DIY Sieradensetjes Action – Eerste indruk!

Gisteren liet ik ze al zien: De setjes waarmee je zelf sieraden maakt van Action. €1,39 per pakketje. Ik was benieuwd of het leuk zou zijn en of het me zou lukken!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus… dit was een beetje een bummer. Ik bakte er niets van! Gelukkig heb ik hierna nóg een video opgenomen en dat was wel heel erg leuk! Die kun je binnenkort online zien komen! Zouden deze setjes iets voor jou zijn? Wel erg leuk om cadeau te geven aan iemand die graag zelf sieraden maakt, denk ik?

DELEN:

20 reacties

 1. MamaOnderneemt.nl 3 maart 2016 / 06:39

  De sieraden zien er leuk uit op de verpakking, maar een beetje matig dat er niet op de verpakking staat dat je allerlei tangen nodig hebt. De prijs is lekker laag, maar ja als je de sieraden dan niet kunt maken omdat je geen tangen hebt… ik ben zelf niet van het sieraden maken, maar mijn dochter wel. Zij is een echte knutselqueen 🙂 Ik hoop dat je vader nog wat tangen in zijn gereedschapskist heeft zodat je het armbandensetje nog kunt maken.

 2. Dorien 3 maart 2016 / 06:47

  Ohw kak, irritant zeg. En jij kan al zo goed knutselen. Wel jammer want ze zien er zo in de verpakking leuk uit!

 3. Marlotte 3 maart 2016 / 06:53

  Haha, het is een heel leuk idee, maar toch een beetje gek dat er niet op de verpakking staat dat je allerlei tools nodig hebt om de sieraden te maken.

 4. Darina 3 maart 2016 / 07:05

  Dat is echt een teleurstelling! Want het ziet er verder heel leuk uit!

 5. marije 3 maart 2016 / 07:09

  Leuk idee maar niets voor mij. Die laat ik dus maar liggen 😉

 6. Wilmaaa 3 maart 2016 / 07:27

  Het ziet er wel super leuk uit, echt jammer dat het niet compleet was zo!

 7. Charelle 3 maart 2016 / 07:49

  Haha nou dat kon duidelijk beter dus, maar toch wel een fun idee. :’]

 8. Julia 3 maart 2016 / 09:33

  Jaaaa ik wordt er wel blij van maar heb dan ook alle tangetjes in huis:)
  Ze zijn schattig dat kettinkje is ook mooi.
  Lisanne wil je al mijn tangetjes lenen:))
  ??
  Wel raar dat t niet op de verpakking staat

  • Lisanne 3 maart 2016 / 14:06

   Haha, nee hoor, ik hoef geen tangetjes te lenen! Ze zijn al onderweg naar iemand die er beter mee overweg kan dan ik zelf 😀

 9. ilse 3 maart 2016 / 10:24

  Daarom niet te veel bij de Action shoppen rommel

  • Lisanne 3 maart 2016 / 14:07

   Haha, nu ik het heb getest weet iedereen die de video heeft gezien alvast dat je zonder die tangen niet ver komt. Wel zo handig! 😀

 10. in10jaarfo 3 maart 2016 / 10:58

  Wat gek dat het niet op de verpakking staat. Ik denk inderdaad dat lang nuet iedereen die tangetjes in huis heeft. De sieraden zien er op de verpakking overigens wel erg leuk uit.

 11. Anneleen 3 maart 2016 / 11:24

  Wat vervelend dat je er nog zoveel andere benodigdheden voor nodig had !

 12. monique 3 maart 2016 / 11:37

  Oh verschrikkelijk dat ze dat niet op de verpakking erbij zetten!!! grrrr…..nu heb je geen tangetjes….zou ze zeer zeker aanschaffen, ooit schafte ik een van mijn eerste tangetjes aan via online…maar ik wil je de tip geven en zeker voor als je maar af en toe zoiets knutselt om je pa even lief aan te kijken of hij iets heeft en anders of hij even naar de bouwmarkt wil gaan, want bv bij de praxis of karwei heb je altijd zo’n bak met gereedschap dingen voor 5 euro. Dan heb je vaak dat er zo setje inzit. Met knijp/knip tang, rondbektang en platbektang!! Ik heb de setjes ook wel eens bij de kruidvat gezien….maar misschien zijn ze ook wel bij de action…zelf nog niet gezien daar…maar dat zou eigenlijk wel moeten als ze deze setjes verkopen. Oh de kwantum heeft ook zo’n gereedschapbak. Echt je kunt voor max 5,- slagen voor 3 verschillende tangetjes….ik kocht ze ooit voor 5,- per stuk, maar dat is zonde want in deze tijd is dat niet meer nodig!!! Hoop dat je ze snel vind en anders je vader en dat je ze alsnog kunt maken! Wel tof dat er een beschrijving bij zat, want dat is ook vaak niet het geval. Succes en alvast voor een later tijdstip plezier!! lfs mo

 13. Sandra 3 maart 2016 / 12:46

  Goh, meestal zijn de pakketjes van de action altijd erg leuk. Ja, en het is zo dat je bij het maken van sieraden “speciale” tangetjes nodig hebt. Dus ik vind het wel erg slecht dat dit niet op de verpakkingen vermeld staat!

 14. Leonie 3 maart 2016 / 13:49

  Die tangen zijn voor mensen met gereedschap niet zo heel bijzonder, maar het is zeker niet iets wat iedereen is huis heeft. Zeker niet alle 3 de tangen. Dus jammer dat dat niet op de doos stond, zodat je er rekening mee kan houden als je het koopt.

 15. Jennifer 3 maart 2016 / 15:19

  Oh wat een deceptie. Had ik net (o.a.) die blauwe voor mijn zusje haar verjaardag gekocht. Mijn vader heeft vast nog wel wat tangetjes liggen. Flut cadeau. Gelukkig is de rest van mijn cadeaus wel leuk, haha. Maar ik geef ze pas morgen, dus ik denk er ernstig over na om dat blauwe setje toch maar niet te geven.

 16. Shirah 3 maart 2016 / 20:45

  Wat jammer dat het niet helemaal compleet. Wel ideaal je video, want nu zou ik het minder snel kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.