9x Statementbehang voor op jouw muur

Heb jij behang thuis op de muren? Ik heb het gevoel dat behang weer helemaal terug van weggeweest is. Het is helemaal hip om een statement te maken met een vette print op jouw muur, of om te zorgen dat je je neutrale muren toch stijlvol af maakt. Zin in een goede portie inspiratie voor mooi behang op de muur? Zoek niet verder, je bent op de juiste plaats! Alle inspiratie van deze blogpost komt van https://www.photowall.nl/

Met een muur als deze maak je echt een statement. Toch vallen de meubels niet weg, ik denk dat dit een heel mooi behang is voor op een langere muur. Hij is niet té aanwezig, maar ook zeker niet afwezig.

Een behang als op deze muur past op zo veel verschillende plekken! Ik kan in mijn huis zo wel drie plekjes opnoemen waar ik hem graag zou willen. Ik denk dat als je een neutrale muur in een zachte kleur verf kan omwisselen voor dit behang, met een onwijs mooi effect!

Dit is misschien wel mijn favoriet. Dit lijkt me geweldig voor in mijn woonkamer. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn okergele muren, maar dit behang is wel echt next level. Als ik nu mocht kiezen zou ik het zo omwisselen!

Oh dit is zo’n topper die je kan gebruiken in een kamer waar je eigenlijk niets druks op de muur wil, maar toch niet wil gaan voor een saaie witte muur. Dit voegt echt iets toe aan een ruimte, zonder dat het schreeuwt om aandacht. Heel mooi!

Nog eentje die ik met plezier in mijn huis zou plaatsen. Als je met een vingerknip kon ruilen van behang, dan zou deze denk ik nu in mijn slaapkamer zitten. Prachtig!

Maar ook dit hebben ze bij Photowall, een wat modernere print. Je kan natuurlijk kiezen voor een poster op je muur, maar dit als behang is wel héél gaaf. Stiekem veel leuker dan posters, toch?

Ook deze vind ik een mega luxe uitstraling hebben. In mijn woonkamer zou hij niet misstaan!

Voor een klein muurtje vind ik dit een heel leuke eye-catcher. Ik zou hem in de gang plaatsen, of op de overloop. Die ruimtes worden vaak een beetje vergeten, maar daar kom je juist heel vaak!

Dit is ook zo veel mooier dan gewoon een muurtje sauzen, er zit echt een mooi subtiel patroon in deze muur. Heel stijlvol!

Twijfel je tussen muurverf of behang? Op deze website wegen ze af waarvoor jij het beste kunt kiezen. En ook hier wordt de afweging gemaakt, de verschillen zijn simpeler dan je denkt!

Als je me al langer volgt, dan weet je dat ik al mijn muren gewoon in een kleurtje heb geverfd. Heb ik daar nu spijt van? Een klein beetje… Vooral als ik kijk naar deze prachtige muren. Een behang is gewoon veel sprekender en maakt een ruimte meer af, als je het mij vraagt! Als ik het opnieuw zou moeten doen, dan wist ik het wel! Wie weet, ooit. Heb jij behang op jouw muren?

Deze blogpost is een samen werking

DELEN:

5 reacties

 1. Darina 27 oktober 2021 / 10:40

  Prachtig! Ik heb eigenlijk meteen zin om mijn muren te gaan veranderen. Die muur die jij zo mooi vindt, is ook mijn favoriet.

 2. Naomi 28 oktober 2021 / 08:53

  Wat is dit gaaf! Ik bestelde gisterenavond nieuw behang voor één van mijn muren, maar hier zit er één tussen die ik ook zo had kunnen kiezen.

 3. Irene 29 oktober 2021 / 11:03

  Ik vind behang echt geweldig maar wij hebben hier in huis geen behang. Als we ooit onze slaapkamer af krijgen zou ik daar wel graag een muur behangen met een leuke print. Ik wou een tijdje terug een soort van half muurtje hier in huis behangen maar heb het uiteindelijk geverfd en decoratie opgeplakt (kartonnen insecten van Studio Roof) omdat behangen me moeilijk leek, haha :p

 4. Geke 30 oktober 2021 / 17:52

  Wij hebben overal verf (met op bepaalde plaatsen eronder glasvlies, voor de stevigheid van het bezetsel van onze oude muren).
  De eerste en de laatste kunnen mij wel bekoren. Die tweede helemaal niet, haha, het lijkt nogal op hoe onze muren eruit zagen toen we bezig waren met afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.