Aandacht voor aandacht!

Oke, als je mijn blog leuk vindt, dan zal je dit geweldig vinden. Ik weet het zeker! Wat heb ik genoten van dit onwijs inspirerende magazine! Het gaat om het tijdschrift ‘Aandacht’ voor Pink Ribbon. Ik heb nog nooit een tijdschrift gekocht die het geld zo dubbel en dwars waard was. Ik geef jullie heel graag een impressie van dit mooie tijdschrift!

aandacht2

Oja… bereid je voor op veeeel foto’s!

aandacht14

De afbeelding zegt het al. 208 pagina’s met inspiratie, mooie foto’s, gedichten en columns met het thema aandacht. En dan wel aandacht in de ruimste zin van het woord.

Het magazine is dus gemaakt door Sanoma voor Pink Ribbon. Heel erg fijn om te weten dat de opbrengst hiervan naar het goede doel gaat. En zelfs als die opbrengst niet heel groot is, dan is de impact toch groot. Dit tijdschrift is een geweldige manier om Pink Ribbon weer even in de schijnwerpers te zetten. Topwerk van Sanoma!

aandacht15

Een overzicht van een aantal van de pagina’s… Op de achterkant hiervan staat iets nog veel toffers, maar dat staat onderaan het artikel!

De ‘inhoud’ van het magazine.

aandacht7

aandacht

when-life-brings-you-lemons

aandacht-magazine2

aandacht-magazine

count-your-blessings

Maar 24 pagina’s over borstkanker. Hele slimme zet van Sanoma om niet het hele magazine in het teken van borstkanker te laten staan. Natuurlijk verwijst het hele magazine er wel een klein beetje naar, maar niet heel direct.

Ik vind het in elk geval heel prettig om niet een heel magazine over borstkanker te hebben. Niet omdat ik dat niet interessant vind, maar vooral omdat ik de inspirerende inhoud van dit magazine veel leuker vind. En bruikbaar!(?)

aandacht13

Ik kan me heel goed voorstellen dat je denkt ‘goh, leuk zo’n magazine, maar wat moet je nou toch met al die plaatjes en quotes?’ Daar hebben ze een heel goed antwoord op!

 • Pagina uitknippen en versturen als kaart
 • Een pagina plastificeren en gebruiken als placemat
 • Aan de muur hangen
 • Gebruiken als inpakpapier voor kleine cadeautjes
 • Inlijsten en aan de muur hangen (en ja, dit blad heeft echt pagina’s die dat waard zijn!)
En meer! Zelf had ik nog een leuk idee, namelijk er enveloppen van vouwen! Er zijn verschillende tutorials hiervoor op het internet en met dit papier krijg je echt hele mooie enveloppen!

Zoals ik zal zei in de inleiding, dit blad was mijn 7 euro dubbel en dwars waard. Ik koop eigenlijk niet vaak dure tijdschriften, maar hiervoor maakte ik een uitzondering. En ik ben blij verrast! Eigenlijk vind ik de cover niet erg pakkend, de inhoud is zo veel mooier dan wat de cover uitstraalt, naar mijn mening!

Het magazine is vrijwel overal te koop waar ze ook tijdschriften verkopen. Mijne kocht ik bij de Appie! Maar je kunt hem ook op de website bestellen. Daar is overigens ook meer info over het magazine te vinden.

Dus… Deze tip wilde ik jullie echt even geven! Ik weet eigenlijk wel zeker dat veel van jullie hem ook willen hebben 😀 Dus… ga jij het Aandacht magazine voor Pink Ribbon nog kopen, of heb je hem misschien al?

18 reacties

 1. Hester 2 oktober 2012 / 07:50

  Wauw, lijkt me inderdaad een heel erg mooi en leuk tijdschrift! Die quotes die je op de foto hebt gezet, I like. En dan die ideeën die ze erbij zetten, hoe handig! Echt super leuk.

 2. Yolande 2 oktober 2012 / 09:22

  Ik heb hem nog niet gezien maar ben nu zeker benieuwd!

 3. Lianne 2 oktober 2012 / 09:47

  Stond ermee in m;n handen maar heb em laten liggen #arme student. En ik heb spijt, haha!

 4. Jet 2 oktober 2012 / 10:56

  Ooh die is elk jaar zo gaaf, ik ga hem zeker kopen!

 5. Petra 2 oktober 2012 / 11:36

  Hij ligt hier op mijn bureau. Ik ga hem vanavond lezen. Ben erg benieuwd!

 6. Laura 2 oktober 2012 / 11:52

  Ziet er goed uit! Misschien vraag ik paps wel om hem te halen voor mij! Aangezien ik dat nu niet kan doen 🙁

 7. Lilly 2 oktober 2012 / 12:29

  TOF LISANNE, THANKS <3 ik koop altijd de happiness enz. en in mijn dagboek plak ik inspirerende quotes 😀

  • Lilly 2 oktober 2012 / 12:30

   Ik ken ook iemand die zelf borstkanker heeft. Ik ken die vrouw m’n hele leven en heb ook een button op mijn t-shirt 🙂 dus dit moet ik ook kopen eigenlijk! ^^

 8. Krissi 2 oktober 2012 / 17:10

  Het is echt leuk vormgegeven, alleen daarom zou ik het al lezen!

 9. Karin 2 oktober 2012 / 18:40

  Ik heb hem ook gekocht van de week, zo inspirerend! Ik ga denk ik een muurtje ermee volhangen!

 10. Anne 2 oktober 2012 / 19:18

  De FLOW is ook zo’n soort tijdschrift, weet zeker dat jij dat ook top vind! 🙂

  • Lisanneleeft 2 oktober 2012 / 19:32

   Ik vind dit tijdschrift (veel) leuker dan de Flow! Op een of andere manier vind ik de Flow niet zo geweldig 😛

 11. Ilse 2 oktober 2012 / 19:42

  Ziet er zeker mooi uit, ik ga hem kopen! 🙂

 12. Lisanne 2 oktober 2012 / 19:52

  Dankjewel voor de tip! Ik ga ‘m zeker halen, ik ben dol op quotes.. En een pagina als kaart vouwen of er een placemat van maken, super leuk idee 🙂

 13. Jennifer 3 oktober 2012 / 01:03

  Dit is wel een vet tof magazine, inderdaad om envelopjes van te maken voor mijn postprojectje! 🙂 Lijkt me heel erg leuk zelfs! Maar aangezien ik nu eerst genoeg heb en even op de centjes moet letten laat ik hem even liggen.

 14. Marike - LIVWOW.nl 3 oktober 2012 / 22:09

  Ik vond het ook een prachtig magazine! Heb er ook een blog over geschreven. Overigens heb ik er wel moeite mee om er iets anders mee te doen dan alleen lezen, voelt toch een beetje zonde… 😉

 15. Roxanne 4 oktober 2012 / 15:33

  Ik ga hem zeker kopen. Dat staat nog op mijn to do lijstje maar ik ben er nog niet aan toe gekomen deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.