Inspirerend boek: 365 Dagen succesvol

Op het moment dat ik hoorde over dit boek wist ik meteen, deze móest ik lezen! Ik ben een soort van geobsedeerd door het begrip ‘succesvol’. Want wat is het en hoe bereik je het? Volgens mij willen we allemaal wel succesvol zijn… en dit boek helpt je een handje. In dit artikel geef ik mijn mening over het boek 365 dagen succesvol!

365dagensuccesvolreview

365dagennaareensuccesvo

1. Welke acties ga je nu ondernemen? Invullen! 2. Refelecties van je leven nu, leuk om in te vullen! 3. ‘Het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven’ 4. Een stukje theorie

Er zijn een aantal dingen die ik heel erg leuk vind aan het boek 365 dagen succesvol:

 • Het is geen saai tekstboek, alles is heel soepel en toegankelijk geschreven. Je vindt in het boek veel tabelletjes, tekeningen, quotes en voorbeelden. Op leesbaarheid scoort dit boek zeker een 10. Het helpt ook dat je alles meteen kunt toepassen op jouw leven, het is absoluut geen ver-van-je-bed show.
 • Het is echt een werkboekje, er zijn veel pagina’s waarop je dingen moet invullen. Op die manier ga je actief nadenken hoe je het op jezelf kan toepassen. Dat zorgt er goed voor dat je niet na het lezen van het boek alles weet, maar dat je ook precies weet hoe je het zelf kunt doen!
 • Er staan veel inspirerende quotes en voorbeelden in het boek. Alleen hierdoor vind ik dit boek al de moeite waard!
 • Het is natuurlijk heel leuk dat al die quotes erin staan, het heel interactief is en dat het lekker leest, maar de dingen die in het boek staan zijn ook werkelijk nuttig. Er worden echt ‘verandermanagement’ (zoals men dit zo leuk noemt) aspecten bij gehaald. Af en toe heb ik echt gedacht ‘wow, zit dat zo?’, sommige dingen waren bijzonder verhelderend. Daardoor extra leuk om te lezen!

365dagennaareensuccesvolleven

‘Als je een schip wilt bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.’

Antoine de Saint- Exupery

Dit is misschien wel mijn favoriete quote uit het hele boekje.

Verder is het boek niet het enige onderdeel van 365 dagen succesvol. Bij het hele ‘365 dagen succesvol’ concept hoort ook een hele leuke Facebook pagina, waarnaar meerdere malen verwezen wordt. Je kan daar ook echt je vragen stellen en er worden regelmatig leuke updates geplaatst. Ook zonder het boek gelezen te hebben is de 365 dagen succesvol Facebook Pagina erg leuk! Ik ben fan! (letterlijk én figuurlijk, haha)

En ook staat er een blog van 356 dagen succesvol online die regelmatig (eens per week volgens mij) geüpdatet wordt. Heel erg leuk en leerzaam, wederom; ook zonder dat je het boek hebt gelezen!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sw_sfp8e1tc

Maar wat ik echt het allermooiste vind uit het hele boek is dit wat ze in de bovenstaande video vertellen. De aanleiding van dit boek is een persoon die voor mij een enorme inspiratie was, ik kende hem niet, maar hij was op tv in Over Mijn Lijk. Ik schreef hier al eens over een van zijn uitspraken.

Het boek is onder anderen hier op Bol.com te koop en kost 9,99 euro. (hij is ook verkrijgbaar in e-book versie voor 7,99 euro)

Ik ben heel positief over dit boek dus! Zeker een aanrader als jij ook wil dat 2013 jouw jaar wordt 😀 Of een leuk cadeau voor iemand die deze boeken interessant vindt. Is het iets voor jou, dit boek?

14 reacties

 1. Alyssa 20 december 2012 / 08:44

  Lijkt me een interessant boek! Misschien ga ik deze wel lezen in 2013

 2. Sylvia 20 december 2012 / 10:11

  Oew leuk! Ik ga die Facebookpagina eens even bekijken 🙂

 3. SanneWierda 20 december 2012 / 12:14

  Leuk! Wil me eens gaan wagen aan dit soort boeken, deze tip is dus precies op tijd, haha!

 4. Femke 20 december 2012 / 13:15

  Ja dit boek lijkt me gaaf! Ik heb de 13-stappen-test via de mail al van hen ontvangen en wil nu zeker het boek dat erbij hoort ook nog lezen! Lijkt me heel inspirerend!

 5. Hester 20 december 2012 / 14:10

  Klinkt goed! En die quote is inderdaad supergoed!

 6. Merel 20 december 2012 / 15:55

  Je hebt me helemaal enthousiast gemaakt. Ik heb m net besteld. 🙂

 7. Josie 20 december 2012 / 22:52

  Jammer dat m’n kerst cadeaus al gekocht zijn, misschien zelf aanschaffen dan maar. Goede tip, lijkt me wel wat =)

 8. Anouk 21 december 2012 / 23:04

  Oh jee, dat is toch wel een heel geschikt boek voor mij.

 9. Naomi 23 december 2012 / 16:05

  Ik heb ‘m inderdaad al gelezen dit boek en geef ‘m binnenkort cadeau aan m’n beste vriendin. Hun seminars zijn ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.