4 lente-outfits met m'n nieuwe mintgroene ballerina's

De zon begint steeds beter te schijnen, je ziet overal blaadjes en bloemetjes aan de bomen verschijnen… jawel dames en heren, de lente is in aantocht! Over de temperaturen durf ik nog niets te zeggen, voordat we straks weer een pak sneeuw op ons hoofd krijgen (you never know…). Nu heb ik een heel fijn, lenteachtig, luchtig, vrolijk paar mintgroene ballerina’s in de kast staan, en ik kan niet wachten om ze te dragen! Ik moet nog eventjes geduld hebben (tenzij ik wil dat mijn tenen bevriezen), maar deze lente-/zomerachtige outfits heb ik alvast bedacht met mijn nieuwe schatjes!

mintgroene ballerina's

Only spijkershortje – Primark blouse

Een perfecte outfit voor de warmere casual dagen. Lekker vrolijk door de schoentjes!

Clarks ballerina's

Rokje gemaakt van een H&M top (zelf gedaan, knap he!) – witte luchtige top van Primark

Een perfecte outfit voor een zomers feestje. Het glitterrokje maakt het feestelijk en de pop of colour van de schoenen maakt het plaatje af!

Vest van tweedehands kledingwinkeltje – jeans van Pull & Bear – riempje ? – top van H&M

Deze is wel lekker lente-achtig, maar ik denk dat deze het meeste kans maakt voor onze Hollandse temperaturen. Ik denk dat dit wel een van de manieren wordt waarop ik mij mintgroene ballerina’s het meest ga dragen.

Jurkje H&M – riempje ?

En last but not least, een fijn feestelijk jurkje, gouden riempje en de schoentjes! Ook lekker feestelijk maar heerlijk comfy.

Over mijn nieuwe schoentjes trouwens, ze zijn van Clarks en ik ben er verliefd op. Je merkt echt dat Clarks een kwalitatief goed merk is, het suede is super zacht en ze lopen heerlijk (en ze zitten bij mij ook prima, ondanks mijn moeilijke voeten). Dit is mijn eerste paar Clarks schoenen, maar ik weet bijna wel zeker dat er nog meer paren zullen volgen in mijn leven, haha! Mijn schoentjes vind je op de Clarks website in de categorie ballerina’s, met nog veel meer fijne paartjes.

Gelukkig kunnen de schoentjes ook  prima aan bij een lange broek, een stoer leren jasje en een oversized sjaal en hoef ik niet te wachten tot het echt hoog zomer is, haha. Welke outfit is jouw favoriet? En hoe zou jij deze mintgroene ballerina’s combineren? Ik kan nog wel wat tips gebruiken!

34 reacties

 1. Paulien 24 april 2013 / 07:32

  Lekker kleurtje, dat mintgroen!! En leuke combinaties. Laat nu de zomer maar komen!!!

 2. Charlotte 24 april 2013 / 07:51

  Leuke outfits!
  Ik vind je mintkleurige schoentjes zo leuk! 😀

 3. Vera 24 april 2013 / 08:02

  Wauw, wat een leuke combi’s! Ik zag laatste ook mint groene schoenen maar heb ze niet gekocht omdat ik dacht dat dat toch nergens onder zou passen… nu ik jouw leuke outfits zie heb ik spijt. Misschien vandaag toch nog maar even terug naar de winkel! 🙂

 4. Alyssa 24 april 2013 / 08:05

  Leuke outfits heb je samengesteld!!! Dat rokje van H&M heb ik ooooook. Kan niet wachten totdat we deze outfits kunnen gaan dragen, nu nog beetje koud helaas.

 5. Tamarah 24 april 2013 / 08:08

  Wat leuk en knap dat jij je eigen rokje hebt gemaakt! En de mintgroene schoenen vind ik erg leuk. Ze zijn heel makkelijk te combineren.

 6. Deborah 24 april 2013 / 08:18

  Wat een leuke dingen! ze zouden zo in mijn kleerkast passen 🙂

 7. Anouk 24 april 2013 / 08:35

  Wat een leuke schoentjes! Ik zou ze zelf het liefst dragen op de derde, meest Hollandse, manier 🙂

 8. Kimberly 24 april 2013 / 08:37

  De eerste outfit vind ik echt geweldig! 😀 Ik vind je ballerina’s erg leuk 🙂

 9. Ilse 24 april 2013 / 08:44

  Leuke combinaties en ik vind je ballerina’s echt leuk. Super dat ze ook nog eens zo comfortabel zijn!

 10. Hester 24 april 2013 / 09:05

  Leuke schoentjes! Ondanks de kleur passen ze toch wel bijna overal bij volgens mij. Leuke outfits!

 11. Edith 24 april 2013 / 10:29

  Leuke ballerina’s en super leuke outfits!

 12. Laura 24 april 2013 / 10:47

  Wowie! Die schoentjes zijn echt superleuk 🙂 Heel vrolijk en ‘luchtig’ (beetje gek woord voor schoenen..) haha

 13. Lianne 24 april 2013 / 11:05

  Geweldig! Nu het warme weer nog, hihi.

 14. Maire - The lifestyle bird 24 april 2013 / 11:33

  Hele leuke outfits! Ik kan niet wachten tot we zulke outfitjes aan kunnen! Maar vandaag en morgen is het iig al lekker weer, rond de 20/22 graden hier in Antwerpen en de zon schijnt fantastisch vandaag! 😀

 15. Stephanie 24 april 2013 / 11:50

  Super leuke schoentjes! Leuke combinaties heb je er mee gemaakt.

 16. Annelie 24 april 2013 / 12:43

  Hele leuke schoentjes! Hopelijk word het snel lekker weer 🙂

 17. Merel 24 april 2013 / 12:44

  Zou het kunnen dat dat riempje van Bersha is? Ik heb namelijk ook zo een (lijkt er verdacht veel op) en die komt ook van de Bershka. 😉
  Leuke outfits trouwens. Ik vind het leuk dat je toch in deze outfits een duidelijke stijl steeds terug ziet komen. 🙂

 18. Kirsten 24 april 2013 / 13:45

  Wat een mooie ballerina’s! (: geweldig kleurtje. Je hebt er mooie outfits mee gemaakt!

 19. Esmée 24 april 2013 / 16:00

  Leuke setjes, ik vind vooral de eerste érg leuk! 😀

 20. Swaen 24 april 2013 / 19:37

  Wat een leuke schoentjes! Leuke combi’s heb je ook gemaakt.
  Liefs, Swaen

 21. Biancaa 24 april 2013 / 21:49

  Leuke outfits, die ballerina’s vind ik echt leuk!

 22. Ilse 24 april 2013 / 21:52

  Wat een vrolijke schoenen! Weet niet of het echt iets voor mij zou zijn, maar ik vind het echt iets voor jou, vooral met die leuke combinaties!

 23. Wanda 24 april 2013 / 22:04

  Leuk om je combinatie zo te zien! Vind het zelf soms wel moeilijk om iets bij elkaar te zoeken. Ik wil morgen nog even kijken voor ballerina’s, gewoon een keer wat platte schoentjes die makkelijk te combineren zijn…

 24. Winnie 25 april 2013 / 14:49

  Super leuke ballerina’s, vooral die kleur is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.