Aanrader blogposts – mei 2014

Ik dacht, laat ik eens gek doen en een extra blogpost maken met alle favoriete blogposts die ik de afgelopen maand heb gelezen!

watermeloenpizza

Watermeloenpizza op Jenniefromtheblog

Wow. Dat ziet er echt lekker uit. Die wil ik een keertje gaan maken!

lianne-is-terug-yay

Months in a Review op theselfhelphipster

Yay, Lianne is terug! Je kent Lianne waarschijnlijk wel, ze schrijft over self help. Ik houd niet van Engels lezen, maar voor the Selfhelphipster maak ik een uitzondering. Lianne heeft humor, vind het niet erg om gekke plaatjes van zichzelf te posten en schrijft gewoon onwijs leuke, maar ook interessante en leerzame dingen. Haar review van de afgelopen twee maanden zou je even moeten lezen, dan weet je meteen of je haar humor en schrijfstijl kan waarderen!

balkoninspiratie-beautylab

Balkoninspiratie op Beautylab

De titel zegt genoeg, een blogpost vol inspiratie voor het inrichten van je balkon. Super leuk!

engels-is-zeg-maar-niet-mijn-ding

Engels is zeg maar niet mijn ding op aniekebarth

Deze blogpost van Anieke gaat over het gebruik van Engels door het Nederlands heen. Zelf gebruik ik ook weleens engelse woorden (chill of cute, of… bedenk het maar!), maar het is leuk om eens over na te denken. Vooral als je ook blogt: wanneer je een Engels woord gebruikt, vraag jezelf eens af, is er niet gewoon een Nederlands woord voor dat je zou kunnen gebruiken? Deze zet je aan het denken!

diy-rek

DIY Wall rack op Kittehscupcakes

Ik houd van de blog van Tara en Larissa! Vooral hun creativiteit vind ik zo leuk. Dit DIY wall rack (of… wandrek, kijkend naar de vorige blogpost, haha), vind ik heel gaaf!

Schermafbeelding 2014-06-02 om 13.46.28

Elja’s relativiteittheorie op Eljadaae

Alles is relatief. Dat is precies zoals ik erover denk, maar Elja legt het heel erg mooi uit aan de hand van een aantal voorbeelden. Dit is mijn favoriet uit dit rijtje. Een must read!

Dus… dit waren de blogs die mij de afgelopen maand het meest zijn bijgebleven. Misschien doe ik dit volgende maand weer, vind het altijd leuk om te delen wat voor moois er te lezen valt in de Nederlandse blogwereld. Welke blogpost van afgelopen maand zou jij willen aanraden?

DELEN:

34 reacties

 1. Dagmar 4 juni 2014 / 06:52

  Wat een heerlijke inspiratie en mooie blogposts heb je op een rij gezet. Superleuk om te zien en ik ga gelijk even een kijkje nemen, want nu ben ik heel nieuwsgierig geworden 🙂 Fijne dag vandaag!

 2. Kelly Caresse 4 juni 2014 / 07:13

  Wat leuk dat je dit doet, ik ontdek zo weer allemaal leuke blogs! Die watermeloen pizza is echt tof als suikervrije gezonde traktatie voor kinderen op school. Doe ga ik onthouden als Lana wat groter is

 3. Marion 4 juni 2014 / 07:14

  Leuk. Ik heb ze niet allemaal gelezen, dus ga straks even kijken.

 4. Lauriëtte 4 juni 2014 / 08:00

  Leuk! Een aantal blogs hiervan kende ik nog niet, ga gelijk even een kijkje nemen!

 5. Jenn 4 juni 2014 / 08:21

  Leuk, ik kende deze blogs nog niet allemaal.

 6. Susanne 4 juni 2014 / 08:37

  Die watermeloen pizza heb ik ook gespot. Echt een geniaal idee! Die blogpost over Engelse woorden gebruiken lijkt me interessant, die ga ik eens even lezen! Leuk dat je het zo op een rijtje zet want zo ontdek ik ook weer andere blogs en andere onderwerpen dan ik normaal lees!

