6 Redenen waarom wintersport me geweldig lijkt

Advertorial

Misschien vind je het een beetje gek, maar ik ben nog nooit op wintersport geweest! Vroeger niet om gezondheidsredenen van iemand anders, nu natuurlijk door mijn eigen beperkingen. En och, wat wilde ik vroeger altijd graag eens op wintersport. En nu stiekem nog steeds, ik moet blijven dromen he, haha. Het lijkt me nog steeds ontzettend gaaf om eens te doen. Waarom?

 • Het hele idee, sporten in de sneeuw, klinkt gewoon geweldig!
 • Dat er sneeuw ligt terwijl tegelijkertijd de zon kan schijnen… dat lijkt me niet heel erg verkeerd.
 • Een leuke fashionable outfit! Het lijkt misschien een beetje een vreemd punt, want waarschijnlijk denk je bij wintersport niet aan de meest sexy outfits. Maar als je bijvoorbeeld de Adidas by Stella Mccartney kleding bekijkt… Dan zijn die wintersportoutfits helemaal zo slecht nog niet!
 • Zelf ben ik groot liefhebber van sport. Vroeger sportte ik heel veel en als ik de kans kreeg zou ik het zo weer doen! Dat is misschien wel de meest grote reden dat wintersport me zo geweldig lijkt!
 • Het hele idee van vakantie in de sneeuw fascineert me. Dat je op vakantie bent en de meest koude, frisse lucht in ademt. Dat je op de top van een berg staat met een adembenemend uitzicht. En ja, als je bijvoorbeeld gaat wintersporten in het gevarieerde Val Thorens, de hoogst gelegen wintersportplaats van Europa, dan zullen die adembenemende uitzichten vast en zeker niet ontbreken.
 • De apres-ski! Normaal sta ik met uitgaan nog weleens in het ‘skihut’ gedeelte van de tent, maar ik heb geen flauw idee hoe het voelt om in een ‘echte’ apres-ski aanwezig te zijn!

Wintertrex Skivakanties

Vind jij nu niks zo fijn als een wintersportvakantie? Op de website Wintertrex.nl kun je terecht voor je wintersportvakantie! Er is informatie beschikbaar over allerlei bestemmingen en je kunt meteen boeken. Je vindt er veel aanbiedingen, last minutes en er is zelfs een aanbod in wellness reizen.

Zijn jullie al eens op wintersport geweest? En wat vond je ervan?

25 reacties

 1. Kirsten 7 januari 2013 / 07:10

  Mij lijkt wintersporten ook heel gaaf. Ik heb het nog nooit gedaan. Wel ben ik een keer naar een skihal geweest, maar dat is toch wel anders. (:

 2. Ingeborg 7 januari 2013 / 07:29

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest. Ik denk ook echt dat ik het niet kan haha, maar ik zou het wel altijd nog eens willen proberen.

 3. Ilse 7 januari 2013 / 07:30

  Nog nooit gedaan, maar ik wil wel heel graag eens gaan.

 4. Nikita 7 januari 2013 / 09:01

  hmmm, niets voor mij.
  Ik heb 2maal met school skilessen gevolgd, buiten dat die een fiasco waren lijkt het echt niets voor mij ! Ik ga dus gewoon voor wandelen in de sneeuw, maar dat heb ik tot nu toe alleen in België gedaan

 5. Suzanne 7 januari 2013 / 09:25

  Wintersport schijnt een andere kou te zijn dan in Nederland. Ook al is het misschien niet mogelijk om te skiën of snowboarden, met een slee naar beneden is ook leuk! Wintersport schijnt voor mensen met fibro best te doen te zijn!

  • Lisanneleeft 7 januari 2013 / 11:16

   Echt? Hihi, klinkt wel heel erg tof!

   Maar toch zou ik de gok niet wagen hoor, straks lukt het toch niet en dan heb je helemaal niks aan je vakantie! Dag kostbare tijd, dag geld 😛

   Heb jij ‘t weleens geprobeerd met fibro?

 6. Alyssa 7 januari 2013 / 09:32

  Ik ben helaas niet zo van de wintersport, maar ik vind het wel leuk om jouw redenen te lezen 🙂

 7. Lianne 7 januari 2013 / 09:42

  Helaas nog nooit op wintersport geweest.
  Wel een keer wezen snowboarden met school en ik ben door mijn fibro gelijk van het hele idee wintersport genezen, haha.
  Goeie redenen! Alleen die fashionable outfit die boeit me dan weer niets :p

 8. Anneke 7 januari 2013 / 10:08

  Ik ben nog nooit op een wintersportvakantie geweest. Ik geef dat geld dan liever uit aan een zonvakantie.

