3x Lipfinity lipsticks getest

Nooit eerder probeerde ik de Max Factor Lipfinity producten. Eens moet een eerste keer zijn, toch? Ik ben best verrast door de producten! Ik testte drie verschillende producten, allemaal in een neutrale rozige kleur. Wat ik ervan vind? Dat vertel ik je in deze blogpost.

Ik heb drie producten opgestuurd gekregen van Blisso, de originele Lipfinity, de Lipfinity Lip Colour 24hrs en de Lipfinity Lasting Lip Tint. Tijd om ze te testen!

Als eerste hebben we de Lipfinity Lip Colour 24hrs in de kleur 160 iced, een mooi neutrale kleur. Een beetje mijn eigen lippen, maar beter. Ik houd wel van dat soort kleurtjes! Deze lipstick heeft twee verschillende stappen, met de eerste breng je de kleur aan, met de tweede doe je er een doorzichtige balsem overheen. Deze blijft heel lang goed op je lippen zitten, dat is wel heel fijn!

De prijs van dit product is €13,95.

Dan de meest opvallende van de drie, de Lipfinity lipstick. Ook dit is een rozige kleur, maar hij is minder neutraal en iets opvallender dan het vorige lipproduct. De lipstick is wat stroef en wat droger dan de meeste lipsticks, waardoor hij goed blijft zitten. Bij mij is lipstick al snel opvallend door mijn lichte huid en haar, dus dit kleurtje is perfect voor mij, een beetje tussen heel neutraal en fel in.

De prijs van dit product is 10,95, het is de kleur 66 Scarlet.

De Lipfinity Lasting Lip Tint is niet echt een lipstick, hij voelt heel anders aan op mijn lippen. Na het aanbrengen heb ik het gevoel alsof er niets op mijn lippen zit, maar je ziet wel een kleurtje! Ik denk dat dit product het meest natuurlijk oogt van de drie. En zo voelt hij ook. Ik denk dat dit mijn favoriet is! De kleur die ik hier heb is nummer 10, de kleur Latte.

De prijs van dit product is €8,95.

De Lipfinity producten van Max Factor kun je bestellen bij Blisso, zij hebben een uitgebreid assortiment met de verschillende producten en kleuren uit deze lijn.

Heb jij weleens een Lipfinity product van Max Factor geprobeerd?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.