3 Feel good boeken om mee te relaxen

Vroeger was ik echt een lezer, ik las als kind graag boeken. Ook als tiener heb ik veel boeken van Sophie Kinsella (de chicklitqueen) gelezen in het Engels, om beter te leren Engels lezen. Dat zijn zulke makkelijke boeken, perfect om een taal te leren, maar ook om gewoon niet te veel na te denken en lekker ontspannen te lezen. Nu lukt lezen uit een boek me niet zo goed meer, maar ik kan wél boeken luisteren. De boeken uit deze blogpost zijn leuk om te lezen, maar ook om lekker te luisteren.

Het Cupcake Café

Dit boek spotte ik in december in de Bruna, het kerstboek leek me fantastisch. Maar dat is deel 2 van de serie. Daarvoor moest ik eerst nog deel 1 luisteren, die maar liefst 14 uur duurt. Vond ik te lang.

Ik ben nu héél blij dat hij zo lang duurt, want wat een gezellig en leuk boek is dit! Ik ben nog bezig in dit boek, maar ik ga hierna zeker het kerstboek luisteren, midden in maart, haha. Oja, had ik al gezegd dat ik voor dit boek viel vanwege de cover? Zó’n leuke cover!

Het boek gaat over Issy, die ontslagen wordt en besluit, geïnspireerd door haar opa, een eigen café te openen en daar allemaal lekkere cupcakes te verkopen. Dat gaat natuurlijk niet zoals gepland, maar dat hoort bij dit soort boeken.

Het cupcake Café is hier te koop via Bol. (check die prijs even, echt een aanrader!)

De Partycrasher

Ik denk dat je ervan houdt, of niet, maar ik houd van de voorspelbaarheid van de boeken van Sophie Kinsella. Sommige dingen weet je vanaf het begin al, ondanks dat is het boek niet té voorspelbaar. Deze keer was het boek hilarisch. Hij is ook niet zo lang, echt een leuk boekje voor tussendoor. Het luistert makkelijk en ontspannen. Ik ben wel fan!

Het gaat over een jonge vrouw waarvan het ouderlijk huis, waaraan ze erg gehecht is, wordt verkocht. Om afscheid te nemen wordt er een feestje gegeven, maar daarvoor is zij niet uitgenodigd. Wat er daarna gebeurt zegt de titel, haha.

De Partycrasher is hier te koop op Bol.

De Wensenwinkel

Dit is weer echt een decemberboek, je krijgt hier helemaal een kerstgevoel van! Het is gezellig, het is knus en echt een feel good boek!

Het boek brengt vier bijzondere personages samen die samen een oude winkel gaan omtoveren in een wensenwinkel: een winkel waar alle wensen waargemaakt worden.

De wensenwinkel is hier te vinden op Bol.

Ik heb de linkjes naar Bol erbij gezet, maar je kan er ook voor kiezen om net als ik te luisteren via Storytel. Via deze link luister je 30 dagen gratis, daarna kun je gewoon stoppen, je zit nergens aan vast. Ideaal om te proberen of je luisterboeken ook zo fijn vindt! Er staan onwijs veel boeken op, bijna alles dat je in de winkel ziet liggen is ook te luisteren via Storytel.

Wat voor soort boeken lees of luister jij graag?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.