. Ik ben Elleke, 18 jaar. Momenteel druk bezig met mn mbo studie en vind het heel leuk om te bloggen, helaas door de drukte op school is die niet altijd mogelijk 🙁 ik kan m’n uren vermaken met blogs lezen en YouTube filmpjes kijken 🙂

 96. Roos 26 maart 2014 / 22:03

  Wat een leuke winactie! Ik volg je nu ongeveer 3 maanden. Ik was aan het zoeken naar goede tips voor beginnende blogger en zo kwam ik bij jou terecht! Ik vind je blog leuk om te lezen omdat je zo lekker positief bent. Ook vind ik dat je heel veel nuttige dingen deelt waar ik weer veel van kan leren 🙂 Ik studeer Media Informatie en Communicatie en om mijn schrijfskills te verbeteren wilde ik een beetje gaan bloggen. Met jou tips werd dit een stuk makkelijker, en ik schrijf nu wekelijks een klein stukje op mn blog.

  Ik volg je op Instagram (rooseannee) en Facebook.

 97. Anne 26 maart 2014 / 23:04

  Hee Lisanne!
  Ik volg je op dit moment op alle 4 je social media!

  Hoe ik je ‘gevonden’ heb.. Een tijdje geleden was ik mijn kamer aan het opruimen, toen las ik een oud tijdschrift waarin een stukje stond dat geschreven werd door Marieke. Toen ik op haar social media las over de happy challenge ben ik jou (en Kelly) ook gaan volgen!

  Zelf ben ik een (pabo-)studente en heb ik eigenlijk al jaren een wens om een blog te schrijven (en dit ook vol te houden). Door mee te doen met de happy-challenge had ik leuke opvulling, maar daardoor ben ik ook andere bloggers gaan volgen. Ik vind je blogtips daarom echt heel erg handig en bruikbaar! Ik kan er echt wat mee en het is op een goede en fijne manier geschreven in ‘Jip en Janneke’ taal wat iedereen kan begrijpen!

  Ik vind het ook altijd leuk dat als ik ‘s morgens al mijn tweets doorlees jouw nachtelijke avontuurtjes beleefd, soms is het niet zo leuk (als je pijn hebt en daardoor niet kan slapen) maar stiekem moet ik ook lachen als je het erover hebt dat je midden in de nacht een taartje gaat eten!

  Tot slot vind ik dat je ook altijd een positieve draai aan een aantal dingen kunt geven, ook schrijf je heel afwisselend wat het leuk maakt om terug te blijven komen! Ga zeker zo door!

  p.s. Ik miste de nieuwe achtergrond op dit filmpje! 😉

 98. Ellen 26 maart 2014 / 23:42

  Hoi Lisanne,
  superleuk dit! Ik kwam op jouw blog door gewoon wat te surfen op het internet, echt leuke blog heb jij!
  Ik volg jenu op twitter en op instagram. Ik ben 16 jaar en vind het leuk om te experimenteren met nake up maar hou ook heel erg van fashion. Ik vind het vooral leuk om zelf dingen te naaien en breien. Ik doe vioral aan wildbreien, moet je maar eens opzoeken op google, het maakt de wereld een stuk vrolijker. 🙂 Ook hou ik erg van DIY, maar ik denk dat je dat al een beetje zag asnkomen , haha. 🙂 ik ben gek op verzorgingsproducten! Als ik zou moeten kiezen tussen make up en verzorging zou ik zowieso voor het laatste kiezen. Nou ik hoop dat je een keus kan maken! Veel succes e toedeledoki.
  Xixo Ellen 🙂

 99. Marieke 29 maart 2014 / 15:54

  Ik volg je op Twitter, Instagram en Facebook 🙂
  Maar phoé, hoe ik jouw blog ontdekt heb? Ik zou het NIET meer weten! Via via waarschijnlijk! Ik volg je in ieder geval al een paar jaar, gewoon omdat je blog leuk, vrolijk en positief is! 🙂
  Mij ken je wel, maar ik zal me toch nog even voorstellen, haha: ik ben Marieke! Ik ben aan het afstuderen, blog op Mariekevanwoesik.nl over mijn Bucket List en reizen en heb een eigen bedrijf in film en tekst. En ik heb natuurlijk samen met jou en Kelly de Happy Challenge gedaan! 😀

