5 Zomervragen uit het boek van Bonnie beantwoord

Vorig jaar ontving ik Het kleine-dingen-boek gemaakt door Bonnie Nottroth, ook wel bekend van haar vlogs onder de naam BijBonnie. Ik ben fan! Niet alleen van haar vlogs, maar ook zeker van het invulboek dat ze gemaakt heeft. Het leek me leuk om jullie een beetje van de sfeer mee te geven door een aantal zomervragen uit het boek te beantwoorden!

Het invulboek bestaat uit verschillende vragen die je drie jaar achter elkaar opnieuw kan invullen. Zo kun je de antwoorden vergelijken en zien hoe alles langzaam verandert, als je kijkt naar de kleine dingen. Verder zijn de vragen onderverdeeld in categorieën, namelijk de seizoenen. Aangezien het nu zomer is gaan we voor de zomervragen! Ik heb er een paar uitgekozen.

Wat zijn nu je favoriete kleuren(combinaties)?

Paars en lila! Ik weet zeker dat dit volgend jaar anders is, want volgens mij is het echt een trendkleur, haha. Terwijl ik dit typ zijn mijn nagels ook paars, love it!

Wat voor telefoon en hoesje heb je op dit moment? Ben je er blij mee?

Ik heb een iPhone 12, waar ik echt dol op ben, ik gebruik hem ook heel veel: voor werk, maar ook veel voor social media en, misschien een beetje raar, ik kijk er series op. Ik heb een hoesje van Ali Express met bloemetjes.

Wanneer was je voor het laatst buiten je woonplaats? Wat heb je toen allemaal gedaan?

Volgens mij was dat ongeveer drie of vier weken geleden, toen ging ik met mijn vader en moeder naar Alkmaar. Daar gingen we winkelen en hebben we op een terrasje in de zon gezeten. Ik kocht een geweldige roze broek bij Zara.

In welke kleding slaap je het liefst deze zomer?

Ik heb een nieuw broekje van Hunkemöller, hier liet ik hem zien. Deze zit heerlijk als het warm is, deze draag ik met een t-shirt. Toevallig een blauwe, past er perfect bij! Als het écht heet is draag ik er een hemdje op.

Wat is de laatste lifehack die je ontdekte?

Op TikTok zag ik een heel grappige lifehack. Namelijk eentje om een jeans die te klein is te laten passen. Daarmee moet je onder de warme douche gaan staan en na een beetje bewegen past de broek weer, zelfs als hij daarna opgedroogd is. Ik vond het hilarisch! Leuk om te zien hoe mensen dat echt proberen.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk invulboek, deze van Bonnie is echt heel erg leuk! Hij past perfect bij deze tijd, vooral als je twintiger of dertiger bent is dit zeker iets voor jou! Je vindt het boek hier op bol.com voor €21,99.

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 9 juli 2022 / 08:22

    Leuke vragen én leuk om jouw antwoorden te lezen. Tegenwoordig zijn er steeds meer van die boeken en de vragen zijn vaak een beetje hetzelfde, maar deze heb ik nog nooit eerder gelezen. Ik ga het boek onthouden en op mijn verlanglijstje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.