28x DIY kerstkaarten maken

Kerstkaarten maken! Ik heb dit jaar echt een heleboel kerstkaarten gemaakt. In deze video laat ik je 28(!) ideetjes zien met kerstkaarten die ik al eens heb gemaakt. Hopelijk geeft het wat DIY inspiratie!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welke kaart vind jij het leukste?

DELEN:

20 reacties

 1. Shirah 3 december 2015 / 06:45

  Jaaaaa, wat leuk! Ik was eigenlijk van plan om geen kaarten te versturen dit jaar, maar jij brengt mij aan het twijfelen. Die kaart met een knoop als piek is heel schattig.

 2. Wilmaaa 3 december 2015 / 07:05

  Wat leuk dat je dit elk jaar maakt! Ik neem er eigenlijk nooit tijd voor, alleen toen ik kind was. Ik vind die met die knoopjes erg origineel! Ook die met de drie boompjes vind ik erg leuk 🙂

 3. Marlotte 3 december 2015 / 07:14

  Aah, wat een leuke ideetjes allemaal! Ik vind die kaart met die sneeuwpop binnenin zo schattig. Hoe leuk is het om zo’n kaart te krijgen!?

 4. Darina 3 december 2015 / 07:15

  Deze zijn wel heeel leuk! Ik wilde ook geen kaarten gaan versturen maar misschien nu toch wel!

 5. Shifra 3 december 2015 / 07:44

  Wat een leuke ideeën allemaal! Ik vind de kaart met het hangertje heel leuk, die de ontvanger er dan af kan halen! 🙂 En de kaart met verfstaaltjes zien er echt uit alsof de kaarten uit de winkel komt, zo strak en profi. Verstuur jij alleen maar zelfgemaakte kaarten? Vorig jaar heb ik dit wel gedaan, maar ik weet niet of ik daar dit jaar ook aan toe kom. 🙁

 6. Manon 3 december 2015 / 08:35

  Jemig meid, wat ben jij lekker creabea geweest weer 🙂 Ik krijg weer helemaal zin om kerstkaarten te versieren. Wie weet doe ik dat nog wel! In ieder geval goede inspiratie.

 7. Charelle 3 december 2015 / 09:51

  Oh wat een leuke ideeën allemaal! Heerlijk om zo lekker creatief bezig te zijn!

 8. Lidia 3 december 2015 / 10:36

  Bedankt voor alll deze leuke ideeen! Ik vond die met de verfstaaltjes wel heel leuk gevonden, denk dat ik die dit jaar ga proberen. Ik maak er nooit zoveel, maar stuur altijd terug als we kerstkaartjes krijgen:-P Groetjes!

 9. anneleen 3 december 2015 / 10:42

  Zoveel leuke, creatieve kaartjes! Echt heel leuk om te zien!

 10. Miriam 3 december 2015 / 11:08

  Die kerstballen met die knoopjes vind ik errrrg gaaf! Ga ik even onthouden 😀

 11. Rozemarijn 3 december 2015 / 12:19

  Leuke ideeën, ik ga denk ik dit jaar ook zelf kerstkaarten maken!

 12. Kelly 3 december 2015 / 12:55

  Ze zijn echt heel leuk, als ik meer tijd had dan was ik ook zelf kerst kaarten gaan maken

 13. Marion 3 december 2015 / 13:29

  Wat een super leuke kerstkaart heb je gemaakt! Heb zelf op mijn blog ook kerstkaarten gemaakt, misschien kun je daar ook even een kijkje nemen. Vind het zelf super leuk en om te doen! Vooral leuk om iets persoonlijks te geven aan een ander.

 14. Leonie 3 december 2015 / 15:56

  Die kaart van verfstrips is leuk! En ook leuk om die grote kerstballen van knopen te maken. Ik heb ze alleen gebruikt als losse balletjes, maar ik ga weer aan de slag vanavond!

 15. Manon 3 december 2015 / 15:58

  Wat leuk allemaal! Krijg nu ook zin om creatief bezig te zijn!

 16. Anita 3 december 2015 / 17:29

  Hele leuke kaarten Lisanne! Ik ben ook al druk bezig met het maken van de kerstkaarten, erg leuk om te doen.

 17. Lilian 3 december 2015 / 18:28

  Super leuk misschien ga ik m’n kaarten dit jaar wel weer eens zelf maken!

 18. Linda 4 december 2015 / 00:56

  Wat zijn het een leuke kaarten geworden, en het feit dat ze zelf gemaakt zijn, maak ze extra speciaal. Omdat ik gek ben op knoopjes kies ik voor de knopen kaartenm, maar de kaarten met de houten kerstbomen labels vind ik ook super leuk. Je hebt eer van je werk,?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.