5 Favorieten: Lenteversie!

Dit artikel is onderdeel van de ‘Week van de lente’ op Lisanneleeft.nl. Als je meer artikelen wil lezen uit deze week kun je hier kijken en voor meer informatie over deze themaweek kijk je hier.

Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie mijn favorieten liet zien. Maar ik had ontzettend veel zin om een lente-versie te maken! Kleding die ik weer aan kan, leesvoer van dit seizoen en make-up dat in de lente nog net eventjes een beetje leuker staat.

lentefavorieten

flow special

Als eerste de Flow Simplify your life special. Sinds ik de vorige special kocht ben ik om, ik houd van de Flow Specials. Deze keer dus over minimaliseren en simpeler maken van je leven. Past perfect bij de lente, als je ‘t mij vraagt! Ja, ik vind het heerlijk om lekker door heen te bladeren….

Make-up die in de lente nog net eventjes een beetje mooier staat, ik noemde het al in de inleiding. Maar ik denk dat we allemaal wel producten hebben die nu het mooier weer wordt en weer lichter is weer uit de kast worden getrokken. Dit heb ik met mijn Dainty blush van MAC, maar nog meer met mijn All That Glitters oogschaduw van MAC. Die oogschaduw is het eerste product dat ik ooit kocht van MAC en ik blijf het een geweldige kleur vinden.

Als ik naar mijn bakje met schrijfspulletjes kijk word ik spontaan vrolijk. Ik heb een set met vrolijk gekleurde fineliners, maar ook mijn ‘gewone’ balpennen hebben een leuk kleurtje. Verder zitten er nog wat markeerstiften in die uiteraard ook leuk gekleurd zijn. En ook altijd leuk: mijn aantekeningen zien er altijd zo vrolijk uit door de kleurtjes die ik gebruik!

En als laatste de kleding! De broek die ik kocht op Gran Canaria heeft een echte lentekleur, mooi licht. Ik liet hem al eerder zien in deze shoplog, hij komt van Pull & Bear.

En verder, de sneakerwedges van TopShop die een winterslaap hebben gehouden zijn weer wakker! Wanneer het vieze weer voorbij is mogen ze ook daadwerkelijk weer mee naar buiten. Ben bang dat ze anders vies worden… Maar ik kan niet wachten tot ik ze weer aan kan!

Dat zijn mijn ultieme lente-favorieten van het moment. En als ik ernaar kijk word ik nog vrolijker dan ik normaal van mijn favorieten word, haha. Heb jij nog ultieme lente-favorieten? Bijvoorbeeld kleding die weer aan kan of bepaalde make-up die je vooral in de lente draagt?

33 reacties

 1. Kelly Caresse 20 maart 2013 / 07:05

  Wat een leuke favorieten! Vooral de sneaker wedges van topshop vind ik gaaf 🙂 mooie fineliners en pennen heb je!

 2. kirsten 20 maart 2013 / 07:20

  Wat een leuke favorieten (: Die sneaker Wedges zijn pretty zeg!

 3. Ilse 20 maart 2013 / 07:21

  Ik heb wel één favoriet lente/zomerjurkje, ja. Eentje met veel bloemetjes. En bepaalde geuren douchegel of scrub gebruik ik ook graag in de lente.

 4. Lifesplash 20 maart 2013 / 07:25

  Ah wat leuk, al die MAC dingetjes! En die sneaker wedges zijn echt heel erg tof. Ik word echt helemaal vrolijk van dit artikel, vandaag precies is het lente toch? Hiephoi!

 5. MarCreaties 20 maart 2013 / 08:04

  Jaa toffe favorieten! Die sneaker wedges heb ik inmiddels ook al aardige tijd, alleen ik kon het niet aan om ze de hele winter niet te dragen dus die van mij zijn al wel aardig vies geworden haha! Maar het blijven wel heerlijke schoenen 😀

 6. Milou 20 maart 2013 / 08:10

  Ohh Dainty is echt mijn faaavo blush! Heerlijk voor de lente inderdaad 🙂

 7. Charlotte 20 maart 2013 / 08:22

  Ontzettend leuk om te zien !
  Die flow special lijkt me leuk! en die fine liners zijn zo leuk inderdaad.
  wauw! mooie MAC blush
  je sneakerwedges zijn stoer! ^^

 8. Kimberly 20 maart 2013 / 08:39

  Leuk om je lente favoriete te zien! 🙂 De flow special wil ik nog een keertje lezen, en Dainty is echt een mooie blush! Mijn favoriet (wat ook weer een beetje lente is haha) is op dit moment paasstol haha!

 9. MySuperSweetLife 20 maart 2013 / 09:11

  Mooie favorieten, normaal ben ik niet zo van de sneakers maar deze zijn echt prachtig!
  Liefs

 10. Elsa 20 maart 2013 / 09:35

  Aah, wat een prachtige wedges! Hier wordt ik nou vrolijk van! 🙂

 11. Suzanne 20 maart 2013 / 09:54

  Wat een mooie favorieten! Ik kan niet wachten op het mooie weer, ik word er nu alleen nog niet zo vrolijk van helaas.

 12. Esmée 20 maart 2013 / 10:05

  Haha, ik wordt ook vrolijk als ik naar mijn pennenbakje kijk, en je sneakerwedges zijn zo tof!

 13. Stephanie 20 maart 2013 / 10:24

  Wat een leuke favorieten! De blush van Mac ziet er echt heel mooi uit!

 14. LounaBeauty 20 maart 2013 / 10:47

  Leukkkk ! 🙂 Die blushess <3 en mijn lichte broek kan ik ook weer uit de kast trekken ,, yeah! En natuurlijk mijn nieuwe schoenen aan <3

 15. Laura 20 maart 2013 / 11:52

  Om vrolijk van te worden! Nu moet alleen het mooie weer nog komen.

 16. Elseline 20 maart 2013 / 13:37

  Ik word zo vrolijk van de bloemetjes die je buiten overal weer ziet. Toch een teken dat de lente weer (bijna) gaat beginnen!
  Ik vind het een hele leuke themaweek! 🙂

 17. Anouk 20 maart 2013 / 14:40

  Ik moet de Flow special nog kopen. Oepsie, helemaal vergeten!

 18. Rosalie 20 maart 2013 / 16:52

  Ik hoop dat ik binnenkort eindelijk weer met korte mouwen kan hardlopen!

 19. Hester 20 maart 2013 / 16:55

  Mooie foto’s Lisanne! En ook heel leuke favorieten. Ik heb nog niet echt speciale lentefavorieten (zolang je paaseitjes niet meetelt, haha), maar dat komt nog wel denk ik. Het is ook nog niet echt lente weer…

 20. Swaen 20 maart 2013 / 18:41

  Wat een gave wedges! Echt hele mooi, en je blush ziet er ook echt lente-achtig uit!
  Liefs, Swaen

 21. Jiska 20 maart 2013 / 22:47

  Leuke favs! Ik ben de laatste tijd ook weer helemaal into lichte jeans. Leuk voor de lente/zomer alvast (:

 22. Ilse 21 maart 2013 / 02:21

  Ik droom nog altijd van die sneakerwedges van Topshop, heb nog steeds zo’n spijt dat ik ze in Londen niet meegenomen heb..

  • Lisanneleeft 22 maart 2013 / 17:52

   Hihi, ik heb destijds ook ZO hard staan twijfelen, maar ze toen niet gekocht. Maar Tim heeft ze daarna voor me besteld 😛

 23. Josephine 22 maart 2013 / 17:48

  All that glitters, die heb ik lang niet meer gebruikt, laat ik die maar eens weer tevoorschijn halen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.