44 keer: Fruit inspiratie!

Normaal vond ik het altijd wel lekker makkelijk om naar een koekje, een snoepje, of een broodje te grijpen. Fruit is altijd toch weer even net wat meer moeite, hoe stom dat ook klinkt. Tijdens het sapvasten wilde ik niets liever dan een lekker stuk fruit of een smoothie met banaan erin. Ik denk dat jullie ook nog wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken voor een extra stukje fruit vandaag. Vandaar de fruit inspiratie afbeeldingen. Maar liefst 44 keer fruit inspiratie, geniet mee!

fruit inspiratie

fruit

fruit

fruit inspiratie

fruit inspiratie

fruit

fruit

Afbeeldingen via weheartit

Zoals je ziet zit er ook wat groente tussen, maar ook dat is gezond. Dus dat mocht, vond ik! Eten jullie genoeg groenten en fruit? En… waar hebben jullie nu zin in? 😛

14 reacties

 1. Hester 18 september 2012 / 07:32

  Wauw, het ziet er zo hartstikke lekker (is het ook) en vrolijk uit! Ik eet elke morgen op school fruit, de laatste tijd vaak een sinaasappel. En ‘s morgens vers geperst sinaasappelsap, dat zijn ook alweer twee sinaasappels eigenlijk 🙂

 2. Yara 18 september 2012 / 08:51

  Jammie ik krijg er trek van! Ik eet laatste tijd super veel fruit.

 3. Roxanne 18 september 2012 / 09:27

  Ik elke dag genoeg groente en minimaal 1 stuk fruit. Die tweede schiet er wel eens bij in. Dat komt niet omdat ik het niet lekker vind, maar omdat mijn vriend meestal de boodschappen doet en dan vergeet hij het nog wel eens mee te nemen. Hij eet het zelf namelijk niet.

 4. Lyanne 18 september 2012 / 10:20

  Wat een leuk artikel! Ik vind het ook altijd best veel werk. Het klinkt inderdaad stom, maar ik wil gewoon gelijk kunnen eten en er niet veel voor hoeven te doen. Heel erg eigenlijk.

 5. Mirthe 18 september 2012 / 11:29

  Dit ziet er zó lekker uit! Ik hou van fruit.

 6. me 18 september 2012 / 12:39

  Ik maak meestal smoothies (met of zonder yoghurt) in de blender, dus gewoon schil erbij als het kan zodat je alle vezels ook binnenkrijgt, ideaal!

 7. Ise 18 september 2012 / 15:22

  Ziet er allemaal erg lekker uit! Ik pak vaak ook sneller een koekje ofzo, slechte gewoonte..

 8. Ilse 18 september 2012 / 18:56

  Ziet er heerlijk uit helaas mag ik alleen appel en wortel!

 9. Yvonne 18 september 2012 / 23:25

  Mmmm en ook allemaal zo kleurrijk<3

 10. Anouk 20 september 2012 / 06:38

  Ondanks dat fruit meer ‘moeite’ is, pak ik eerder fruit dan iets lekkers als het in huis is. Gezonder en bovendien frisser en natuurlijk gewoon lekker!

 11. Anne 21 september 2012 / 16:19

  Hmm lekker! Ik eet wel genoeg fruit, volgens de algemeen geldende normen althans. Groente weet ik niet zeker, maar ik denk het wel. Want sinds ik op mezelf woon eet ik vegetarisch en vaak meer groente.

 12. Johanne 23 september 2012 / 18:17

  Die watermeloenhartjes zijn echt leeeeuk! Die ga ik onthouden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.