 7. Joyce 4 juni 2014 / 08:54

  Leuk dat je dit deelt, ik ga er eens tussen kijken 🙂

 8. Miranda 4 juni 2014 / 09:14

  Leuk artikel. Ik kende ze nog niet allemaal.
  Die watermeloentaart! Poeh die ga ik direct even bekijken:)

 9. Manon 4 juni 2014 / 09:34

  Leuk om te zien! Dat rek van KTCC vind ik ook echt supergaaf! Zou ik ook wel willen maken nog ergens in huis haha.

 10. Martina 4 juni 2014 / 09:36

  Leuk artikel over de relativiteitstheorie , met volle aandacht gelezen

 11. Fleur 4 juni 2014 / 10:37

  Die van Jennie en Kittehscupcakes heb ik ook gelezen en vond ik erg leuk en inspirerend!

 12. Manon 4 juni 2014 / 11:05

  Die van jennie kende ik al wel , maar die andere blogpost nog niet ik ga eens een kijkje nemen.

 13. Oum Feerozah 4 juni 2014 / 11:39

  Wat zien ze er leuk uit die artikelen, ik ken ze niet allemaal ik ga zeker even een kijkje nemen!

 14. Dionne 4 juni 2014 / 11:41

  Wat leuk zeg, zo kom je op allemaal mooie blogs!

 15. Anne 4 juni 2014 / 12:01

  Super leuke post! Zo kom ik weer allemaal leuke nieuwe blogs tegen :). Ik kwam laatst via blogcandy op de blog de huismuts terecht, die staat ook vol leuke DIY ideetjes. Ik kijk uit naar je volgende verzamel blog plost.

 16. Sanne Marlijn 4 juni 2014 / 12:13

  Wat handig zo al die leuke artikelen onder elkaar! Ik ga zeker een kijkje nemen! Denk dat we wel een beetje dezelfde smaak hebben qua wat we leuk vinden.

 17. Jorien 4 juni 2014 / 12:42

  Wat een leuke post! Sommige van deze blogs kende ik nog niet dus die ga ik eens bekijken 😀

 18. Tiffany 4 juni 2014 / 13:58

  Wauw, die laatste is inderdaad een serieuze aanrader om te lezen! Heel mooi, hoe ze dit kan aantonen aan de hand van voorbeelden 🙂

 19. Anja 4 juni 2014 / 15:29

  Ik lees met veel plezier de blogs van Belevend Bewijs. Ze is net begonnen met bloggen maar schrijft op een prettige manier en laat me regelmatig lachen. Aanrader!!

 20. Joyce 4 juni 2014 / 16:01

  Aaah superleuk idee dit! Ik like sowieso altijd al de leukste posts op bloglovin in de ochtend, zodat ik ze later kan lezen en erop kan reageren, net zoals deze post haha! Later in de week komt trouwens bij mij een Miss Talks a Lot artikel online waar ik mijn favoriete dingen behandel, waaronder mijn favoriete blog van de maand! Ik vind het net als jij superleuk om mooie artikelen en blogs te ontdekken, zo ben ik ook bij jou uitgekomen! Have a lovely day (of… heb een mooie dag haha, maar dat klinkt dat toch net wat minder ;))

 21. Sharrel Veenstra 4 juni 2014 / 16:51

  Wat een leuke post! zo ontdek ik ook nieuwe bloggers. Die watermelonpizza klinkt zeer interessant dus daar ga ik maar snel een kijkje op nemen.

  x

 22. Nans 4 juni 2014 / 17:23

  Via jouw site ben ik al op andere leuke sites terecht gekomen, ik ga dus zeker eens een kijkje nemen!

 23. Sonja 4 juni 2014 / 17:38

  Handig; zo leer je weer wat nieuwe sites kennen!

 24. Anieke 4 juni 2014 / 18:10

  Holie molie! Wat leuk dat mijn blogpost erbij staat! Dankjewel! 🙂

 25. Lisa 4 juni 2014 / 19:14

  Wow, die pizza wil ik. Alleen jammer dat je daarvoor meteen zo’n grote meloen voor moet kopen. Zo’n ding kan ik nergens kwijt! Behalve in mijn maag, maar die kan niet zoveel in één keer op. 🙁

 26. Hester 5 juni 2014 / 21:02

  Anieks stukjes: heerlijk! De pizza is origineel en ik ga het artikel van Lianne nog even lezen 🙂

 27. Sharon 9 juni 2014 / 22:04

  Leuk zulke lijstjes! Altijd weer nieuwe adresjes en inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.