6 Bijzonder leuke Pinterest DIYs!

Oh, wat houd ik van Pinterest. Er staat een hoop op waar je echt helemaal niets mee kan, maar wanneer je de Pinterest pareltjes eruit weet te vissen kom je echt de mooiste dingen tegen. Vandaag laat ik je zes bijzonder leuke én relatief makkelijke DIYs zien, allemaal gevonden op Pinterest!

pom-pom-fruit-diy

Pompom fruit

Gewone pompoms zijn schattig, maar deze pompoms in de vorm van fruit zijn nog veel schattiger! Ik vind deze echt super leuk gemaakt. Ik vraag me wel af waar je ze voor zou kunnen gebruiken! Om naar te kijken zijn ze sowieso super leuk!

Je vindt de DIY met uitgebreide instructies voor elk fruitstuk op deze website.

xxl-nummers-diy

Reuzenletters voor een feestje

Hoe gaaf is het om zulke enorme letters te hebben op je verjaardag? Je kan je natuurlijk helemaal uitleven met hoe je ze versiert, in de blogpost waar deze foto uit komt maken ze er een pinata van! Je vindt de DIY hier.

tasjes-van-vilt

Tasje in de vorm van een envelop

Hoe cute is dit opbergtasje? Het idee komt van een Etsy verkoper, maar ik denk dat je ze ook relatie eenvoudig na zou kunnen maken! Op dit moment zijn ze bij de betreffende Etsy verkoper uitverkocht, maar wie weet kun je een verzoekje doen om er alsnog eentje te laten maken als je er graag een wil maar niet zelf aan de DIY wil. De verkoper vind je in elk geval hier!

bedje-voor-de-hond-diy

Hondenbedje gemaakt van een autoband

Hoe cool ziet dit eruit? Ik denk dat de foto voor zichzelf spreekt. Als ik een hond zou hebben (of een kat?) dan zou ik deze zeker maken. De DIY vind je hier!

diy-deurmat

Design deurmat

Als je deze deurmat ziet dan lijkt het net of het een super fancy design deurmat is. Het leuke is: hij is zelf gemaakt! Hoe lang hij mooi blijft als je hem intensief gebruikt weet ik niet, maar mooi is hij sowieso. De DIY vind je hier.

zelf-kussens-kleuren-met-waterverf

Waterverf kussens

Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om kussens te verven! Het resultaat vind ik helemaal geweldig, dus wie weet dat ik dit nog wel een keertje ga doen. Ik houd namelijk van leuke kussentjes! De stap voor stap DIY is hier te vinden.

Oh, wat houd ik van Pinterest, je vindt er echt de meest bijzondere projecten en inspiratie. Mij kun je in elk geval hier vinden op Pinterest! Houd jij ook zo van het ronsnuffelen op Pinterest op zoek naar toffe projecten en inspiratie?

23 reacties

 1. Nesrin 11 mei 2015 / 13:24

  Ik ben zo niet creatief, echt helemaal niet, creatief denken lukt mij niet eens. Maar ik vind deze pompoms zo leuk, ik zou er een sjaal van willen hebben vol pompom fruit.

  • anne Hilde 14 mei 2015 / 09:43

   het is jammer dat je zelf zo afkraakt. daarnaast is creatief iets heel moeilijke om helemaal wel of niet te zijn. daarnaast is het een diy daar hoef je meestal niet heel creatief voor te zijn als je de stappen goed volgde. daarnaast heb je bedacht dat je er een sjaal van zou willen maken dat is toch creatief denken ( of je het kan uitvoeren is iets anders). liefs anne

 2. Daphne 11 mei 2015 / 14:54

  Dat pompom fruit is geweldig, leuk om gewoon als decoratie neer te leggen.

 3. Henny 11 mei 2015 / 15:32

  Wat een leuke ideeën. Ik ben ook dol op pinterest. Ik heb er al vele ideeën vandaan gehaald.

 4. eveline 11 mei 2015 / 15:40

  Oh die pomponnetjes kom ik overal tegen en ik wil ze al kei lang maken. Ik ga er toch eens aan moeten beginnen!

 5. eveline 11 mei 2015 / 15:41

  Oh die pomponnetjes wil ik al kei lang maken, zo schattig. Of het ook effectief gaat lukken is een ander verhaal 🙂

 6. Kim 11 mei 2015 / 15:49

  Wat een leuke ideetjes! Sommige vind ik wat lastig qua spullen die je nodig hebt, maar het resultaat is in elk geval heel gaaf. 🙂
  De hondenmand zal ik maar niet voor mijn hond maken: hij is nogal een watje en zal er niet eens in durven, haha.

 7. Nicky 11 mei 2015 / 15:54

  Ohhhh die fruit pompons zijn echt leuk (kan natuurlijk ook niet zeggen van niet als diëtist zijnde haha), ik ga ze zeker een keer proberen. Misschien leuk als decoratie in mijn praktijk, ik verzin wel iets. Thanks for sharing 🙂 Liefs

 8. Nienke 11 mei 2015 / 16:50

  De waterverf kussens zien er tof uit! Zou ik zelf nog proberen 🙂

 9. Margot 11 mei 2015 / 17:13

  Wat zijn die kussens leuk! Pinterest blijft een perfecte plek om inspiratie te vinden.

 10. Rahma 11 mei 2015 / 17:51

  Ziet er echt heel leuk uit! Leuk zo’n artikel!

 11. Ise 11 mei 2015 / 19:23

  Ik ben ook zo’n fan van Pinterest! Kan er uren ‘rondstruinen’

 12. michelle 12 mei 2015 / 03:45

  Wat een super leuke DIY’s! Vooral de hondenmand! Misschien wel een leuk idee om te proberen de’ze zomer voor onze honden! 😉

 13. Lisa 12 mei 2015 / 07:47

  Wat fijn! Vooral die eerste zijn super schattig. 😀

 14. Sofie 14 mei 2015 / 13:13

  Wauw, ontzettend leuke DIY’s. De honden/kattenmand zou ik echt wel een keer willen maken. Ik heb thuis een kat, maar ik weet nu al dat zij er toch niet in gaat. Stronteigenwijs als ze is. Maar mocht ik later een hondje hebben, dan zou ik dat echt wel gaaf vinden! En waterverf kussens lijken me ook al zoo leuk! Ik ga eens snuffelen!

 15. Iris 18 mei 2015 / 08:44

  AAAH die piñata letters! Nu krijg ik echt leuke ideeën voor mijn verjaardag, thanks!

 16. Susie 19 mei 2015 / 16:14

  Oooh die pompons zijn leuk. Kun je daar niet een keer een tutorial filmpje van plaatsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.