Aanvulling voor mijn kledingkast voorjaar 2022

We zitten éigenlijk nog midden in de winter, maar voor mij voelt dat niet zo. Ik heb zin om pastelkleurtjes te dragen, mijn lichte jeans uit de kast te trekken en nog wat leuke eye-catchers te kopen die ik het hele lente-seizoen nog kan dragen. Wat ik nog graag wil hebben? Ik struinde Zalando af en zocht wat mooie items bij elkaar. Je ziet het in deze blogpost!

Only, Ichi, Ichi

Op mijn verlanglijstje staat een gekleurde blazer. Zo eentje die overal bij past en je outfit helemaal compleet maakt. En in de lente, wanneer het zonnetje schijnt en de temperaturen zijn hoger, je hem gewoon als jas draagt. Een pastelkleurtje (of net iets feller) lijkt me geweldig!

Desires, Even&Odd, Roxy

Een jumpsuit staat ook nog op mijn verlanglijstje. Ik weet nog niet of ik voor een printje ga of juist een leuk egaal kleurtje. Deze kun je als het wat kouder is al dragen met een leuke blazer of een leuk vest erover, maar als het mooi weer is heeft zo’n jumpsuit niks extra’s meer nodig. Dan is het ook heerlijk makkelijk: je hoeft niet na te denken over wat je aandoet en of dat wel bij elkaar past, je hebt gewoon één pak en je outfit is compleet!

Only, Bershka, Berska

Een lichte jeans met hoge taille. En met een goede lengte zodat ik niet verplicht met blote enkels hoef te lopen en het nu, in de winter, al kan dragen! Ik ga meestal voor skinny, maar misschien dat ik deze keer eens voor rechte pijpen ga.

Esprit, Versace, Vanzetti

En tot slot, geen kledingstuk, maar een accessoire. Riemen als accessoire was vorig jaar al hip, maar ik heb zelf de juiste riem nog niet gevonden. Dus… ik draag eigenlijk nooit een riem. Terwijl het een outfit juist zo veel leuker kan maken. Leuk in zo’n lichte jeans, of juist over een jumpsuit om je outfit helemaal af te maken. Ik ben wel fan van deze riemen. Op mijn verlanglijstje staat een zwarte, maar ook een leuk gek kleurtje.

Heb jij nog items die je echt heel graag wil voor het voorjaar?

DELEN:

4 reacties

 1. Darina 2 februari 2022 / 10:44

  Wat een gezellige kleurtjes, ik word er vrolijk van en heb ook echt zin in het voorjaar. Ik heb ook een blazer op mijn verlanglijstje staan.

 2. Geke 3 februari 2022 / 09:17

  Wat een leuke selectie heb je gemaakt. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat bestellen.

  Ik ben ook nog op zoek naar een leuke jumpsuit.

 3. Naomi 3 februari 2022 / 19:29

  Wow, die jumpsuit met bloemen vind ik wel heel erg tof. Zou jou volgens mij ook goed staan. Ik ben benieuwd wat het gaat worden voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.