 100. Carina 29 maart 2014 / 17:22

  Ik volg je op instagram! (Caatje28) Ik kom hier sinds t begin van de happy challenge. Daarvoor ben ik volgens mij wel eens op je blog geweest maar nooit blijven hangen. En sinds de happy challenge kom ik elke dag terug. Ik vind het echt heel tof hoe jij steeds zo positief blijft. En daarnaast heb je ook superhandige artikelen (blogtips bijvoorbeeld). Zelf ben ik sinds de happy challenge weer actief gaan bloggen. Daarvoor had ik wel al een blogje maar die lag al een tijdje stil. Daarnaast ben ik fulltime aan het stagelopen/ studeren voor mijn master Bio-pharmaceutical sciences, in het weekend werk ik en als ik een dagje vrij heb krijgt mijn vriend ook weer wat aandacht. Dagelijks alle blogs lezen is echt mijn rustmomentje 🙂

 101. Cecily 29 maart 2014 / 17:33

  Hoi, ik ben Cecily en heb je blog ontdekt via bloglovin’. Ik volg je nu op FB, bloglovin’ en youtube. Ik vind life- en mindstyle dingen vaak erg leuk om te lezen. Eigenlijk volg ik je blog nog maar net, maar ik vind het nu al ontzettend leuk! 🙂 Ook vond ik je blog over handige dingen op wordpress fijn, omdat ik zelf ook op wordpress blog.
  Over mij: Ik heet dus Cecily (Ces) en ik schrijf en dicht. De gedichten blog ik op mijn website (klik op wat hieronder staat over mijn laatste blogpost om naar de site te gaan). Veel gedichten zijn best droevig, maar ik hoop wel goed en mooi om te lezen. Ik kan er al mijn emoties in kwijt. Ook maak ik graag muziek (zang, piano en gitaar).

 102. Lisa / scrapbookoflisa 29 maart 2014 / 18:05

  Wat een superleuke winactie!
  Ik volg je op Twitter (@iamlisamay) en hoe ik ooit op je site ben gekomen weet ik eerlijk gezegd niet meer. Ik denk dat ik je tussen de reaties op andere blogs zag staan en dat ik je nooit meer vergeten ben sinds die keer, haha 🙂
  Lisanneleeft lees ik elke dag om inspiratie op te doen en vrolijk(er) te worden. Je hebt zo’n leuke schrijfstijl en bent altijd zo positief, dat werkt heel aanstekelijk!
  Oja, nog een klein stukje over mij: mijn naam is dus Lisa en ik word blij van lekker eten, spelletjes met vrienden, uitwaaien op het strand en bloggen/lezen over positiviteit.

  Liefs en geniet van je avond!

 103. Eline 29 maart 2014 / 18:21

  Goed dat je die reminder nog even op je blog zette, ik was het bijna vergeten! 🙂 Wat heb je een leuke spulletjes uitgezocht!

  Ik ben Eline, en volg je blog nu denk ik bijna een jaar (ik blog nu een jaar, en toen ging ik heel veel blogs volgen). Ik bezoek je blog graag, omdat je een bijzondere blog hebt. Je blogt niet over het onderwerp waar eigenlijk het meeste over geblogd wordt; beauty. Daarom vind ik je blog zo leuk, je onderscheidt je van anderen 🙂 Ik weet eigenlijk niet precies meer hoe ik je blog ontdekt heb, volgens mij via een andere blog (al weet ik niet meer welke, sorry!!).

  Ik volg je via 3 dingen; twitter, instagram en youtube. Mijn gebruikersnamen zijn: ElineVeldhuisen, elinetjeeeh, en AllesoverEline!

