11 inspirerende quote desktop wallpapers

Wat staat er op de achtergrond van jouw laptop? Misschien iets heel saais, een mooie foto of iets waarvan je het eigenlijk al lang geleden had moeten veranderen? Zelf ben ik een groot fan van quotes en vind inspirerende quotes in combinatie met een mooie achtergrond dan ook erg tof. Ik zocht de mooiste, leukste, meest inspirerende desktop wallpapers voor jullie uit en zette ze op een rij.

Carpe diem! Mooi clean, maar toch met een mooie quote. De download vind je op deze pagina.

Ik denk dat deze quote echt wel motiverend werkt. Misschien niet zo clean als de vorige, wel inspirerend! De download vind je op deze pagina.

Love like there’s no tomorrow, live like there’s no tomorrow. De download vind je op deze pagina!

Your future is created by what you do today (not tomorrow). Motiverend voor op de achtergrond van je computer! Een reminder dat je niet Facebook of Twitter moet openen, maar iets nuttigs moet gaan doen, haha. Leuk! De download vind je op deze pagina.

De letters lijken misschien klein, maar bedenk je dat hij op je achtergrond veel groter is! Dan is het dus prima te lezen. “Everything is not as though it seems, for it is dawn and with the sun I am waking up to dream.”  De download voor deze wallpaper is hier te vinden.

Never stop exploring, ook heel erg mooi! De download vind je hier.

Replace the fear of the unknown with curiosity. Vind ik zelf een heel mooie quote, ook in combinatie met deze foto. Je kunt hem hier vandaan halen.

Hij is misschien een beetje druk, maar hij is toch wel heel gaaf. Je vindt hem hier.

Go confidently in the direction of you dreams. Live the life you have imagined. Heel erg mooi! Hier te vinden. (Jammer wel dat het mannenbenen zijn, haha. Vrouwenbenen had ik leuker gevonden! 😛 )

Deze is lekker vrolijk! Toch ook wel heel erg leuk… Misschien dat ik deze zo op mijn achtergrond ga zetten! Je kan hem hier downloaden.

En… de wallpaper die nu op mijn bureaublad pronkt! Ik noemde hem al in mijn diary van vorige week, en heb de bron weten te vinden. Dus jullie kunnen hem ook downloaden, hier op jarofglitter.blogspot.nl!

Mocht hier nu niets voor jou bij zitten, dan kun je altijd nog zelf aan de slag gaan. Je kunt zoiets proberen na te maken, maar het is ook wel heel erg tof om er een soort vision board gevoel in te verwerken. Daarover maakte ik eerder al deze blogpost!

Laat het duidelijk zijn: ik houd van zulke wallpapers, haha. Wat voor afbeelding of foto staat er op dit moment op de achtergrond van jouw computer?

DELEN:

36 reacties

 1. Miranda 31 januari 2013 / 07:05

  Wat een leuke zitten er tussen, ik heb een foto van de kinderen als achtergrond.

 2. Ingeborg 31 januari 2013 / 07:17

  Wat een leuk idee! Op mijn achtergrond staat nu een plaatje van een bos in de herfst haha.

 3. Hester 31 januari 2013 / 07:25

  Ik vind het toffe quotes, alleen sommige achtergronden vind ik niet zo leuk ^^ You can do it, choose happiness, Replace the fear of the unknown with curiosity en carpe diem zou ik wel kunnen gebruiken. Maar ik heb nu een soort van moodboard, dus die blijft nog even lekker!

 4. Kelly Caresse 31 januari 2013 / 07:36

  Wat een mooie desktop achtergronden, lekker vrolijk en inspirerend! Ik heb de you can do it afbeelding gelijk als achtergrond op mijn nieuwe macbook gezet! Ik heb een druk halfjaar vol spanning van afstuderen dus ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken!

 5. MySuperSweetLife 31 januari 2013 / 08:33

  Ze zijn allemaal zo leuk! Helaas is het bij mijn laptop niet mogelijk om de achtergrond te veranderen!
  Liefs

 6. Kelly 31 januari 2013 / 09:21

  Wat een mooie quotes! Op mijn computer staat een wallpaper van Riverdale, omdat ik dat een prachtig merk vind!

