4 Redenen om je vakantieverblijf te boeken via Natuurhuisje

Vorig jaar ben ik voor het eerst samen met Bernard naar een huisje midden in de natuur op vakantie gegaan die we geboekt hadden via Natuurhuisje.nl. We wilden graag genieten van de natuur, ons eigen plekje voor vakantie, maar ook de drukte kunnen opzoeken als we dat wilden. 4 Redenen waarom jij ook je vakantie via Natuurhuisje zou moeten boeken zet ik in deze blogpost op een rij.

Natuurhuisje is een platform waarop mensen hun huisje aanbieden voor verhuur, voor bijvoorbeeld een fijne vakantie. Op Natuurhuisje vind je voornamelijk accommodaties die in of nabij de natuur te vinden zijn.

Midden in de natuur

Ik kan natuurlijk alleen spreken over mijn eigen ervaring. Vorig jaar gingen we in september naar Duitsland, Ratingen. Ons huisje lag midden in een bos, maar er was ook een prachtige tuin bij het huisje. Het was heerlijk om zo midden in de natuur te zijn, echt heel fijn.

Je bent in no-time midden in de stad

Het hangt natuurlijk af van wat voor huisje je kiest, maar in ons geval waren binnen 30 minuten in 3 grote steden. Zo konden we musea bezoeken, ging ik naar een glutenvrije bakkerij en bekeken we een kasteel. Er was nog veel meer te doen, ik had er zo maanden kunnen blijven zonder me te vervelen!

Geniet van de rust

Als je de tuin uitliep had je een pad dat zo het bos in ging. Daar kon je heerlijk wandelen en genieten van al het groen. Het was zó rustig bij ons huisje midden in de natuur, dat was echt heel prettig.

De accommodatie was boven het huis van de verhuurders, daar hadden we totaal geen last van en is juist fijn als je iets wil vragen. De enorme tuin van de eigenaren was prachtig, voor ons was er privacy gecreëerd door middel van een afgesloten heel groot eigen stuk tuin. Daar konden we heerlijk in de zon zitten.

Heel veel keuze

Je kan zelf kiezen op de website of je in het bos wil verblijven, zoals wij, of dat je bijvoorbeeld liever in een huisje aan het water zit. Je kan kiezen voor een verblijf voor 2 personen, maar ook voor gezinnen of zelfs grote groepen zijn er veel fijne opties. Huisjes zijn te huren in Duitsland, Nederland, België, maar ook in Frankrijk en Portugal staan zelfs Natuurhuisjes.

De volgende keer dat we op vakantie gaan ga ik zeker weer naar een Natuurhuisje kijken. Ik sluit zelfs niet uit dat we weer terug gaan naar het huisje waar we al geweest zijn, het was er zo fijn! Het was allemaal heel modern ingericht, het huisje was mega comfortabel en het uitzicht naar buiten naar de natuur was heerlijk. Dit is het Natuurhuisje in het Ruhrgebied waar wij zaten, lees ook zeker de recensies.

Heb jij weleens verbleven in een huisje geboekt via Natuurhuisje?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.