 104. Nadie 29 maart 2014 / 18:28

  Heee! Ik volg je op Facebook sinds 6 maanden. Verder ook via Twitter en sowieso typ ik je adres graag even in mijn adresbalk in. Ik volg verder geen blogs, behalve nog van 1 vriendin (Kirstenjoy). Maar aangezien ik thuis geen internet heb, gaat dat niet.
  Maar nav waarvan heb ik je dan gevonden 6 maanden geleden… ?
  Ik heb je gevonden nav de Lepeltheorie. Ik zocht de Nederlandse versie, maar ondanks dat er vele te vinden zijn op google, vond ik niet DIE variant die ik wilde; namelijk met Fibromyalgie als onderwerp.
  Tot ik jou website tegenkwam. Zo kwam ik op jou website terecht, sloeg de pagina op bij mijn favorieten en gebruikte hem vaak om het mensen uit te leggen; enkel een linkje dus. 😀 Heeel fijn, want dat bespaarde mij weer dat elle-lange-verhaal. Iedere keer als ik dan toch internetmogelijkheden had (wifi-hotspots) speurde ik ook meteen jou site af en zo ben ik je echt gaan ‘volgen’. Ook via twitter & facebook dus.

  Ik ben dus Nadie, 19 jaar. Woon op mezelf, zit thuis zonder werk/school/dagbesteding (helaas!), behalve een überzwaar/maar-voor-nu-niet-interessant behandeltraject. Vermaak ik mij verder door 24/7 muziek te luisteren, stukjes buiten in het zonnetje lopen en dan even neerstranden op Wi-Fi-hotspots. Daarna weer gebroken naar huis, ga ik overheerlijk koken, uitgebreid douchen, huiswerk voor behandeling/oefeningen doen. En houd ik van gezelligheid en knusheid. Heb ook fibromyalgie en auto-imuunstoornis, cvs, pds, afwijkingen aan organen nav ontstekingen, psychische stoornissen (angst/ptss/etc.), maar blijf vrolijk optimistisch en samen met mijn muziek ben ik een happy mens 😀

  Liefs! Nadie

 105. Tessa 29 maart 2014 / 19:20

  Super leuk!
  Ik volg je blog denk ik een half jaartje, niet heel lang dus maar dat maakt niet uit toch?!
  Ik volg je inmiddels op youtube, instagram, bloglovin en facebook!
  Ik vind jou blog heel leuk omdat je altijd van die geweldige tips geeft en omdat je merkt dat hier echt een top sfeer hangt, alles is vrolijk en alles is gezellig :))
  Ik zal me ook nog even voorstellen!
  Ik ben Tessa, 15 jaar oud en ik woon in de noord-oost polder! Ik zit in 4 VMBO wat betekend dat ik het mega druk heb met school aangezien 12 mei de examens al beginnen! Als ik die gehaald heb (waar ik wel gewoon vanuit ga), ga ik de opleiding all-round schoonheidsspecialiste doen waar ik mega veel zin in heb!!!

  Sinds 6,5 jaar heb ik diabetes en 3 jaar gluten-allergie. Dit vertel ik trouwens niet om aandacht te trekken, maar omdat dat gewoon bij mij hoort 😉

  Liefs Tessa,

 106. Glenda 29 maart 2014 / 19:22

  Ik volg je op YouTube. Sinds een half jaar volg ik je op bloglovin, ik vind de variatie in artikelen op je website erg leuk!
  Artikels over beauty tot kringloop aankopen, regelmatig verras je weer.
  Ik volg de opleiding verpleegkunde en vind het ook erg interessant om je verhalen te lezen over hoe je met je ziekte en de bijkomende belemmeringen omgaat. Ik vind het erg knap van je dat je zo positief bent, houd dit vast! Niet iedereen kan dat.
  Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen, want je doet het erg leuk!
  Liefs

