Aanraders: 7 Van mijn favoriete YouTubers!

Tweede kerstdag… het kan zijn dat je het gezellig hebt met familie en vrienden, maar het kan ook dat je lekker op de bank aan het relaxen bent. Speciaal voor die laatste groep is deze blogpost: ik laat je vandaag namelijk zien wie mijn favoriete YouTubers zijn, zodat je lekker bezig kan met het kijken van leuke video’s!

EnterprisemeTV

Jaaa, de video’s van Ivana! Haar video’s gaan vooral over self improvement en over eten. Verder heeft Ivana gewoon een heel leuke persoonlijkheid, ik vind het leuk om naar te kijken in elk geval. Ik ben fan!

MonicaGeuze95

Om Monica moet ik altijd lachen, wat een heerlijk eerlijke meid is dit! Ze eet vooral Mcdonalds, pizza, kant-en-klaar-maaltijden en sushi, maar dat mag je rustig weten. Net zoals alle andere leuke en gekke gewoontes van Monica! Monica vlogt dagelijks, heel leuk om te volgen.

Mylifeaseva

Persoonlijk vind ik de video’s van Bethany Mota heel leuk, maar aangezien iedereen haar (denk ik) al wel kent, een minstens zo leuke soortgelijke YouTuber: Eva!

Grav3yardgirl

Je houdt van haar, of je vindt haar verschrikkelijk. Ik moest even wennen, maar nu vind ik Bunny helemaal geweldig! Vooral haar ‘does this thing really work?’ serie is favoriet. Hierin test ze van de ‘as seen on tv’ tellsell achtige producten, super leuk om dat eens eerlijk getest te zien, haha.

Itsjudyslife

De dagelijkse vlogs van Judy. Vooral om haar drie meiden, cuteness overload!

Lightbycoco

Lightbycoco ontdekte ik doordat Mascha haar kanaal eens noemde in een vlog. Dit kanaal gaat over minimalistisch leven, super leuk en inspirerend om deze video’s te kijken!

LaurDIY

Jaaaaa, Lauren! Van haar video’s word ik altijd blij. Ze post vooral DIY’s, maar ook video’s die meer met fashion of persoonlijke dingen te maken hebben enzo. Aanrader!

Uiteraard kun je mij ook volgen op mijn kanaal via YouTube!

Dit zijn zeven van mijn favoriete YouTubers. Ik heb er nog veel meer, dus als jullie benieuwd zijn naar meer, dan hoor ik het graag. Wie zijn jouw favoriete YouTubers?

DELEN:

17 reacties

 1. Dina 26 december 2014 / 06:17

  Ik volg echt heel weinig mensen op Youtube eigenlijk, dus ik heb niet echt favorieten. Leuk lijstje om te onthouden voor een dag waarop niks gepland staat. Fijne tweede kerstdag Lisanne! <3

 2. Marion 26 december 2014 / 07:02

  Dit is wel leuk. Ik kijk eigenlijk vrij weinig op youtube. Heb net het filmpje van Monica gekeken. Leuk! Je moet alleen niet de comments op youtube lezen. Manmanman, wat zijn mensen toch zeurpieten en bemoeials! Nou goed, dat risico loop je misschien als je vlogt, maar dan nog. Vermoeiend. Ik ga in ieder geval meer filmpjes van haar bekijken. Ziet er leuk uit!

 3. Ilse 26 december 2014 / 07:32

  Ik moet vandaag gewoon werken en daarna bij mijn meter voor haar verjaardag, dus deze filmpjes zullen voor vanavond laat zijn. Ik heb wel al even gespiekt en direct al een paar hele leuke gezien! 🙂

 4. Kelly Caresse 26 december 2014 / 08:11

  Wat een leuk lijstje, een aantal daarvan volg ik ook. Ik vind de vlogs van monica geuze ook erg leuk om te zien

 5. Eline 26 december 2014 / 08:40

  Ik kijk nauwelijks youtubers, behalve lightbycoco!

 6. Anita 26 december 2014 / 10:10

  Ivana en Coco volg ik ook. Met volgen van Judy ben ik gestopt, kijk liever naar sacconejoly. Ga de rest binnenkort even kijken, thnx!

 7. Lifesabout 26 december 2014 / 11:27

  Grav3yard girl en Monica kende ik al, geweldig leuke meiden. Moet altijd erg om hen lachen! Ik ga even een kijkje nemen bij de rest! Fijne dag vandaag Lisanne!

 8. Miss Happinez 26 december 2014 / 11:50

  Ik kende nog niet veel van je favoriete youtubers! Leuk om te zien dus 🙂

 9. Anneleen 26 december 2014 / 16:05

  Ik ga zeker eens doorklikken naar deze youtubers! 🙂

 10. Iris 26 december 2014 / 18:34

  De laatste twee lijken me het leukst! Die van Coco kende ik ook al via Mascha.

 11. Anita te Gussinklo 26 december 2014 / 20:17

  Ik vind de meeste zo overdreven, net of ze totaal niet zich zelf zijn maar een soort van toneel stukje op voeren. Ik ben blij dat ik dat allemaal niet volg hoor, sommige dik 20 minuten.
  Maar zo op 2e kerstdag wel leuk om effe langs te surfen

 12. Vera 29 december 2014 / 16:42

  Woww, ItsJudysLife heb ik een poosje gevolgt en vond ik echt geweldig, maar door school en andere dingen kon ik niet meer al haar filmpjes kijken. LaurDiy en MylifeasEva zijn twee van mijn heel erg favoriete Youtubers! Ik volg ze al heel lang en hun filmpjes zijn echt geweldig! Trouwens, als je hun leuk vindt, zal je Maybaby of AlishaMarie ook wel leuk vinden! Ik herken echt in elke blogpost over favorieten of dingen die jij leuk vindt, wel iets wat ik ook helemaal te gek vind! Bij de cadeau ideeën of zo’n artikel herkende ik ook echt de helft! Mijn mond viel echt open van verbazing toen Eva én Lauren allebei voorbij kwamen hier! En je blog is trouwens echt geweldig! Ik vind de mix tussen Mindstyle, Lifestyle en persoonlijke artikelen heel leuk! Je bent echt een topvrouw! En iedere keer als ik een artikel van jou lees verschijnt er een lach op mijn gezicht!
  X Vera

 13. Sharon 30 december 2014 / 20:01

  Sanny Verhoeven van Sanny zoekt geluk is toch wel mijn favo YouTuber op dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.