 7. Mariska 31 januari 2013 / 09:33

  Mijn achtergrond is eigenlijk gewoon zwart omdat ik dat overzichtelijker vind. Heb er namelijk zoveel icoontjes staan haha

 8. Marije 31 januari 2013 / 09:57

  Wat een goed idee om een motiverende quote te zetten op iets wat je heel vaak gebruikt! Ik heb nu een foto van mijn hondje erop staan, maar misschien ga ik toch eens voor een quote. Ik word wel happy van ‘choose happiness’

 9. Suikerspinsels 31 januari 2013 / 10:17

  Zitten erg mooie tussen! Ik ga er meteen een paar downloaden 😀 Momenteel heb ik op mijn bureaublad een soort ‘schoolbord’ (zwart) met witte rand waar op staat “Let’s make better mistakes tomorrow” Vind ik erg mooi, in de trant van fouten maken mag en iedere dag is een nieuwe kans 😀 Maar ik ben wel toe aan iets anders inmiddels!

 10. velvet rose 31 januari 2013 / 10:38

  Zitten echt leuke tussen! Ik vind de carpe diem het leukst! Die ga ik nu als wallpaper gebruiken. (:

 11. Suzanne 31 januari 2013 / 11:23

  You can do it staat nu ook op mijn achtergrond, erg inspirerend. Al is die met die vogeltjes ook te lief!

  • Lisanne 2 februari 2013 / 18:32

   Hihi leuk dat je mijn achtergrond leuk vindt 🙂 Liefs!

 12. Jesdiny 31 januari 2013 / 11:45

  Wat een leuke achtergronden! Vind vooral die eerste en die met die vogeltjes erg leuk.

 13. Melanie 31 januari 2013 / 12:46

  Leuke wallpapers! Inderdaad jammer van die mannenbenen…Anders had die wallpaper nu op mijn achtergrond gestaan 😛

 14. Ise 31 januari 2013 / 13:19

  Een zelfgemaakte foto van het strand op Mallorca, lekker rustgevend!

 15. Charlotte 31 januari 2013 / 13:40

  Wat een mooi artikel!
  Die laatste heb ik nu gelijk als screensaver gezet. Daar word je positief van! 😀

 16. LounaBeauty 31 januari 2013 / 15:06

  Ohhh leukkk!! Er is één favoriet en die ga ik even nemen. Die laatste ‘you can do it’ vind ik gaaf, maar word er helemaal duizelig van. 😉 xx

 17. Ashleey 31 januari 2013 / 16:41

  Ik houd van quotes en er staan echt mooie tussen <3

 18. Anouk 31 januari 2013 / 16:50

  Leuke plaatjes! Ik heb momenteel een foto van Perfect Portret… ik vind het vooral leuk om mooie afbeeldingen erop te plaatsen, zoals foto’s die met een spiegelreflexcamera zijn gemaakt.

 19. Biancaa 31 januari 2013 / 16:55

  Choose Happiness is leuk! Ik heb mijn hond op de achtergrond haha.

 20. Daniëlle 31 januari 2013 / 18:41

  Thanks! Ik heb die van choose happiness nu op mijn achtergrond 🙂

 21. Amanda 31 januari 2013 / 18:59

  Wat leuk! Ik ga er zeker een van gebruiken 🙂

 22. Anna 31 januari 2013 / 19:57

  Heeel leuk! Ik heb de laatste als achtergrond op m’n ipad gedaan!

 23. Tamarah 31 januari 2013 / 20:13

  Ik vind choose happiness erg leuk! Ik heb nog geen achtergrond op mijn pc op mijn werk misschien is dit wel een mooie 🙂

 24. Rosalie 31 januari 2013 / 21:57

  Ik heb gekozen voor de achtergrond met: Your future is created by what you do today (not tomorrow).
  Die klopt gewoon helemaal bij mij, en soms moet ik mij daar ook even aan herinneren, en hoe toepasselijk om dat op de achtergrond van mij computer te doen 🙂

 25. Janneke 31 januari 2013 / 22:03

  Ik heb carpe diem, live en love, choose happiness en you can do it gedownload. Alleen choose happines doet het goed op mn laptop, bij de rest zie ik pixels helaas 🙁 You can do it is wel een goede motivatie voor mn afstuderen nu haha

 26. Anne Solveig 31 januari 2013 / 22:24

  Super leuk! Ik heb een achtergrond van Forever Friends! Een beertje in bad 🙂

 27. Ilse 1 februari 2013 / 10:03

  Leuke achtergronden, ik heb nu een nieuwe voor mijn laptop. 🙂

 28. Vivian 1 februari 2013 / 13:07

  Ze zijn allemaal leuk! De derde quote heb ik op een afbeelding van Parijs gezet en dat is nu mijn wallpaper <3

 29. Kimberly 1 februari 2013 / 15:23

  Hier zitten hele mooie tussen! Ik heb een nieuwe wallpaper 🙂 De Choose Happiness

 30. Josephine 1 februari 2013 / 23:01

  Die van Carpe Diem en Never Stop Dreaming vind ik het mooist 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.