 107. Rachel 29 maart 2014 / 19:32

  Hoi! Ik volg je op Instagram onder de naam rachelatworld. Als ik even heel diep in mijn geheugen graaf kan ik me herinneren dat ik je een heel aantal jaren terug voorbij zag komen op kindertent (hoezo jeugdsentiment!). Later ben ik je uit het oog verloren en mijn ex is toevallig een klasgenoot (weet niet of dit nog steeds zo is) van een vriendin, volgens mij Alyssa, van jou. Ik zag je op Facebook voorbij komen en op foto van jullie samen! Inmiddels volg ik je nu 2 (zou ook 3) jaar 🙂 Ik heb je positiviteit altijd heel inspirerend gevonden en het is knap om te zien hoe jij jezelf door de dagen sleept. Jouw blog is een wake up call dat negatief zijn geen zin heeft en er niets mee opschiet en jouw blog heeft me daarbij heel erg geholpen. Ik val snel terug in een negatieve spiraal en vecht inmiddels al 2 jaar tegen een eetstoornis. Als ik dan jouw foto’s op Instagram voorbij zie komen of een artikel lees weet ik dat er hoop is en dat positiviteit the key is. Verder kom ik uit Langedijk (vlakbij Alkmaar) dus zie soms herkenbare plaatsen voorbij komen wat t extra leuk maakt. 20 jaar, bezig met mijn afstudeerdtage van mijn opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 en dol op lezen (jouw blog ;)), koken, afspreken met vriendinnen en het leven. Bedankt voor al je leuke artikelen (en die nog komen) en ik blijf je trouw volgen! X Rachel

 108. Ine 29 maart 2014 / 20:03

  Hi 🙂 ik volg je nu al een tijdje via bloglovin. (Ik weet niet juist hoe lang :p maar toch al lang) Ik vind je blog zo leuk omdat je altijd zo vrolijk bent en andere mensen ook aanzet om vrolijker in het leven te staan. Ook je blogposts met blogtips vind ik super leuk. Ze zijn zo handig!! Ik ben (beginnend) blogger en vind het echt super om zo nieuwe zaken te weten te komen. Wat je blog ook zo leuk maakt is dat je over verschillende onderwerpen schrijft en niet alleen over beauty, zoals zo veel andere blogs.
  Liefs x

 109. Liva Sweets 29 maart 2014 / 21:51

  2500 blogs…?
  2500 dagen…?
  2500 onderwerpen…?
  2500 quotes…?
  2500 recepten?
  2500 woorden?
  2500 foto’s…?

  2500 volgers in ieder geval wel! En dat is zeker een ‘feestje’ waard! En laat ik nou zeggen dat ik enorm van feestjes, cadeautjes en lekkers houd

 110. Hilda en Melanie 30 maart 2014 / 07:31

  Hoi Lisanne,

  Ik volg je hier (je staat in mijn favorieten) en op fb sinds net.

  Hoe ik op je site terecht ben gekomen en wanneer. Tjonge. Ik geloof dat ik aan het surfen was op zoek naar snail-mail. En dat ik via een andere site op die van jou terecht ben gekomen. Ik werd aangetrokken door je positiviteit. En sinds dien sta je, je web adres, in mijn favorieten. Eens in de zoveel tijd kijk ik eens even.

  Ik ben Hilda een moeder van een dochter van 3. Ikzelf ben 34. Ik woon door omstandigheden weer thuis. Wel met mijn dochter. En ik probeer zelf heel vaak negativiteit om te draaien naar positiviteit. Dat doe ik onbewust want laatst werd ik erop aangesproken door iemand. Op het moment is mijn leven een achtbaan met veel negativiteit (vecht scheiding) en dat buig ik om. Geniet van de kleine dingen, een vlinder die ik zie, de vogels die fluiten, en vooral van mijn dochter. De liefde van een kind is spontaan, eerlijk, oprecht en puur. Bedankt voor je blog. Ga zo door

 111. Marloes 30 maart 2014 / 08:24

  Lieve Lisanne,

  Ik volg je via facebook, en kijk elke dag voordat ik mijn dag daadwerkelijk start naar je blog en lees deze vol verwondering. Hoe ik op deze site terecht bent gekomen, is dat ik op zoek was hoe ik op duidelijke manier kon uitleggen wat fibromyalgie is, en zo via de lepeltjestheorie vond ik jou (Sinds maart 2012!). Daarna ben ik besmet geraakt met het lisanneleeft-virus. Je schrijft op zo’n fijne manier, en hoe jij in het leven staat kan ik alleen maar waarderen en bewonderen. Je krijgt het voor elkaar om mensen verder te laten groeien en ontplooien.

