9 Dingen die ik doe om me nóg gelukkiger te voelen!

Hoe ik zo gelukkig blijf? Ik zette negen dingen op een rij die ik doe om me gelukkiger te voelen. Wie weet heb je er iets aan en ben jij vanaf vandaag ook weer een stukje gelukkiger!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben wel benieuwd, welke tip zou jij toe willen voegen aan dit lijstje?

DELEN:

14 reacties

 1. Tiffany 8 oktober 2015 / 07:54

  Wat een fijne video. Ik merk vooral dat ik gelukkig wordt van mezelf niet vergelijken met anderen. Wanneer ik mezelf ga vergelijken met andere (gezonde) mensen dan raak ik altijd een beetje depressief. In mijn ‘eigen wereld’ leven werkt het beste en maakt mij heel gelukkig.
  Tiffany blogde laatst over… Smashbook: wat is het en wat heb je nodig?

 2. Marloes | Budgetproof.nl 8 oktober 2015 / 07:58

  Heerlijke positieveling! Haha wat een goed advies over je ook online omringen waar je wel blij van wordt. Vind ik een fijne tip. En wat heb je mooie nagels! <3 liefde voor die kleur!
  Marloes | Budgetproof.nl blogde laatst over… H&M x Balmain, de foto’s

 3. Simone 8 oktober 2015 / 10:43

  Wat een leuke positieve video! Je hebt inderdaad wel gelijk dat als je creatief bezig bent, je weer nieuwe ideeën krijgt. Ik heb echt heel vaak geen idee wat ik moet doen. Dus misschien moet ik je advies maar eens gaan opvolgen en gewoon maar wat gaan doen! 🙂
  Simone blogde laatst over… Mooie handen

 4. Marion 8 oktober 2015 / 11:30

  Wauw, heel erg herkenbaar. Heb zelf ook mijn creativiteit terug gevonden en dat heeft heel erg geholpen. Herken me in alle 9 dingen. Echt een super leuke video!
  Marion blogde laatst over… Cadeau inpakken tips #1: Confetti

 5. Baukje 8 oktober 2015 / 11:57

  Mooie tips! Ik merk zelf dat ik gelukkig word van dingen delen met anderen, ik ben zelf best wel een binnenvetter en dingen dan van me afschrijven/praten (of het nou via mn blog is, via whatsapp of in real life) dat lucht op en geeft me weer ruimte in m’n hoofd. En inderdaad, opruimen! Ik doe m’n best om m’n kamer zo netjes mogelijk te houden omdat ik er anders in verzuip en me alleen nog maar slechter ga voelen.
  Baukje blogde laatst over… Go with the flow

 6. Monique 8 oktober 2015 / 16:39

  Dank je wel voor deze super-positieve video. Dit was precies wat ik nodig had na die vreselijke baaldag van gisteren!

 7. Godelieve 8 oktober 2015 / 16:48

  Elke keer geniet ik van alle positiviteit die jij uitstraalt Lisanne 🙂
  Heerlijk om zoveel lieve tips van jou te mogen ontvangen, bedankt daarvoor 🙂
  Godelieve blogde laatst over… Geld verdienen met je blog

 8. José 9 oktober 2015 / 13:31

  Meer naar buiten gaan. Dat dus. *trekt schoenen aan, raapt kind e.d bij elkaar en gaat een eind wandelen* Dank!

  Leuk om te zie hoe positief jij in het leven staat ondanks je ziekte. Een voorbeeld! Goede tips! Ik kan van je leren!
  José blogde laatst over… Een goedkoop badje, de flexibele wasmand!

 9. Vanessa 9 oktober 2015 / 17:19

  Mooi lijstje heb je gemaakt! Naar buiten gaan is een goeie, maar niet altijd mogelijk en dat vind ik jammer. Ik merk ook dat ik me beter voel als ik even naar buiten ben geweest. Verder maakt bloggen me ook heel gelukkig. Het is inderdaad fijn om dingen te delen!
  Vanessa blogde laatst over… Even geen artikels

 10. Manuela 12 oktober 2015 / 13:49

  Bedankt voor dit positieve filmpje. Genoeg slapen is inderdaad iets wat ik nog weleens vergeet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.