8 Cadeaus waar je blij van wordt!

Cadeautjes vinden is altijd een uitdaging, vind ik. Althans, léuke cadeautjes, cadeautjes waar je iemand echt blij mee maakt. Nu zat ik laatst wat te speuren op Asos.com, en ik dacht: als ik nu een lijstje met leuke cadeautjes maak, zijn we allemaal blij. Mijn bankrekening, omdat ik niets bestel (hoewel er wel erg leuke dingen tussen zitten hoor, moeilijk!), ik omdat ik kan genieten van cadeautjes kijken en hopelijk jij ook, voor wat cadeau-inspiratie!

De Bloempot en plantenmister van Sass & Belle vind ik misschien wel de leukste uit het rijtje. Ik dacht eerst dat de plantenmister een zeeppompje was, oeps. Maar een plantenmister is nog veel leuker dan een zeeppompje! Zeker in combinatie met het schattige potje.

Dit is een Wellbeing journal, de naam zegt het al: het is een soort dagboekje waarin je bijhoudt hoe het met je gaat. En waarvoor je dankbaar bent! Het is super waardevol om dat bij te houden. Zo kun je op een momentje dat het even wat minder gaat teruglezen wat voor fijne dingen er allemaal zijn gebeurd.

Dit setje met Yogakaarten is een superleuk hebbedingetje voor iemand die net begint met yoga. Of juist voor iemand die al helemaal fan is, het lijkt me een leuke uitdaging om te kijken hoe ver je komt met alle kaarten. En om te oefenen op de poses die je nog niet volledig beheerst.

Friendsfans opgelet! Er bestaat dus zoiets als een Friends wellness tracker, even serieus, hoe geweldig is dat? Ik heb afgelopen jaar alle seizoenen van Friends gekeken en vind het een geweldige serie. Dit is ook een wellness tracker, maar dus eentje die helemaal geschikt is voor iemand die fan is van Friends. Volgens mij kennen we allemaal wel zo iemand, toch?

Als je houdt van flauwe cadeautjes is de Secret Santa mok helemaal iets voor jou. Of als de ontvanger houdt van flauwe grapjes natuurlijk, haha. Maar deze mok is wel echt het meest geschikt voor Kerst, in het bijzonder wanneer je lootjes trekt. Iets minder voor Sinterklaas.

Dit Sass & Belle miniplantenbakje met borsten vind ik ook helemaal geweldig. Super leuk om een plantje in te doen, of andere spulletjes in te bewaren.

Zoals je welllicht weet ben ik een echter papierliefhebber. Ik ben in het bijzonder gek op kaartjes. Ik word dus wel blij van een Set met fantastische postkaarten in een boekje! Als ik ze niet verstuur, dan kijk ik ernaar, stop ik ze in een lijstje of berg ze gewoon op in mijn verzameling. Ik kan ontzettend genieten van mooie kaartjes. Maar dit is ook handig voor een zusje dat net op zichzelf is gaan wonen, zodat ze kan beginnen met kaartjes sturen en voor elke gelegenheid wel iets in huis heeft!

En dan als laatste, de Mok in hondenvorm. Dat is toch lief? Meestal zie je mokken en andere accessoires vooral voor kattenmensen, maar de items voor hondenmensen blijven vaak een beetje achter. Dat wordt wel goedgemaakt met deze mok, kan het nog schattiger? Ik vind hem echt heel leuk!

Dus… dat waren de leuke cadeautjes die ik heb gevonden. Waar koop jij graag je cadeautjes?

DELEN:

7 reacties

 1. Darina 15 november 2019 / 20:37

  Mooie cadeautjes, vooral de yogakaarten voor mij als beginneling 🙂

 2. Mariska 16 november 2019 / 12:05

  Ik vind vooral die laatste 2 kopjes heel leuk 🙂

 3. Ilona Wielinga 17 november 2019 / 11:47

  Aah wat een heerlijke verzameling potjes en kopjes. En die kaarten zijn ook echt leuk zeg! Krijg spontaan zin om te shoppen. Maar nee, ik hou me in.

 4. Dionne 18 november 2019 / 14:43

  Leuke items! En ik wist niet dat de Asos zoveel leuke spullen verkoopt, ik ga eens kijken! Ik koop mijn cadeautjes altijd overal en nergens, maar heb op dit moment moeite om iets te vinden. Hopelijk lukt het alsnog, ik ga in ieder geval weer proberen om een aantal dingen zelf te maken 🙂

 5. Belinda 19 november 2019 / 21:41

  Hoihoi!

  De set met yogakaarten lijkt me erg leuk om te vragen voor kerst 😊
  Maar de link klopt niet, hij leidt ergens naar een ander product. Zou je de juiste link kunnen geven? Ik ben heel benieuwd!

  Liefs Belinda

  • Lisanne 20 november 2019 / 21:57

   Dankjewel Belinda, ik heb het even aangepast! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.