  Even wat over mijzelf, ben marloes woon in de betuwe, mijn moeder woont sinds een jaar in Den Helder. Ben chronisch ziek, oa ook de fieb, zoals wij het hier thuis noemen. Ik studeer, net aan master begonnen aan de Wageningen Universiteit, namelijk animal sciences. Waarom ik jou site bezoek is vooral wat ik hier boven beschrijf, door jou manier van schrijven laat je mensen groeien. Ook is het soms gewoon leuk, om je creativiteit te zien en daarmee mij en denk vele anderen te inspireren. Ook het fijne is het is elke dag, al is het maar een quote, zo fijn om je dag mee te beginnen. Als ik een dagje oversla voelt dat vreemd. En dat vind ik toch wel flink compliment!

 112. Saar 30 maart 2014 / 13:46

  Hoi Lisanne

  Gefeliciteerd met je volgers! Ik volg je op bloglovin en op twitter.
  Oef! Het is al een tijdje geleden dat ik je blog ontdekte, maar ik geloof dat ik jouw blog via een andere blog heb gevonden. Er stond een artikel met blogs die aangeraden werden en sinds dien lees ik je blog als het kan elke dag.
  Ik ben een 20 jarige student, ben dit jaar aan een nieuwe studie begonnen (vrijetijdsmanagement). Ik vind je blog leuk omdat je, ondanks dat het moeilijk is, zo positief blijft en zo hard je best doen om lichtpuntjes te zien. Dat vind ik erg inspirerend, en veel mensen kunnen daar nog wat van leren! Ook is je creativiteit erg leuk om te zien.

  Veel succes nog met je blog, hopelijk kan je nog lang door gaan met wat je leuk vindt en krijg je nog véél meer volgers erbij 😉

 113. Just Femz 31 maart 2014 / 06:53

  Hé Lisannne,

  Ik volg jouw blog nu zo’n jaar en doe dit ook via YouTube en Facebook. Ik kwam er per ongeluk op terecht, maar ben meteen blijven plakken en heb jouw website in mijn favorieten gezet.
  Wie ik ben? Ik ben Femke, 28 jaar en, net als jou, chronisch ziek. Ik ben niet zoals jou van nature een ras-optimist maar probeer dat wel steeds meer te worden door mij te omringen met positiviteit en mind-fullness oefeningen. Ik schrijf, lees en creeër graag. Allemaal dingen die ik in jouw blog ook terug vind! 😉

  Waarom ik jouw blog volg?
  -Ik vind jouw blog zoveel positiviteit uitstralen. Het pept mij elke dag weer op om een stukje van jou te lezen! 🙂
  – Ik vind jouw shoplogs en de artikelen die jij aanraad vaak zo leuk. Zo heb ik dankzij jou het ‘Flow book for paperlovers’ ontdekt. Wat by the way geweldig is! 😀
  – Ik raak geïnspireerd door jouw openheid over jouw lichamelijke situatie en hoe jij jou richt op jouw dromen. Heel mooi hoe jij zo positief kunt blijven in deze moeilijke lichamelijke situatie.
  – De diversiteit aan artikelen die jij online zet vind ik ook zo cool. De gezondheidsupdates, shoplogs en diary’s zijn mijn persoonlijke favorieten.

  Keep up the good work en dankjewel voor de vrolijkheid waarmee ik elke dag mijn dag kan beginnen! 😀

 114. Jessie 31 maart 2014 / 08:56

  Wat super 2500 volgers, zeker een feestje waard! Ik doe graag me aan je win actie.

  Sinds een paar maanden volg ik je op Bloglovin, Twitter en ik dacht ook op Instragram (Niet dus! Nu wel! 🙂 Ik ben eigenlijk bij jou Blog terecht gekomen toen ik opzoek was naar tips voor het schrijven van een blog. Ik ben zelf net begonnen met mijn eigen blog en jou tips hebben mij daar zeker bij geholpen. Vooral de tip om te proberen elke dag een Blog te schrijven zodat je geïnspireerd wordt om overal een Blog onderwerp in te zoeken. Het lukt me nog lang niet elke dag een Blogpost te schrijven maar ik ben wel heel anders gaan kijken naar de wereld om me heen (mijn wereld in Blogposts 🙂 Dus vooral die rubriek volg ik graag wanneer je daar weer iets nieuws over post.
  Iets over mezelf, ik ben 32 woon met mijn vriend in Zwolle en begin mijn werkdagen altijd met het lezen van de Blogs die ik volg, heerlijk begin van de dag!

