Aardbeien drive-in in Alkmaar – leuk uitje!

Ineens verscheen er op mijn for you page van TikTok een filmpje over een aardbeien drive-in in Alkmaar. Daar wonen wij! Dus je snapt het: dat móesten we heen om het te testen. Dus dat deden we.

Wij dachten dat het niet zo druk zou zijn, maar dat viel tegen. Uiteindelijk hebben we een uur in de rij gestaan. Gelukkig zit je wel lekker in de auto, dat maakt het minder vervelend, vind ik! Maar met een wachttijd moet je wel rekening houden, haha.

Uiteindelijk gingen wij voor een partyschaal vol gedipte aardbeien. Deze zag er geweldig uit, maar was ook écht heel lekker. Zeker een aanrader!

En bernard koos voor een wafel met chocolade, aardbeien en slagroom.

In totaal waren we €20 kwijt. Best veel, maar soms kun je best eens gek doen, vinden wij. Wij vonden het in elk geval heel leuk om te proberen! En het was ook echt lekker. Natuurlijk kun je het thuis goedkoper maken, maar daar moet je maar net zin in hebben. Doen waar je zelf blijer van wordt!

De aardbeien drive-in heeft nog veel meer opties, zoals je op dit bord kunt zien. Als je op deze foto klikt kun je het assortiment inclusief de prijzen van de aardbeien drive in beter zien.

Heb je vragen over allergenen? Stuur ze dan zeker een berichtje op Instagram, ik kreeg heel snel en correct antwoord op mijn vragen! Nu weten we in elk geval zeker dat we veilig kunnen eten wat we wilden bestellen.

Ik las vorig jaar en de jaren ervoor altijd alleen over aardbeien drive-in’s in de rest van het land, niet in Alkmaar. Extra leuk dat er eentje in de buurt zit dus! Zou jij een uur in de rij staan voor een paar (wel heel lekkere) aardbeien?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.