6 Ultieme feel-good video's

Deze video’s kwam ik een tijdje geleden tegen, maar ik kan het niet laten om ze met jullie te delen. Deze video’s gaven mij allemaal zo’n fijn gevoel! Geniet ervan!

Dit meisje zag voor het eerst in haar leven een trein… zo lief!

Een toespraak aan de wereld… hihi.

Ik ben echt een sucker voor leuke en mooie reclames. De volgende 2 video’s die gaan over ‘the fun theory’ van Volkswagen wilde ik graag echt even met jullie delen. Volkswagen gaat ervan uit dat ze door de dagelijkse dingen net ietsje leuker te maken het menselijke gedrag kunnen beinvloeden. Goed, ik denk dat je het echt moet zien om het te begrijpen!

Zoals je wellicht gemerkt hebt zijn de conclusies die getrokken worden niet allemaal even logisch, maar dat mag de pret niet drukken. Kende jij deze video’s al? En wat vind je van het idee van gedrag beรฏnvloeden door de dingen leuker te maken?

Complimentjes geven!

Wat zijn jullie favoriete feel-good video’s? Nog aanraders?

DELEN:

46 reacties

 1. Kelly Caresse 4 april 2013 / 07:19

  Wat een toffe filmpjes!! Vind vooral die eerste heel leuk, en met de piano ook ๐Ÿ™‚ leuk om mee wakker te worden!

 2. Isabel 4 april 2013 / 07:34

  Leuk! Ga ze vanmiddag nog eens kijken ๐Ÿ™‚

 3. Marit 4 april 2013 / 07:37

  Leuke filmpjes! Heerlijk om de dag mee te beginnen!

 4. Hannelore 4 april 2013 / 07:42

  Het eerste filmpje vind ik zo mooi! Het bewijs dat je niet veel hoeft te hebben of krijgen om echt gelukkig te zijn.

 5. Ashleey 4 april 2013 / 07:46

  Geweldig! Die piano hahaha ik zou me dood schrikken als ik daar opeens op zou staan haha. En dat meisje met de trein, die kende ik al, te schattig!

 6. Deborah 4 april 2013 / 07:50

  You just made my day ๐Ÿ˜‰ (en hij is nog maar net begonnen!)

 7. Danielle 4 april 2013 / 08:57

  Die eerste is zo schattig! Ik ben echt benieuwd wat ze nou precies dacht. Maar haar reactie is heel leuk!

 8. Edith 4 april 2013 / 09:01

  Leuke filmpjes! Heel schattig dat meisje, hoe blij kan je zijn een trein te zien.

 9. Kimberly 4 april 2013 / 09:11

  Vooral die met die piano vind ik erg leuk! Ik zou er zelf wel eens overheen willen lopen

 10. Sylvia 4 april 2013 / 09:39

  Wauw, geen idee waar dat vandaan kwam, maar dat laatste filmpje raakte me echt, mooi initiatief! Die van de piano trap kende ik, tof om te zien hoe zoiets mensen gezonder kan laten leven. Al denk ik wel dat de nieuwigheid er op een gegeven moment af is en er dus weer iets anders verzonnen zal moeten worden om te voorkomen dat mensen weer als vanouds de roltrap nemen. Dat meisje is erg schattig; die verbazing, nieuwsgierigheid en ook een beetje angst is heel duidelijk van het gezichtje af te lezen ๐Ÿ™‚

 11. LounaBeauty 4 april 2013 / 10:06

  allemaal stuk voor stuk heerlijke filmpjes.. echt heel positief en leuk om te kijken. Leuk!!!

 12. Julia 4 april 2013 / 10:16

  Ah wat een mooie filmpjes! Bij die laatste moest ik serieus ineens een traantje wegpinken. Maar het zijn wel echt feel-good filmpjes ja!

 13. Lianne 4 april 2013 / 10:33

  Ik ken ze allemaal al en ze zijn geweldig!
  Als je echte feel-good filmpjes wil zien, dan moet je eens allemaal Soul Pancake filmpjes kijken op youtube! (het laatste filmpje met street compliments is ook van hun) Ik wordt er in ieder geval heel erg blij van! Liefst zou ik ze allemaal hier onder linken, maar ik zal me inhouden en maar 2 linkjes meesturen, hihi!
  http://www.youtube.com/watch?v=-dmtX8PLxXE
  http://www.youtube.com/watch?v=HfHV4-N2LxQ

 14. Rosa 4 april 2013 / 11:02

  Na een rotbericht was dit precies wat ik nodig had vanochtend!
  Vooral het laatste filmpje vond ik erg ontroerend en zette me ook aan het denken: eigenlijk spreek ik mijn waardering voor de mensen in mijn omgeving veel te weinig uit. Dus bij deze is een projectje geboren, ik ga iedereen die iets voor me betekent (heeft) een mooie kaart sturen waarop ik ze vertel hoe bijzonder ze voor mij zijn.