  Heel veel succes en op naar de 3000 volgers! 🙂

 115. Maaike 31 maart 2014 / 13:37

  Haha, ik ben weer lekker op het nippertje natuurlijk! Maar gelukkig nog wel op tijd, want wát een leuke spulletjes. 😀 Ik volg je sowieso op Twitter, Facebook en YouTube en misschien ook wel op Instagram trouwens, maar daar doe ik niets meer mee.
  Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe lang ik je al volg, maar ik kan me herinneren dat ik sinds de zomervakantie 2 jaar geleden steeds meer blogs ging volgen, dus het zal wel ergens rond die tijd zijn geweest. Wat op zich raar is, omdat ik toen al blogde, dus zonder andere blogs te volgen blijkbaar, haha. Dus het kan eigenlijk ook zijn dat ik toen met filmpjes kijken begon en dat ik al langer blogs las… Hmm. Ik weet in ieder geval wel dat ik jouw blog één van de eerste was die ik volgde!
  Hoe ik je site ken kan ik je helaas ook niet vertellen, zo ver gaat mijn geheugen niet… Maar ik denk via een andere blog, of via Twitter of zo? Mezelf voorstellen kan ik gelukkig wel, haha. Ik ben Maaike, 17 jaar en ik ga hopelijk volgend jaar Media, Informatie en Communicatie studeren. Ik schrijf (o.a. op mijn blog), lees en kook/bak vooral heel veel. Ik kom graag op lisanneleeft.nl omdat ik je positiviteit inspirerend vind en je hebt altijd zulke creatieve ideeën! Zoals de happychallenge, was heel leuk. 🙂 Ik ken geen andere sites die uitstralen wat jouw blog uitstraalt!

 116. Jennifer 31 maart 2014 / 18:06

  Super leuk dat je nu de 2500 volgers bereikt hebt! Ik moest wel even nadenken bij die eerste vraag. Ik denk dat ik je nu een jaar volg. En hoe ik je blog gevonden heb? Ik denk omdat ik een leuke DIY zocht. Ik was toen net het bloggerswereldje een beetje aan het ontdekken. En jij bent toch wel één van de eerste blogs die ik echt elke dag volgde. Ik zal wel één van de jongere volgers zijn (13), maar ik heb veel aan jou positieve blogs. En ik vind jouw kijk naar dingen of gebeurtenissen erg mooi. Mijn broer is ook chronische ziek (PCD) en soms is het best lastig om te gaan met het feit dat hij altijd in het middelpunt van belangstelling staat. Misschien klinkt dit erg egoïstisch, maar het gaat thuis en op school veel over hem. Ik steun hem echt in wat hij doet, maar soms is het lastig. Ik zie in jouw blogs positiviteit, iets dat ik nog wel moet leren. Ik ben dus 13, zit nu op de Havo en ben al een jaar bezig met mijn blog.
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen en dat je nog meer mensen kan steunen of inspireren met jouw blog!

 117. Rosa 31 maart 2014 / 18:57

  Hey Lisannne,

  Ik volg jouw blog nu zo’n 6 maanden en doe dit ook via Facebook. Ik kwam wel eens vaker op jou site, maar opgegeven moment moest ik gewoon een paar keer weer even kijken voor nieuwe posts.
  Ik ben Femke, 20 jaar. Ik schrijf, lees en creeër/verander graag. Daar ben jij ook een inspiratiebron voor mij.

