3 Dingen die ik leuk vond aan Verleidelijk Lekker

Yes, eindelijk een boek dat ik heerlijk ontspannen heb kunnen lezen! Normaal lees ik het liefst non-fictie, maar fictie lezen had ik al heel lang niet gedaan. Het was lastig om mijn aandacht erbij te houden en een boek uit te lezen. Dit boek daarentegen was heel lekker makkelijk leesbaar en het is echt een feel good verhaal. Ik vertel je graag meer over deze chicklit!

Het is lekker leesbaar geschreven

Het grootste voordeel van het boek is dat ik het überhaupt heb kunnen lezen. Ik las het op vakantie waar ik weinig prikkels van buitenaf had, dat ook. Maar zelfs als je dat wegdenkt is het een lekker makkelijk geschreven boek. Er staan geen lange, ingewikkelde zinnen in en het is niet de bedoeling dat het prijzen wint om de poëtische teksten die erin staan.

Nee, het boek is juist lekker simpel geschreven, het verhaal is makkelijk te begrijpen en je racet zo door het boek heen. Ik denk dat sommige mensen hem zelfs in een dag uit zouden lezen, haha. Ik deed er iets langer over, maar dat vind ik niet erg. Dit is echt een fijn boek om mee te nemen op vakantie of om thuis te lezen als je al een tijdje niets gelezen hebt. Het is lekker makkelijk.

Het onderwerp is superleuk

Het onderwerp van het boek is superleuk. Het gaat namelijk over een jongedame die werkt bij een vrouwentijdschrift. Ze krijgt haar eigen column, maar het onderwerp is iets anders dan waar ze op gehoopt had. Uiteindelijk belandt ze in de sportschool en nouja… de rest moet je zelf maar lezen!

Je maakt kennis met haar ouders, beste vriendin en collega’s. En leuk voor mij: het speelt zich allemaal af in Alkmaar en zelfs een stukje in Schagen. Dat is behoorlijk hier in de buurt, dus ik herkende wel wat plekjes.

Het einde is precies zoals je hem zou willen

Het einde is hartverwarmend. Je weet aan het begin nog niet hoe het gaat eindigen (soms weet je dat bij series of feel good films wel al, je kent het wel). Maar ik weet zeker dat je het boek met een voldaan gevoel dichtklapt wanneer je klaar bent!

En nog een voordeel, voor €6 kun jij hem ook lezen!

Ik was aan een volgend leesboek begonnen, maar dat bleek iets meer een roman te zijn dan een chicklit, en daar kom ik dus niet doorheen, haha. Volgende keer kletsen we weer over een non-fictie boek. Maar ik was zo aangenaam verrast door dit boek dat ik het toch graag met je wilde delen.

DELEN:

3 reacties

  1. ver-dwalen 18 september 2021 / 08:27

    Klinkt heerlijk voor in de herfst met een kop thee en een dekentje onder de bank!

  2. Judith 20 september 2021 / 15:28

    Wat een leuk artikel! Je enthousiasme voor dit boek spat ervan af (en ik ben het helemaal met je eens).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.