3 Last minute budget Valentijn DIY’s!

Jaaaa, het is alweer bijna Valentijnsdag! Cadeautjes geven voor Valentijn is leuk, maar een duur cadeau voelt al gauw weer een beetje overdreven. Ik bedacht drie kleine cadeautjes die je zelf kan maken. Zodat je niet het geld hoeft uit te geven, maar wel de liefde en aandacht cadeau kan geven!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Geef jij dit jaar iemand een valentijnscadeautje?

DELEN:

27 reacties

 1. Josan 8 februari 2016 / 06:31

  Ik ga voor de derde optie. Die vind ik leuk. Elk jaar mag man met Valentijn skiën met zijn vrienden en blijf ik thuis met de kinderen. Lijkt me een heel gepast Valentijnscadeau.
  Josan blogde laatst over… 1 maand Rapley onze eerste ervaringen

 2. MamaOnderneemt 8 februari 2016 / 06:33

  Mooie krullen hoor Lisanne (helemaal valentijnsproof, haha!). Die cadeaubonnen zou ik echt moeten maken! We zeggen te weinig tegen elkaar hoeveel we van elkaar houden en we doen te weinig leuke dingen samen! Ik weet zeker dat mijn vriend dit ontzettend leuk en lief zou vinden! Dus ik denk dat ik hier wel mee aan de slag ga! Ik heb gelukkig nog een paar dagen de tijd! Fijne dag vandaag!
  MamaOnderneemt blogde laatst over… Schoonmaakroutine: in 2 uur een brandschone en vetvrije keuken

 3. Darina 8 februari 2016 / 06:40

  Wat een leuke ideeën. Ik moet nog steeds iets verzinnen haha, maar je hebt me wel op ideeën gebracht!
  Darina blogde laatst over… Weekend Notes #42

 4. Charelle 8 februari 2016 / 07:26

  Van die zelfgemaakte cadeaubonnen zijn altijd zó leuk om te geven! En makkelijk te maken. Tof idee! ^^

 5. Sandra 8 februari 2016 / 09:40

  Leuk je krullen! Leuke ideetjes! Het hartjes doosje is mijn favoriet.

 6. Lidia 8 februari 2016 / 09:41

  Ik ga het kadobonnendoosje maken, superleuk idee! En ik ga speciaal en lekker koken?

 7. Bianca 8 februari 2016 / 11:33

  Leuke ideeën Lisanne. =D
  Ik heb inspiratie opgedaan en weet nu wat ik man- en dochterlief kado wil doen. Ik had al wat geregeld voor de kaarten maar ik wil er ook een lief kadootje bij doen. Inderdaad niet duur of chique maar met veel aandacht en liefde gemaakt. gheghe Ik vind het op deze manier ook leuk voor mezelf. 😉
  TFS. Fijne Valentijnsdag gewenst. 🙂

 8. Karen 8 februari 2016 / 14:06

  Het heeft eventjes niets te maken met je blogpost maar je hebt je haren leuk! Ik knutsel niet zo graag maar vind het wel leuke ideetjes. Ik ga samen met mijn vriend op valentijns-avond waarschijnlijk een horrorfilm huren. Niet echt voor valentijntjes maar daar houden we samen van 🙂
  Karen blogde laatst over… Mijn vetrolletjes! Dag en tot nooit meer! (+tips)

 9. Melanie 8 februari 2016 / 17:56

  De cadeaubonnen zijn erg leuk! Ga ik zeker eens mee aan de slag! 🙂 Verder heb ik nog een vraagje aan je; Waar heb je je sharpies gekocht? Want ik wil ze heel erg graag maar weet niet waar ik ze het beste kan halen. X

 10. Frédérique 8 februari 2016 / 19:03

  Je ziet er mooi uit, wauwie 😉 Die bonnen maakte ik vroeger altijd! Leuk en mooi (!) gedaan allemaal 🙂

 11. Kelly 8 februari 2016 / 19:10

  Ik denk dat ik het cadeaubonnen doosje ga maken. Volgens mij is dat wel iets waar ik hem blij mee maak haha.

 12. Tiffany 8 februari 2016 / 19:12

  Super leuke cadeautjes! Ik vind dat potje met snoep echt heel leuk voor mijn vriend. Maar eigenlijk doen we niets met valentijn, ik vind verjaardagen persoonlijker. Eerste paar jaar hebben we wel valentijn gedaan hoor 😉
  Tiffany blogde laatst over… Happy journal: shoppen & taart

 13. Julia 8 februari 2016 / 20:38

  Valentijn valt op zondag dus ik ga lekker ontbijt op bed maken voor mijn moeder.
  In de avond denk lekker kaasfondue maken voor haar en verder, all you need kijken.
  ben beetje te laat om iets te knutselen maar ik ga het doosje zéker voor moederdag maken!
  Mijn zus heb ik al Valentijn post gestuurd.
  Handig de hartjes sjabloon!

 14. nienke 9 februari 2016 / 19:42

  Mijn vriend en ik hebben allebei helemaal niks met valentijn, nooit iets gedaan ook maar wel leuke tips!
  en je haar, geweldig! love it
  nienke blogde laatst over… Doelen voor februari

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.