  Ik volg je wegens jou inspiratie, optimisme en leuke berichtjes. Je bent voor velen een inspiratie, steun en leuk begin of eind van de dag. Ook voor mij!
  Heel veel succes, op naar de 3000! 😀

 118. Stefanie 31 maart 2014 / 19:41

  Hee,
  Sinds ik een paar maanden terug via een andere blog doorklikte en op jouw blog terecht kwam blijf ik je site maar bezoeken. Ik vind het leuk dat je over zoveel verschillende dingen schrijft en dat vind ik erg gezellig om te lezen! Maar vooral de positiviteit die jij uitstraalt en ook doorgeeft dat maakt mij vrolijk!
  Ik ben 19 jaar (volg je trouwens via instagram) en was dit jaar begonnen met een opleiding maar heb laatst helaas moeten besluiten om te stoppen. Nu probeer ik alle moed weer bij elkaar te verzamelen om het volgend jaar gewoon opnieuw te gaan proberen! Verder en ik dol op bakken/koken van alles en nog wat maar vooral zoete lekkernijen hihi en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en DIY uit te proberen.
  Blijf zo doorgaan en heel veel succes ! 🙂

 119. Jolien 1 april 2014 / 19:35

  Lieve Lisanne,

  Gefeliciteerd met je 2500 volgers! Ik volg je blog al een tijdje (via bloglovin en sinds vandaag via youtube), ik denk nu ongeveer een jaar. Ik weet niet meer precies hoe ik op je website terecht kwam, ik geloof dat je een stukje had geschreven over een andere beautyblog. Zij noemde in een artikel jouw naam en zodoende kwam ik op jouw blog terecht! Ik vond het echt ontzettend lief dat je iets over een andere beautyblog had geschreven, dus ik was benieuwd wat er nog meer op jouw blog te beleven viel. En vanaf dat moment heb ik je blog elke dag bekeken.

  Ik ben je site blijven volgen om verschillende redenen. Ten eerste omdat je blog me vrolijk maakt. Ik vind het leuk (en heel bijzonder!) dat je altijd positief blijft, ondanks alle tegenslagen. Het is voor mij een soort eye-opener geweest: de positieve dingen in het leven zien is belangrijker dan je focussen op alles wat tegenzit. Ten tweede omdat ik het lezen van blogs leuk vind, het houdt me bezig en gunt me een kijkje in iemand anders leven (ik vermijd hier expres het woord ‘lurker’ ghehe).

  Zelf heb ik niet erg veel tegenslagen te verwerken gehad, eigenlijk is mijn leven vrij rustig. Ik ben 18 jaar, doe dit jaar eindexamen en breng veel (te veel haha) tijd door achter mijn computer. Mijn grootste hobby’s zijn lezen, muziek luisteren en schrijven. Daarnaast heb ik ook een notitieboekjes verslaving, ik blijf ze maar kopen! Verder vind ik sokken geweldig, ze staan namelijk altijd leuk! Ik doe eigenlijk nooit mee met win-acties, maar ik dacht deze keer: proberen kan geen kwaad!

  Als laatste wil ik nog tegen je zeggen: blijf alsjeblieft doorgaan met bloggen. Ik word vrolijk van je blog en je inspireert me in alles lichtpuntjes te zien. Bedankt daarvoor 🙂

  Liefs Jolien

 120. Anita te Gussinklo 1 april 2014 / 21:16

  Allereerst gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Ik kreeg zojuist een mailtje van Bloglovin met 3 suggesties waaronder jouw blog.
  Ik klikte op de link en ben nu bijna een uur op je blog aan het lezen, wat schrijf je leuk & gevarieerd.

  Mijn naam is Anita en ik ben 42 jaar, getrouwd we hebben een zoontje Tim (8)
  Ik werk part-time in een Drogisterij/Parfumerie en vind (goede) Beauty blogs heerlijk om te lezen.
  Met deze actie val ik dus een beetje met mijn neus in de boter maar dacht laat ik toch op de valreep mee doen.Ik zie uit naar je verdere blogs en ga met plezier lezen.
  Ik volg je nu via Bloglovin, Facebook & Twitter.

 121. Denise 19 mei 2014 / 18:33

  Lieve lisanne,

  Ik volg je nig maar sinds vandaag ik ben je tegen gekomen op youtube en heb heel veel videos bekeken(je maakt echt heele leuke videos) ik heb me direct op je geaboneerd:) je blog is trouwens ook supper leuk ik zit er aan te denken om er zelf nu ook aan te beginnen

  Xxx denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.