4 Eigenschappen van mij uitgedrukt in H&M fall fashion

Laatst zat ik eens rond te neuzen op de website van de H&M. Oh, how I love H&M… Maar alweer een ‘wishlist’ maken vond ik een beetje afgezaagd. Toen kwam ik tot de conclusie dat ik mijn favorieten kon onderverdelen in vier thema’s. En bij deze thema’s horen eigenschappen van mij. Dus… H&M herfstmode in de vorm van 4 van mijn eigenschappen, kijk mee!

eigenschappen

Lekker gek

Af en toe vraag ik me af of ik niet te serieus ben. Op de middelbare school werd ik wel een beetje gezien als een braaf en serieus meisje. Tenminste, dat heb ik me laten vertellen (vooral door mensen die mij niet zo goed kennen, hahahaha).

Nu weet ik wel dat ik ook wel van lekker gek houd. Deed ik toen al hoor. Maar hoe leuk is het om je eigenschappen terug te laten komen in je kleding? Is dat eigenlijk niet waar heel die fahion/style wereld om draait? Jezelf laten zien?

Goed, ik houd van lekker gek. Soms pas ik het toe, verstand op 0 en gewoon doen! Maar nog niet zo heel vaak, veilig is zo lekker makkelijk. Daarom is een van mijn voornemens (eigenlijk al best lang) om meer kleur te dragen. En dan vooral vrolijke kleuren! Dat blijkt misschien wel een beetje uit deze eerste collage.

Vooral de eerste twee broeken knipogen naar me. Echt.

Stoer joh!

Ik heb best wel wat verschillende kanten. Een van mijn persoonlijke favorieten (hoezo dubbelzinnig?) is de stoere kant! Zwart, zwart, zwart, en nog meer zwart!

Soms ben ik best wel een stoere chick, al zeg ik het zelf!

Leren jasjes, korte broekjes, stoere laarsjes, toffe loafers. Misschien dat ik nu de korte broekjes wel aan durf (ik ben een beetje afgevallen). Hoe cool zou dat zijn? En die ‘leatherlook’ broeken vind ik heel erg gaaf, alleen Tim is het niet helemaal met me eens.

Sjieke Miep

Ik denk dat elke dame wel een paar items in haar kast moet hebben die onder de categorie ‘chic’ vallen. Gewoon, om al je andere kleding mee te matchen en om er verzorgd uit te zien.

Waar ‘Sjieke Miep’ op slaat? Mijn broer noemt me altijd Miepje en dat sjiek is een klein beetje sarcastisch. Ik ben namelijk niet zo heel erg ‘chic‘, maar vind het wel tof om items als deze te dragen!

Lekker comfortabel

Comfy kleding is voor mij echt heel erg belangrijk. Als ik thuis kom van een (kort) dagje werken dan worden mijn minder lekker zittende kledingstukken meteen omgeruild. Waarvoor? Door een lekkere warme trui of een lekker vest en het liefst zo’n lekkere H&M chill pyjamabroek. En pantoffels. Lekker warm, daar houd ik van.

Maar natuurlijk is het nog beter als dat niet nodig is. De twee vesten die je boven aan deze afbeelding ziet staan zijn lekker warm, comfortabel en zien er toch heel leuk uit. De perfecte combi! Als een kledingstuk die eigenschappen heeft, dan ben ik helemaal tevreden.

Haha, ik heb een beetje om mezelf gelachen terwijl ik deze collage’s maakte. Maar het is toch best een goed idee, dit artikel. Welke van mijn kanten staat jou het meest aan? En welk item is jouw favoriet?

6 reacties

 1. Hester 21 september 2012 / 08:40

  Leuk idee om je favorieten zo te delen! Ik herken me hier wel in hoor. Die gekleurde broeken met print vind ik echt gaaf, sowieso kleur. Heel stoer met leer en zwart ben ik niet, maar ik wil misschien wel iets meer zwart gaan dragen. Sjieke dingen, en dan vooral blousejes, vind ik heel leuk om te combineren met gewoon een spijkerbroek of iets anders casuals. En comfykleding die superwarm is moet er ook z√©ker tussen zitten! Maar meestal zijn dat gewoon de meest lelijke pyjama’s, haha.

 2. Ilse 21 september 2012 / 09:14

  Zitten leuke dingen tussen maar ook dingen die totaal niet bij mij passen. ūüėČ

 3. Anne 21 september 2012 / 09:37

  Super leuk idee en heel erg herkenbaar. Vaak ben ik bang om niet echt een duidelijke stijl te hebben, maar eigenlijk is stijl net als persoonlijkheid; veelzijdig. Niets is immers zo veranderlijk als een mens!

 4. Ise 21 september 2012 / 17:49

  Ik heb van alles wel wat! Komt misschien ook omdat mijn kast nogal vol zit haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.