 9. annouska 7 januari 2013 / 11:07

  Owww ik hou van wintersport. Ik heb het zelf maar 2 keer mogen doen, beide keren in Val Thorens toevallig en ik zou zo graag weer willen. Maar dan moet ik eerst iemand vinden die mee wil haha.

 10. Kelly 7 januari 2013 / 11:24

  Ik ben een paar jaar terug geweest. Vond het heel gaaf als het kon zou ik elk jaar gaan!

 11. Monique 7 januari 2013 / 12:05

  Ik vond wintersport echt geweldig! Ik kon er echt van genieten, helaas kan ik ook niet meer om gezondheidsredenen, wat echt … is. Gewoon heel jammer dat je niet altijd kan doen wat je ontzettend graag zou willen.

 12. Simone 7 januari 2013 / 12:48

  Ik geef niets om wintersport. Maar waarom ga je het niet gewoon eens proberen in een skihal hier in NL. Dan heb je er niet meteen een dure reis voor betaald als het toch niet gaat. Enne, niet geprobeerd is altijd mis! 😉

 13. Nancy 7 januari 2013 / 13:44

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar het lijkt me super leuk!
  Heb vorig jaar een les snowboarden gehad in een indoor skihal en dat was al leuk, maar als je op een echte berg staat lijkt het me nog veel leuker 😀

 14. Wendy 7 januari 2013 / 14:18

  Ik ben ook nog nooit op wintersport geweest. En een winterSPORT vakantie zal het in ieder geval nooit echt worden. Ik kan zelf een heel klein beetje skieen, maar vriendlief niet. Dus verder dan bijvoorbeeld op een slee zitten, komen we niet. Maar goed, op vakantie in de sneeuw lijkt me verder ook een heerlijk idee.

 15. Lenneke 7 januari 2013 / 14:42

  Ik ben één keer in mijn leven op wintersport geweest naar Duitsland, maar heb daar vooral gewandeld en gefotografeerd. Het lijkt me wel heel leuk om echt een keer te gaan boarden en vooral: apres ski!

 16. Biancaa 7 januari 2013 / 14:57

  Toen ik een jaar of 6, 7 was ben ik wel eens op skie vakantie geweest, ik vond het verschrikkelijk maar dat komt vast door andere redenen. Nu zou het me alleen leuk lijken door de Apres ski haha.

 17. Hester 7 januari 2013 / 16:59

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar het lijkt me dus ook helemaal niets eigenlijk… Ben niet zo sportief en heb een soort van hekel aan de kou. Ik geef m’n geld dan liever uit voor de zon! (al betaal ik mijn eigen vakanties nog niet, haha)

 18. Annika Korving 7 januari 2013 / 17:08

  Ik ga al jaren mee met een organisatsie die reizen organiseert voor mensen met een beperking. Dit jaar ga ik voor het eerst met een andere organisatsie. Maar het blijft ongeveer hetzelfde. Als het staand niet meer mogelijk is gewoon in een zitski, helemaal te gek.

 19. Anouk 7 januari 2013 / 22:10

  Mij lijkt het juist helemaal niets, haha. Koud en van een berg afgaan? No thanks!

 20. Bertine 11 januari 2013 / 18:52

  Vorig jaar hebben we de jaarwisseling in Zwitserland doorgebracht, mijn ouders, broers, zussen en schoonzus en mijn vriend. Adembenemend mooi is het daar. We hadden een aantal dagen waarop het net zo mooi was als op de bovenste foto, heel erg helder, zonnetje scheen heerlijk. Zit je daar in je tshirt in de sneeuw, na het skieen. (Wanneer het helder is, de zon schijnt, is de luchtvochtigheid vele malen lager en blijft de sneeuw beter liggen dan wanneer het regent of sneeuwt, ook al is het nog zo koud)
  Ik wil zo nog een keer weer naar Zwitserland voor wintersport, maar helaas kan ik met mijn werk geen vrij in vakanties en vooral niet rond oud en nieuw. Dus zeg ik altijd maar: ik koester de herinneringen, want je kan er beter fijn aan terug denken dan hele tijd maar denken dat je terug wilt!
  (Denk niet dat je dit nog leest, maar voor iedereen die dit wel leest, ga gewoon een keer op wintersport, of ga eens op vakantie in de sneeuw!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.