3 Herfstvragen beantwoord

In de zomer beantwoordde ik zomervragen uit Het kleine dingen boek van Bonnie, deze keer gaan we door met de herfstvragen! Ik beantwoord drie vragen die je in het vragenboek kunt vinden.

Wat doe je het liefst op een stormachtige dag?

Het liefst kijk ik naar Gilmore Girls op de bank met een kopje thee en kruidnootjes of een ander lekker koekje. Gilmore Girls is echt dé herfstserie, zo knus!

Wat ik ook heel leuk vind om te doen is om in een cafeetje te gaan zitten en daar een lekkere warme chocolademelk te bestellen met extra veel slagroom. Dat vind ik ook heel gezellig om te doen op een stormachtige dag.

Verder vind ik een stormachtige dag ook perfect om mijn spulletjes uit te zoeken en op te ruimen.

Bij welke supermarkt kom je het vaakst? Waarom kom je daar vaak?

Ik doe bijna al mijn boodschappen bij Albert Heijn. Alleen als ik iets specifieks nodig heb ga ik even naar de Jumbo of als ik een kortingscode heb bestel ik bij Crisp.

Maar Albert Heijn zat bij mijn ouders in de buurt, dus deed ik daar toen altijd al boodschappen. Vervolgens ging ik glutenvrij eten, wat bij AH ook heel fijn is, want overal staan glutenvrije tekentjes op bij huismerkproducten. Dat maakte het begin wat makkelijker! En nu woon ik praktisch naast de Albert Heijn, een andere supermarkt is veel verder. Ik vind de kwaliteit van de producten ook altijd goed, heel tevreden ben ik over Albert Heijn.

Het lijkt wel een verkooppraatje, is het natuurlijk niet.

Welke elektrische apparaten heb je vandaag (al) gebruikt?

Ik heb mijn telefoon ‘s nachts opgeladen, dus ik heb mijn lader gebruikt en natuurlijk mijn telefoon zelf. Verder gebruikte ik bij mijn ontbijt mijn magnetron en broodrooster en mijn kokendwaterkraan. Daarna gebruikte ik mijn laptop en vervolgens zette ik ook nog de tv aan. Dat is al best veel, haha! Oja, ik heb ook mijn spiegelreflexcamera gebruikt. Dat was het wel, meer ga ik ook niet gebruiken vandaag.

Het boek met deze herfstvragen van Bonnie vind je hier. Ik vind het echt een onwijs leuk invulboek, de vragen zijn niet zo standaard!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.