8 dingen die nog in 2011 moeten gebeuren

 • Ik moet een baan vinden. Die staat bovenaan het lijstje! Het hoeft niet meteen mijn droombaan te zijn, maar ik moet in elk geval iets uitgeprobeerd kunnen hebben. Het blijkt moeilijker te zijn dan het leek, maar het moet lukken!
 • De sneeuw trotseren. Nee, haha er is nu inderdaad nog geen sneeuw. Maar die gaat vast en zeker nog wel vallen dit jaar. En normaal gesproken bleef ik zielig binnen of liet ik me naar school brengen. Nu wil ik me niets meer aantrekken van die stomme sneeuw en gaan met die banaan. (Jep, makkelijker gezegd dan gedaan, want kou is pijnlijk!)
 • In goede conditie blijven. Hoewel ik op het moment weinig lichaamsbeweging heb, wil ik toch graag in beweging blijven. Hoe meer je doet, hoe hoger je weerstand, hoe minder kans dat ik een winterslaap moet gaan houden.
 • Verder gaan met m’n LOI. Ik vind het heel leuk, maar ik kan me er slecht toe zetten als iedereen constant thuis is. Ik moet gewoon rustig kunnen zitten leren en lezen, dan lukt het. Hopelijk komen er nog veel dagen dat ik aan de slag kan!
 • Op vakantie gaan. Yesss baby! Voor de tweede keer in mijn leven met het vliegtuig. Met vriendlief naar Lanzarote. Ik kan niet wachten! En vanaf daar moet ik maar wat goede voornemens gaan bedenken, want 2012 begint voor mij op Lanzarote. Bestaat er een nog beter begin van een jaar?!
 • Blijven bloggen. Jep, sinds ik niet meer elke dag blog laat ik steeds vaker m’n blog een dagje rusten. Slecht!
 • Meer dingen leren. Schilderen, photoshoppen, tekenen, fotograferen, schrijven, eigenlijk heel veel creatieve dingen. Niet allemaal tegelijk, maar het liefst wel allemaal. Haha!
 • Mijn mama feliciteren met haar verjaardag. En dat ga ik vandaag doen, want ze is precies een halve eeuw oud vandaag! 50! Gefeliciteerd lieve mamsje! (ik twijfelde nog om er een flauwe foto bij te zetten, maar ik ben een lieve dochter, dus dat doe ik toch maar niet! Lief he? ;))
En jij, wat moet er voor jou allemaal nog gebeuren in dit jaar?

13 reacties

 1. ioon 21 oktober 2011 / 07:22

  Gefeliciteerd met je mams!
  Wat er bij mij nog moet gebeuren is diploma halen, een volwassen baan vinden, op vakantie ennuhh me inschrijven voor een fotografie cursus. 😀

 2. nobravery 21 oktober 2011 / 08:34

  Oh, goed zo’n lijstje, zou ik ook moeten maken! Maar één dag niet bloggen is toch niet erg? Dat toont juist dat je ook nog andere (belangrijkere) dingen te doen hebt!

 3. Marc 21 oktober 2011 / 09:09

  Vooral dat van elke dag bloggen is lastig. Probeer het zelf ook, maar als je weinig inspiratie hebt lukt het niet echt.

 4. Lieke 21 oktober 2011 / 09:24

  Goede doelen. (: & gefeliciteerd met je mama!

 5. Karin 21 oktober 2011 / 11:21

  Hoi Lisanne,
  Gefeliciteerd met je moeder. Hou de moed en je positiviteit erin hè, ik krijg af en toe een beetje het idee dat je het niet zo gemakkelijk hebt de laatste tijd dus vandaar effe een hart onder de riem! Iedere dag een blog schrijven als je geen inspiratie hebt schiet ook niet op, beter wat minder maar dan wél een goed verhaal is zinvoller toch.

 6. Marike 21 oktober 2011 / 16:34

  Gefeliciteerd met mama!

  En ik benieuwd of het je allemaal nog lukt! Maar je hebt nog wel even gelukkig.. 🙂

 7. Me 21 oktober 2011 / 16:38

  Hey Lisanne,

  Wat zoek je precies voor werk? Sorry als je het als eens eerder hebt verteld, maar dan heb ik het even gemist.

  Groetjes Me

  • Me 21 oktober 2011 / 16:39

   Oh ja, en natuurlijk gefeliciteerd met je moeder!!

 8. Nana 21 oktober 2011 / 19:53

  Dat klinkt als een heerlijk begin van 2012!! En gefeliciteerd met je mams ^^

  Mijn plannen voor dit jaar nog: Sporten bij een sportschool, sparen en stoppen met roken!! (: Die eerste en laatste horen eigenlijk samen 😉 Succes met het afwerken van je lijstje!
  xo

 9. Nathalie 22 oktober 2011 / 23:21

  Ohh wat een fijne manier om 2012 zo te beginnen! Moet heerlijk zijn! Leuk dat je weer regelmatiger gaat bloggen! 🙂 Succes met alles 🙂

 10. xx_Patries_xx 30 oktober 2011 / 18:23

  goed lijstje zeg :D:D
  het enige wat ik in 2011 nog wil is een manier vinden waarom ik 2012 minder gestresst het jaar doorkan

 11. Olga 4 november 2011 / 00:07

  In ieder geval veel succes met je leermomentjes 🙂 je vindt je draai wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.