Mijn 2018 planner – Gratis te downloaden!

Kom jij nu ook een beetje laat op gang dit jaar? Of valt je huidige agenda of planner een beetje tegen? Dan heb ik een heel fijne tip voor je! Ik hem namelijk een planner gevonden op het internet die je gratis kan downloaden.

De 2018 planner gemaakt door Line de Vos

De planner is gemaakt door Line de Vos, je vindt de download hier. In deze blogpost geef ik je een indruk van hoe de planner eruit ziet. Downloaden is helemaal gratis, dus als je een printer in de buurt hebt en nog geen 2018 planner, zeker gebruiken! Zelf heb ik een map van Hema gebruikt om hem in te doen, maar natuurlijk kun je dat op elke manier doen waar jij blij van wordt. Een map die je nog hebt liggen, er een A5 planner van maken in plaats van A4, wat hij oorspronkelijk is. Hem laten inbinden, er een ringband in laten zetten… bedenk iets leuks! Mijn keuze viel op een gewone map van Hema.

Indruk van de planner

Een indruk van, misschien wel het belangrijkste: de weekpagina’s. Erg fijn ook dat er onderin notities gemaakt kunnen worden, daar is meer dan genoeg ruimte voor.

Voordat de maand begint is er een maandoverzicht. Zo kun je alle belangrijke data in het oog houden. Maar dat is niet het enige dat je elke maand in deze planner vindt, het gaat nog een klein stapje verder. Niet té ver, maar fijn ver.

Aan het begin van het jaar kun je je intenties en je doelen van 2018 invullen. Dit is wat mij betreft niet te veel, zoals in sommige planners, maar ook niet te weinig, zoals veel planners en agenda’s wat dit betreft helemaal blanco zijn. Ik vind dit een perfecte balans!

Als ondernemer vul je je zakelijke vooruitgang in. Dit deed ik altijd digitaal, maar dat schiet er vaak bij in. Gelukkig is dat met zo’n afstreeplijstje een stukje makkelijker te onthouden.

En natuurlijk de persoonlijke doelen! Dit lijkt me heel leuk om terug te lezen aan het eind van het jaar. Aan het eind van het jaar zitten er ook nog een aantal pagina’s in voor reflectie, maar ik vond deze pagina’s het belangrijkst om te laten zien.

Ik word hier dus helemaal blij van! Erg toevallig dat ik zo laat nog een fijne 2018 planner vond die ik gewoon zo kon uitprinten. Ik had nog geen agenda of andere planner gevonden die goed bij mij past, en deze vind ik echt wel heel fijn! Gebruik jij een planner? En welke heb je op dit moment?

DELEN:

13 reacties

 1. Manon 23 januari 2018 / 16:50

  Mooie planner! Wat is het handig dat er meteen een aantal progress trackers / stats / checklists bij zitten. En gratis, jeeminee. Helaas zijn de printer en ik niet zo’n goede vrienden, daarom heb ik een vergelijkbare planner die ‘gewoon’ gebonden is (Moleskine Pro Diary). Ik wil nooit meer terug naar een horizontale layout ūüėČ

 2. Iris 23 januari 2018 / 18:17

  Wat een leuke planner! Ik gebruik nu een gewone agenda en een losse planner, maar misschien dat dit een beter oplossing is.

 3. Nathalie 23 januari 2018 / 19:59

  Superleuk! Ik ga hem zeker eens deftig bekijken en afdrukken.

 4. Darina 23 januari 2018 / 20:11

  Ziet er uit als een hele fijne planner. Lekker veel schrijfruimte.

 5. Mariska 23 januari 2018 / 22:39

  Het ziet er inderdaad uit zoals Darina al zegt als een hele fijne planner.

 6. Josephine 24 januari 2018 / 09:01

  Handige planner, vooral ook die check points. Die wil ik nog wel eens vergeten. Ik zou de planner denk ik echt laten inbinden met een ringband, om zeker geen blaadjes kwijt te raken. Bedankt voor de tip!

 7. Muriel 24 januari 2018 / 16:42

  Bedankt voor de tip! Ziet er een handige planner uit!

 8. Lilian 24 januari 2018 / 17:35

  Wat leuk! Ik heb een eigen planner gemaakt in excel. Elke keer als ik een planner tegenkom, dan kijk ik of er nog iets in staat dat ik kan gebruiken en dat pas ik dan aan.

 9. Jacqueline 25 januari 2018 / 23:29

  Het ziet er altijd zo leuk uit, zo’n planner. Maar ik weet van mezelf dat ik toch lang niet alles eruit zal gebruiken. Blijf dan toch liever bij mijn oude vertrouwde agenda. ?

 10. Line 27 februari 2018 / 10:33

  Hey Lisanne! Wat leuk dat je mijn planner deelt op je blog <3 bevalt het tot nu toe? Stuur me gerust een berichtje. Groetjes, Line

 11. Sylvia 14 maart 2018 / 16:23

  Hoi Lisanne, Ziet er handig uit. Ik ben in ieder geval erg laat, dus dit leek mij een perfecte oplossing voor dit jaar. De link naar de planner klopt alleen volgens mij niet (meer?) Of kijk ik niet goed?

 12. Debbie 22 augustus 2018 / 18:41

  Dank je voor het delen. Ik ga m ook uitprinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.