5 Wintervragen beantwoord

Het kleine dingen invulboek van Bonnie is elk seizoen weer een fijn momentje om stil te staan en te genieten van de kleine dingen. Hij staat vol vragen waar je normaal helemaal niet aan denkt, maar als je erbij stilstaat is het heel fijn om erbij stil te staan. Ik beantwoord vandaag 5 van de wintervragen samen met jou, het is immers winter!

Foto door Debby Hudson via Unsplash

Waar verheug jij je op als de koude winterdagen achter ons liggen?

Van alle natuur die weer gaat bloeien. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik er hooikoorts van krijg. Maar het is zo mooi!

Hoe ziet je huidige woonsituatie eruit?

Ik woon nu alleen in Den Helder. In de lente ga ik verhuizen naar Alkmaar, waar ik in het weekend ga samenwonen met Bernard en op termijn natuurlijk helemaal ga samenwonen. Hij heeft nu nog werk en een kamer in Rotterdam, maar dat is begin volgend jaar over. Dan kan hij een baan zoeken die meer in de buurt van Alkmaar is!

In welke kleding slaap je het liefst deze winter?

In mijn Protest broek en een simpele lange zwarte longsleeve, die gebruik ik al jaren als pyjama. Die zijn zo fijn! Heel blij met deze pyjama.

Voor welke dingen in je huis ben je echt dankbaar?

Mijn huis hier in Den Helder is fantastisch. Een lijstje?

  • De quooker en sowieso ook de rest van de keuken: het feit dat ik een aparte oven en magnetron heb
  • Het is hier lekker warm ondanks dat ik weinig gas verbruik
  • De elektrische vloerverwarming in de badkamer, ik denk dat de badkamer daardoor mijn favoriete kamer is, haha
  • Het mooie licht dat binnen komt

Ik ben eigenlijk gek dat ik hier wegga, vind je niet? Ik ben nu wel extra bewust van deze fijne dingen aan mijn huis omdat ik hier wegga.

Van wie kreeg je voor het laatst bloemen? Waarom?

Van Bernard. Zomaar. Is toch heel erg lief? Het was een bos tulpen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.