6 Dingen die ik dagelijks doe op mijn telefoon

Mijn telefoon zit nog nét niet vastgelijmd aan mijn hand, herkenbaar? Ik doe ik echt heel erg veel op mijn telefoon, elke dag. Mijn schermtijd durf ik niet te delen, maar wat ik dan zoal doe, dat deel ik graag met je!

Social media bijwerken

Onderdeel van mijn werk, maar ook een grote hobby van mij, ik ben dol op social media. Ik vind het leuk om mensen te volgen en op de hoogte te blijven van hun leven. Als iemand iets leuks of bijzonders meemaakt kan ik daar echt van meegenieten.

Maar uiteraard post ik ook dagelijks zelf nieuwe updates. Foto’s, filmpjes, tekst, het komt allemaal voorbij.

Foto’s maken

Voor mijn blog maak ik veel foto’s, dit doe ik gedeeltelijk met de camera van mijn telefoon. Maar ik heb ook een app op mijn telefoon waarmee ik deze als afstandsbediening kan gebruiken voor mijn Canon R camera. Vooral als ik zelf op de foto moet staan is dit superhandig!

Mijn moeder bellen

Ik bel élke dag met mijn moeder, leuk he? Eigenlijk omdat het heel gezellig is, we zagen elkaar elke dag toen ik nog in Den Helder woonde, nu maken we elke dag wel een praatje. Soms van 10 minuutjes, soms wel meer dan een uur!

En het fijne is dat dat gewoon kan met mijn abonnement, ik heb namelijk een sim only abonnement waarbij ik onbeperkt kan bellen. Als je dat ook graag wil, bekijk dan deze sim only deals van Simyo.

Mijn energieverbruik bijhouden

Ook hebben we een app waarin we live kunnen zien hoeveel energie we verbruiken. En dat niet alleen: ook hoeveel onze zonnepanelen opwekken! Als een echte budgetfreak kijk ik hier natuurlijk graag naar, haha.

Boeken luisteren en series kijken

Voordat ik ga slapen zet ik altijd even een luisterboek aan. Als ik iets eerder in bed lig kies ik vaak voor een serie, die kijk ik ook gewoon op mijn telefoon! Dit vind ik heel prettig.

Mijn mail checken

Het is niet de meest efficiënte gewoonte, maar ik bekijk ook dagelijks meerdere keren mijn mail. Het beste is om vaste tijdstippen te pakken en alle mails meteen af te handelen, maar ik word toch verleid tot tussendoor eventjes kijken op mijn mail, ik ben gewoon te nieuwsgierig!

Gebruik jij je telefoon dagelijks ook zo veel? Of heb jij ook telefoonvrije uren op een dag waarop je gewoon helemaal niet naar je telefoon omkijkt?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

2 reacties

  1. Simone 23 maart 2024 / 08:06

    Ik gebruik mijn telefoon ook (te??) veel. Eigenlijk vooral voor foto’s maken (van o.a. de puppy) en voor social media. Eigenlijk besef ik me dat ik niet zoveel meer bel. Behalve met mijn ouders en man, bel ik eigenlijk nooit iemand.

    • Lisanne 24 maart 2024 / 16:39

      Haha, ik bel ook alleen met Bernard en mijn moeder! En soms met de huisarts of het ziekenhuis ofzo, maar dat is niet dagelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.