Action enveloppen met print – mijn collectie

Ik heb een grote liefde voor het versturen van post. Maar vooral als die post iemand helemaal vrolijk kan maken. Daarbij passen enveloppen met print, met een leuke print, perfect bij. Deze gebruik ik heel erg veel. Als ik gewoon een kaartje stuur met een standaard maat, dan gaat er altijd een envelop van Action om. Ik laat je zien welke verschillende soorten ik heb!

enveloppen-met-print2

Enveloppen met print van Action

De enveloppen van Action zijn fijn! Ze zijn lekker vrolijk, het papier is mooi dik (soms zie je de kaart doorheen… zo zonde!). Het enige is: je moet wel met een zwarte stift  het adres opschrijven. Of een etiket gebruiken om hier het adres op te schijven. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg, ik vind het altijd wel leuk om extra liefde in de post die ik verstuur te steken. Maar het is ook leuk om hierin bijvoorbeeld geld cadeau te doen.

Hoe dan ook, de prijs van een setje enveloppen ligt rond de €1 . Ze komen per pakje van 10, maar ik vind deze enveloppen ook zo leuk om los weg te geven, zodat die ander ook zo’n leuke envelop kan gebruiken.

enveloppen-action

Ik kocht laatst vier nieuwe pakjes omdat ik niet heel veel meer had, maar toen ontdekte ik dat ik nog wel veel soorten had! Leuk om aan jou te laten zien. Je ziet zo ook hoe de verpakking eruit ziet, dus hoe je ze in de winkel kan vinden. Het zijn pakjes van 10 stuks en de prijs van een pakje is €0,51.

Ik word vrolijk van deze enveloppen! Ook als ik post ontvang in een envelop met zo’n leuk printje is dat altijd extra leuk. Gebruik jij weleens niet-standaard enveloppen om post in te versturen?

DELEN:

25 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 19 augustus 2016 / 06:18

  Wat een leuke en hippe enveloppen! En de prijs is natuurlijk een giller. Ik stuur eigenlijk alleen maar ansichtkaarten waar al een envelop bij zit. Maar zo’n vrolijke envelop is natuurlijk veel leuker.

 2. Darina 19 augustus 2016 / 06:54

  Wat een vrolijke enveloppen! Veel leuker dan de standaard exemplaren!

 3. marije 19 augustus 2016 / 07:45

  Die enveloppen van de action zijn super leuk. Ik heb laatst een pakje rode chevron mee genomen. Word er instant vrolijk van.

 4. Frauke 19 augustus 2016 / 07:53

  Ahh dat zijn zo’n leuke envelopjes! Het is dat ik ze niet zo vaak gebruik, anders had ik ze zeker gehaald. Love it! Die printjes en de kwaliteit is ook best goed! Trouwens, tipje, bovenaan staat er nog een zinnetje met “de prijs is: .” ;-)! X

 5. Wendy 19 augustus 2016 / 07:53

  Deze enveloppen zijn wel leuk maar ze plakken slecht dicht vind ik. Altijd een plakband eroverheen dus.

 6. Vanessa 19 augustus 2016 / 07:54

  Dat zijn nog eens leuke enveloppen, ik word er instant vrolijk van!

 7. Laura 19 augustus 2016 / 08:17

  Leuk! Ik heb een pakje met blauwe enveloppen en witte vlinders , die vond ik ook erg vrolijk!

 8. Ilse 19 augustus 2016 / 08:49

  Die zijn inderdaad allemaal heel leuk en vrolijk. Lekker speciaal.

 9. Tiffany 19 augustus 2016 / 09:35

  Ik gebruik deze enveloppen ook bijna altijd voor mijn zelfgemaakte kaarten. Doordat ze er in zo veel kleuren en stijlen zijn is er altijd wel een envelop die bij een specifieke kaart past.

 10. Suzan 19 augustus 2016 / 09:47

  Leuke enveloppen en zo betaalbaar.
  De volgende keer bij de Action ook maar eens naar kijken.

 11. Nienke 19 augustus 2016 / 09:54

  Ahw, ik word hier zo vrolijk van! Echt hele leuke printjes.

 12. Anouk 19 augustus 2016 / 11:15

  Wat een ontzettend leuke enveloppen, ook heel tof voor verjaardagskaartjes waar je geld in doet. Hoef je er ook geen adres op te schrijven maar kan je hem gewoon aan de persoon geven 🙂

 13. Maike 19 augustus 2016 / 12:59

  Wat een leuke enveloppen zijn dit zeg, en dat voor zo weinig geld!

 14. Marjon 19 augustus 2016 / 15:09

  Ja, ze zijn leuk!
  Ik heb er ook van Action. Het maakt de post vrolijker.

 15. Josephine 19 augustus 2016 / 17:02

  Wat een leuk idee, dat zou ik ook vaker moeten doen.

  Vroeger maakte ik ook zelf enveloppen, met bijvoorbeeld plaatjes van mijn favoriete band erop. En dan bedoel ik niet door plaatjes erop te plakken met lijm, maar door een geprint A4 tje als envelop te vouwen. Geeft echt een leuk effect, vind ik. Heb je dat ook als eens geprobeerd?

 16. Sandra 19 augustus 2016 / 18:45

  Ooooh zo leuk! En ook helemaal niet duur voor zulke leuke enveloppen. Echt super tof zijn ze! Ik denk dat ik morgen even tijd ga vrijmaken voor een rondje Action. Ik hoop ook zó dat dat ene tafeltje nog hebben, die ik afgelopen week zag langs komen op jouw blog. Thanks voor alle leuke tips altijd!

 17. Marion 19 augustus 2016 / 20:20

  Super leuk, herken er ook best veel van. Vind het geweldige envelopjes, zo vrolijk en leuk!!

 18. Tineke 19 augustus 2016 / 22:31

  Nooit geweten dat die bestonden . Maar nu wil ik ze natuurlijk allemaal !

 19. Kleine Prinses 20 augustus 2016 / 11:48

  ooh die zijn echt hip en leuk! Ik zie die dingen nooit liggen bij de action haha!

 20. Debbie 21 augustus 2016 / 20:08

  Yay, dat soort enveloppen zoek ik! Leuk om met de hand geletterde kaarten in te versturen. Binnenkort weer naar Action dus!

 21. Nicky 22 augustus 2016 / 08:28

  Dat zijn inderdaad super leuke enveloppen! Even onthouden, bij de Action hebben ze altijd zulke leuke spullen!

 22. Mariska 28 augustus 2016 / 20:44

  Heel erg leuk deze, ken ze nog niet 🙂 zelf heb ik daar laatst ook een paar van die pakketjes gekocht en heb er ook al post mee verstuurd. Zien er zo vrolijk uit! Binnenkort ga ik nog even meer halen zo te zien 🙂

 23. Anneleen 29 augustus 2016 / 11:17

  Hihi ik heb ze ook al in huis gehaald, ze zijn zo leuk! 🙂

 24. Milou 29 november 2020 / 00:15

  Hai Lisanne,

  Wat een leuke site heb je!
  Ik zie dat dit al een hele oude post is, maar ik vond deze enveloppen van de action ook top maar ze zijn nu op. Ik heb ze niet meer gezien bij de Action, weet jij of ze nog te koop zijn of weet je een betaalbaar alternatief?

  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.