4 blogs met de mooiste foto's!

Foto’s op een blog zijn belangrijk. Het is fijn als iemand leuk kan schrijven en iets leuks te vertellen heeft, maar het oog wil ook wat. Op internet zijn we allemaal snel, we klikken iets aan en in no time klikken we het weer weg. Behalve… als die blog perfecte foto’s heeft. Ik kan tijden rondkijken op de volgende blogs, en dan alleen al naar de foto’s. Mijn vier favorieten!

Van Alyssaa is het volgens mij wel duidelijk dat ik fan ben van haar foto’s. Ik kan echt wegdromen op haar blog. Als haar stukjes nergens over zouden gaan, zou ik haar blog nog bezoeken. Alleen om de foto’s. De foto hierboven is absoluut niet haar mooiste, maar ik wilde laten zien dat zij zelfs een foto van een nagellakje nog boeiend kan maken.

Ook ben ik fan van de foto’s op Miss Lipgloss. Het is allemaal heel duidelijk, practisch, maar toch een lust voor het oog. Die eerste twee zijn natuurlijk belangrijk voor een beautyblog, what you see is what you get. Maar dan wel mooi vastgelegd! En op Misslipgloss.nl vind je ook altijd een overload aan foto’s, fijn!

En natuurlijk hebben we nog veracamilla! Hoewel menig beautyblogger simpele en duidelijke foto’s probeert te maken, is dat niet waar ik warm van word. Ook Vera haar foto’s zijn duidelijk, maar je ziet ook altijd dat ze zeker wel creatief bezig is geweest. Dat vind ik altijd leuk om te zien, dat erover nagedacht is, dat iemand er tijd in gestoken heeft. En met resultaat!

En als laatst (but not least) Uniquestyle. Ook hier is er iemand lekker creatief bezig geweest met foto’s. Maar veel productfoto’s zijn zo mooi clean dat ik er ook blij van word. Dat is nog eens een andere definitie van simpel, hier mogen veel andere beautybloggers wat mij betreft een voorbeeld aan nemen!

Nu moet ik hierbij zeggen dat dit mijn favorieten zijn, het kan natuurlijk dat jij deze foto’s helemaal niks vindt. Maar dan ben ik wel benieuwd welke blogger jij vindt dat de mooiste foto’s maakt!

DELEN:

18 reacties

 1. Mariska 9 februari 2012 / 08:27

  Zij maken inderdaad hele mooie foto’s! Zelf heb ik niet zo een dure camera maar probeer er toch wat van te maken elke keer weer 🙂

 2. Kinga 9 februari 2012 / 08:37

  Ik vind dat Alyssa inderdaad echt supermooie foto’s maakt, ook leuk dat het niet altijd beauty is enzo!

 3. Lisa 9 februari 2012 / 10:19

  Ze maken inderdaad allemaal mooie foto’s maar ken er nog meer die ook mooie foto’s maken 😀 Het is waar dat het een grote plus is als er mooie foto’s zijn ook 🙂

 4. Lenneke 9 februari 2012 / 10:49

  Ja, door vooral de foto’s van Alyssaa wil ik nieuwe lenzen kopen… Blogs zijn slecht voor de portemonnee, zo nu en dan!

 5. Lien 9 februari 2012 / 11:35

  Ik ben persoonlijk het meest fan van de foto’s van Alyssa! 🙂

 6. Jildou 9 februari 2012 / 11:39

  De foto’s van Alyssaa zijn inderdaad erg mooi!
  De website van Jennifer Elbert heeft ook hele mooie foto’s.
  Daar wordt je ook gewoon heel erg blij van. Ik hoop dat ik ook zulke mooie foto’s kan maken ooit 🙂

 7. Anneke 9 februari 2012 / 13:39

  Foto’s maken absoluut een verschil. Heel belangrijk.
  Die bij MissLipgloss vind ik ook altijd erg sprekend.

 8. Daniëlle 9 februari 2012 / 16:51

  Ik ben het echt volledig met je eens, vooral de foto’s van Miss Lipgloss kan ik echt van genieten.

 9. Carmen 9 februari 2012 / 17:30

  Jaaa, Alyssaa maakt heel mooie foto’s! De anderen kende ik nog niet 🙂

 10. Miranda 9 februari 2012 / 20:10

  Ik ben het er helemaal mee eens 😀 Vooral Vera en Sharon zijn wel echt mijn favorieten;D

 11. laura 9 februari 2012 / 21:05

  je mist alleen streusel de blog van sander.

 12. Ise 9 februari 2012 / 21:56

  De foto’s van miss lipgloss zijn echt mijn favoriet! Vooral die van New York, ik ga er zelf heen in Mei en als ik die foto’s zie kan ik echt niet wachten!!

 13. Vera Camilla 9 februari 2012 / 22:40

  Hey wat leuk en lief!! Ik zag vanmiddag deze blogpost al even voorbij komen, maar had geen idee dat ik er ook tussen zou staan. Heel erg tof! *bloos*

 14. Milou 10 februari 2012 / 14:12

  Je hebt helemaal gelijk. Ik ben druk aan het oefenen en ik doe mijn best! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.