 15. Carola 4 april 2013 / 12:18

  Wat een leuke filmpjes! Die eerste twee zijn echt schattig!

 16. Marije_Blogt 4 april 2013 / 12:23

  Ha die piano is leuk!
  Ik zou er een liedje op springen als de treden niet zo ver uit elkaar lagen ๐Ÿ˜€
  Goed idee! en het werkt dus ook nog…

 17. Femke 4 april 2013 / 12:26

  Wauw, die laatste vind ik echt heel erg mooi… prachtig! En die eerste is echt grappig haha, wat een lief meisje ๐Ÿ˜‰

 18. Swaen 4 april 2013 / 12:51

  Die met de piano kende ik al, echt een leuke. Ik heb er ook op gelopen toen ik in Stockholm was, erg leuk. Volgens mij hebben we toen wel een half uur over die ene trap gedaan, midden in de nacht, gewoon omdat het zo leuk was!
  Liefs, Swaen

 19. tineke 4 april 2013 / 13:11

  The funtheory kende ik al, die komen op mijn opleiding vaak voor bij! :p En die laatste heb ik heel toevallig net vanochtend in de les gezien! Fijne filmpjes ๐Ÿ™‚

 20. Stephanie 4 april 2013 / 14:51

  Wat een super leuke filmpjes! Dat meisje is echt super schattig, en die toespraak is ook heel erg tof!

 21. Peet 4 april 2013 / 15:10

  hahaha die met die pianotrap: geweldig! Maar inderdaad… mogelijk gemaakt door Volkswagen?! Huh? Nou ja… hij is in elk geval leuk!

 22. Cato 4 april 2013 / 15:24

  Aah, die eerste twee waren zo schattig! Bij dat laatste filmpje, met al die complimentjes, ik werd er zelf helemaal happy van!

  Groetjes, Cato

 23. weheartfit 4 april 2013 / 15:42

  Leuke filmpjes. Er is er ook eentje dat twee vreemden met elkaar in een ballenbak op straat moeten gaan zitten en elkaar vragen stellen. Die is ook echt inspirerend en het is zo leuk om te zien hoe vreemden toch zo dicht bij elkaar kunnen staan.

  • Lisanneleeft 4 april 2013 / 16:08

   Die heb ik net ook gezien! Kwamen echt super mooie gesprekken uit ๐Ÿ™‚

  • Lisanneleeft 4 april 2013 / 17:05

   Ja! Die is echt super mooi ๐Ÿ™‚ Heb er ook (lang geleden) al weleens een blogje over geschreven ๐Ÿ˜›

 24. C. 4 april 2013 / 17:14

  Aww, dat eerste filmpje is zo schattig en die filmpjes van soulpancake zijn echt super. Lijkt me echt leuk om op die piano trap te lopen (springen)!
  x

 25. MarCreaties 4 april 2013 / 20:44

  Jaa zo leuk om te zien altijd dit soort video’s!
  Op facebook komen er altijd zulke leuke voorbij ๐Ÿ™‚
  Ik zag dat ‘ie al ergens genoemd werd in de comments, maar ik noem ‘m lekker ook nog een keer: eentje waarbij wildvreemden in een ballenbak met elkaar gaan praten van soulpancake: http://www.youtube.com/watch?v=HfHV4-N2LxQ! ๐Ÿ™‚

 26. Rosalie 4 april 2013 / 21:25

  Dat laatste filmpje is echt mooi, we moeten elkaar echt vaker complimenten geven. De wereld ziet er veel mooier uit met blije mensen!

 27. Wendy 4 april 2013 / 22:40

  Dit zijn inderdaad fijne filmpjes. Die eerste vind ik zo sweet. Doet me denken aan de eerste keer dat mijn neefje en nichtje met de trein gingen. Ik had de eer om ze mee te nemen. Geweldig! ๐Ÿ™‚

 28. martina 5 april 2013 / 11:32

  ik vind dat laatste filmpje echt heel mooi! vooral dat compliment wat die vader aan zijn zoon geeft, wauw ontroerend ๐Ÿ™‚

 29. Hester 5 april 2013 / 11:40

  Ik vind die peptalk, het meisje met de trein en de complimentjes het leukste. Love it!

 30. Ilse 5 april 2013 / 23:49

  Oh, die piano trap! Geweldig haha! Als ik zo’n trap tegen kom dan weet ik zeker dat ik het komende kwartier als een klein kind op die trap sta te springen.

 31. Anne 7 april 2013 / 19:09

  Ontzettend mooi artikel, Lisanne! Wauw!

 32. Elske 7 april 2013 / 21:17

  Wat een leuke filmpjes! Die eerste is echt lief!!

 33. Estrella 8 april 2013 / 17:39

  Wat een heerlijke filmpjes! Een aantal had ik er al eens van gezien, ook de onderste, maar die heb ik met veel plezier nog eens gekeken. Het is fijn om je te realiseren dat mensen toch ook nog lief voor elkaar kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.